Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Digitalpimp #167799 üzenetére
Én nem szeretem a xiaomin lévő miuit így én a realme-t venném
A redmi 10 kiesne nálam gyengébb proci és az emmc háttértár miatt
Ha belefér a redmi note 10 5g akkor azt is veheted iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Sgr_A #167798 üzenetére
Azt néztem, meg a Redmi 10, Redmi Note 10-et is. A 3 közül?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
addikt
válasz Digitalpimp #167796 üzenetére
Én megpróbálnék egy realme 8i-t kigazdálkodni
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
tototos
őstag
Sziasztok!
80 ezer forint környékén Realme 8 vagy Poco M4 Pro 5G a jobb?
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, bármilyen beszerzés játszik, hosszabb távra (3-4év), általános-átlagos felhasználás. Méret mindegy, 50-60E körül. Köszi."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok. Szeretném lecserélni az IPhone 8-amat, mivel az akksi teljesítménye már az idegeimre megy. Alapvetően méretben nem szeretnék nagyobbat, vagyis 5,5 col nekem bőven elég, de a 6 col az a max.
Munkám miatt hibrid védőtokban használom, és fontos, hogy elférjen zsebben.
Játszani nem szoktam.
Email, telefonálás, böngészés, PDF-ek, dokumentációk olvasása, ezekre használom, de ezeket atom biztosan szeretném ha tudná. Ezt az IPhone 8 is kb még tudja, vagyis akár maradnék Alma oldalon.
Akksi nagyon fontos, hogy nyúzva a is bírjon 1 napot.
Árban rugalmas vagyok, régen azt mondtam, hogy 60k nálam a lélektani határ. De elnézve a kínálatot, ez esélytelen. Csak tepsik vannak, néhol gyenge szoftveres optimalizálással.
Régebben volt egy Redmi 4X-em, illetve egy céges Note 8T-m. Azokkal nem volt különösebb gond. Tetszenek a Xiaomik, de míg régen egyszerűen el tudtam igazodni a modellek között, most már nem igazán.Árkategória 200k-ig
- Használt vagy új? Új, garanciás
- Hol vennéd meg? Bárhol, vagy ha telenornál van jó ajánlat, akkor ott, de ez másodlagos
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú táv mondjuk 3-4 év, és jó lenne ha a támogatás eddig meg is maradna
- Mire használnád? Email, telefonálás, böngészés, PDF-ek, dokumentációk olvasása, ezekre használom, de ezeket atom biztosan szeretném, ha tudná
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Max 6. ColPoco x3 pro nekem tökéletes lenne, de az tepsi.
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
szs85
tag
válasz Steve_Brown #167789 üzenetére
Most itt van egy Realme 8i 50.000-ért. Ha fontos az nfc, kérj infót az eladótól, hogy az a modell tartalmazza-e.
-
spileraaa
senior tag
válasz sfdrakex #167790 üzenetére
lehet azert nem jott be mert eroltetek pl notchot meg kijelzobe az ujjlenyomat olvasot?
meg lehet tul araztak egy kicsit?direkt irtam a mate 10 prot mert talan Huawei teren itt forumon is azt vettek a legtobben es jelen pilanatig is azzal vannak a legtobben megelegedve
vagyis egy hasonlora szerintem nagy igeny lenne[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
addikt
válasz Steve_Brown #167786 üzenetére
Nincs ilyen telefon
A méretet elkell engedniRealme 8i
Realme 8[ Szerkesztve ]
-
Steve_Brown
senior tag
Sziasztok!
Apukám a 7 éves okostelefonját tervezi lecserélni valami újabbra.
- Árkategória 50 ezer +/-10%
- Használt vagy új? Új, garanciás
- Hol vennéd meg? Bárhol.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú táv mondjuk újabb 7 év. A jelenlegi se került többe anno 30 ezernél.
- Mire használnád? Messenger, rajzok fotózása, telefonálás. A cél az, hogy extra alkalmazások nélkül legyen olyan gyors mint egy régi nyomógombos mert különben én leszek a hibás amiért lassú. Tehát telefonálni lehessen vele normálisan.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? szerintem egyértelműen a droid jöhet szóba.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
~6 col. -
donbig
tag
válasz Horri_ #167783 üzenetére
Ha megítélik a teljes visszatérítést, akkor a szállítási költséget is fizetik. ( Guarantee and Refunds & Returns Policy)Javításnál nem tudom hogyan működik, de talán a Paypal is megoldás lehet, 10.000 ft körüli szállítási összeghatárig. Nem szeretném kipróbálni, de legalább annyira macerás volt egy hazai szolgáltatónál vásárolt készüléket 3-4 havonta szervizbe vinni.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
Horri_
csendes tag
válasz Sgr_A #167781 üzenetére
Nem feltétlen macerás a garancia, csak neked kell hozzájuk eljuttatni, kb. annyi, hogy megadják a címet és egy garanciaszámot, a csomagot neked meg el kell küldened. Inkább az a része problémásabb, hogy ha nem vagy üzleti partnere a futárszolgálatoknak, akkor kb 7-8 ezertől kezdődik a csomagküldés Spanyolországba.
-
őstag
válasz magmakocka #167779 üzenetére
A Goboo spanyol shop, se vám, se áfa nincs. A szállítás is ingyenes.
-
magmakocka
aktív tag
válasz yuing #167778 üzenetére
Tudom, hogy beéghet az AMOLED kijelző. De én mindig is vigyáztam az ilyen telefonokra, hogy ilyesmi sose forduljon elő! Igaz, sokszor ez nehéz. De próbálkozom.
Valamint nem értek az olyan helyekhez, mint a Goboo, vagy mi... Vámot és társait nem szeretném fizetni, nem az én országom. Meg lehet nem is most veszek telefont... Nem tetszenek az árak... Jó, tudom egy értelmes telefon, ami az én igényeimhez "jó", az szerintem sajnos nem 100k alatt kezdődik.
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
őstag
válasz magmakocka #167777 üzenetére
Használtál F3-at és beégett? Ez bármelyik AMOLED-nél megeshet. Vagy most én értek félre valamit?Mert AMOLED panelt szeretnél, igaz?Oké, a szerkesztésed után világos lett.
Biztosan lesz majd fent később olyan, amely nem égett be. Goboon 299 eurótól indul újonnan.
105e Ft-ért van bontatlan amúgy Hardveraprón. 6/128-as.[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz yuing #167771 üzenetére
De az beégett. (egyet találtam itt hw-n) Én meg nem vagyok oda érte. (Tudom, hogy mások nem foglalkoznak vele, de én nem tudnám elviselni azt, hogy beégettet használjak. És azt is tudom, hogy ez piciny szempont, de nekem nem az, bocsi. Bocsi, ha hozzám lehetetlen jó telefont találni, bár ebben a pocoban jó sok BL profile van, ami eléggé kedvezően kecsegtet)
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
spileraaa
senior tag
válasz sfdrakex #167774 üzenetére
akkor ez jó hír nekem hogy annak idején mégis a mate 20 pro mellet döntöttem
de ahogy írtam ha nem fontos a google ezek pl mate 40 pro/ p40 pro jobbak kamerába?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz r6man123 #167769 üzenetére
talan huawei vonalon van par uj kiadas ha kamera a fontos es google hianya nem gond
persze hasznaltan de mivel nagyon nem nepszeru a Huawei ugy vettem eszre jo aron ki lehet fogni eleg jo allpotban levo hasznalt Huawei telokatde akik jobban ertennek hozza max kijavitanak
de ha fontos a google a P30 pron meg van es ugy tudom jobb kameraban mint a mate 20 pro
-
őstag
válasz magmakocka #167765 üzenetére
Poco F3 jutott eszembe még Hardverapróról. 100k-ból újszerűt kapsz. Még erősebb lapka + GPU van benne.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
200 000 forint környékén van minőségi előrelépés egy Mate 20 pro után? Elsősorban kamerában / fényképminőségben szeretnék előrelépni, mert jön a gyerkőc, jó lenne az emlékeket HQ rögzíteni :) -
Sztenly
tag
Sziasztok,
Barátnőmnek kéne új teló:
- Árkategória. 100k max
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Mindegy (ő Vodás) de kisker meg webshop is lehet.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Mivel a hosszú táv és az okosteló kizárják egymást lehet best buy inkább.
- Mire használnád? Telefonálás, fényképezgetés, böngészés, semmi egyéb.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél kisebb / kompaktabb.A kompakt méret lenne a top priority.
Köszi előre is! -
magmakocka
aktív tag
válasz yuing #167740 üzenetére
S10+ használtan? Mármint a kettő közül melyik? Számomra a stereo hangzás jobban számít. No meg az a HDR10+ befigyel! Mennyivel jobb/rosszabb a két telefon? Esetleg más alternatíva, még?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Colinka #167763 üzenetére
Nem rossz ajánlat ennyi pénzért, annyi bökkenő van vele, hogy egyelőre a Realme supportja 2 évig terjed ki. Ha ez nem kizáró ok, szerintem vehető.
Hasonló ársávban találhatóak jobban támogatott készülékek. Például a Samsung S20 FE, OnePlus Nord 2 vagy a Xiaomi 11T. Igaz, egyikben sincs Snapdragon 888... -
Colinka
tag
Sziasztok!
Lassan telefont kell vennem, kis Honor 10-em már csak nagyon nehezen veszi fel a töltés. ( type c offos lett sajnos.. )
Elvagyok igazából vele még így is, de úgy vagyok vele ha van egy nagyon best buy telefon akkor nem szeretnék habozni. Honorom is lassan 4 éves, nagyából szeretném egy 4-5 évig használni az utódot is.Media markt-ba REALME GT 5G 12/256 GB telefon most csak 159.999 Ft.
Szerintetek várjak még ennél jobb vételre? ( ha nagyon muszáj egy fél évet simán el szórakozok még a honorral).Colinka
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #167756 üzenetére
Ár szerint növekvő sorrendben:
Realme 8, Redmi Note 10S, Poco X3 Pro, Realme GT Master
Az első kettő van közelebb a 80-hoz, a Realme még alatta is, mondjuk az Emagnál.
-
Mr.Csizmás
titán
sziasztok!
tanácsot kértek tőlem low-mid tier cserében. ami kell:
- 6.7"-nál kisebb
- android
- 80k/100k értékhatárok felfelé (inkább az első, indokolt esetben feljebb)"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
koko52
nagyúr
válasz yuing #167751 üzenetére
Köszi! Ugye ott nincs ez a google mizéria minta Huaweinél?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
magmakocka
aktív tag
válasz Sgr_A #167749 üzenetére
Anno nekem is volt egy A5-s telefonom. Mondjuk az egy 2016-s modell volt.
Nem tudom, csak zavar az, hogy ennyivel alacsonyabb az órajele. Bár, lehet van okosabb ember, aki erre többet tudna mondani.
Mivel jelentősen szoktam videót nézni, játszani, azt nem mindig fejhallgatóval megtéve. (Csak buszon) Ennek fényében szerintem örülnék egy stereo hangzású telónak. Tudom, hogy egy fejhallgatón még mindig több minden megy át (A40-n is), de nem szeretnék az ágyamban emiatt fejhallgatót felvenni. Jó lenne, a mono-t elrúgni.
-
addikt
válasz magmakocka #167746 üzenetére
Ugye nemcsak az órajel alapján ítéled meg
3D mark teszteredmény
Az asszonynak volt a40-es telója és az előd a5 2017 jobb teló volt szerinte
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Üdv!
Gyors kérdés, melyiket vegyem?
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB 6GB RAM vagy Samsung A32 5G 128GB 4GB RAM"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
jenter
újonc
Sziasztok!
Egy ideje telefonváltáson gondolkodom mivel a jelenlegi A40 szinte használhatatlanra lassult és időnként érthetetlen merülésbe kezd akárcsak a Titanic. Korábban egy Honor 8-asom volt amit nagyon szerettem, de sajnos saját hibámból tönkrement, és ezzel a samsunggal nem tudtam megbarátkozni, hozzátéve hogy akkor SOS-ben kellett a Honor pótlása, és ennyi volt rá a keret. A telefon lecserélése nem sürgős de mindenképpen az elkövetkező néhány hónapban szeretném így az új készülékek megvárása is lehetséges.
- Árkategória. 200, nagyon max 220
- Használt vagy új? csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával megbízhatóó forrásból
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, alapvetően hosszú távra venném 3-4 évet simán ki szeretnék húzni vele. Ezért gondolnék flagship teljesítményre
- Mire használnád? YouTube, facebook, messenger, minimális játék, Internet és Navigáció, amelyek során nem dobja le magát a netről mint a Samsungom, hanem stabil lenne mint a Honor 8-asom
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6,5-nél ne legyen nagyobb.
- Fontos lenne jó aksi idő zenei képesség hirtelen ennyiAz operációs rendszerekről nem tudok véleményt mondani egyesek szidják a Xiaomit mások a Samsungot szóval őszintén ebben fogalmam sincs csak legyen megbízható, meg lehet OPPO vonalról is tényleg mindegy.
-
addikt
válasz magmakocka #167744 üzenetére
Miről beszélsz?
Az sd778 geekbench 5-ben 3x erősebb antutuban meg 5x mint az a40-ben lévő 7904 iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
-
Árpi001
senior tag
válasz magmakocka #167742 üzenetére
A p30 on még van google.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz magmakocka #167738 üzenetére
Használtban nézz P30 as Huawei szériát vagy S10es Samsungokat.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
magmakocka
aktív tag
-
tudos4
tag
válasz magmakocka #167725 üzenetére
Ha ez szempont akkor nagyon jó a custom rom támogatottsága, 81különböző rom, 9 féle kernel stb.
-
tudos4
tag
válasz magmakocka #167725 üzenetére
Poco x3 pro viszi az animét mpv-ben, ezekkela beállításokkal, fate/stay night heavens feel filmek se nagyon akadnak meg, pedig azokhoz erős hardver kell szemben egy normál anime részel.
scale=ewa_lanczossharp
cscale=ewa_lanczossharp
dscale=mitchell
dither-depth=auto
correct-downscaling=yes
linear-downscaling=yes
sigmoid-upscaling=yes
deband=yes
gpu-api=vulkan
hwdec=auto-safe
audio-channels=7.1,6.1,5.1,4.1,3.1,2.1,2.0
sub-auto=all
Sajnos nem amoled, de szerintem nem rossz az ips ami benne van. Elég erős a hardver szóval a fejhalgatót szerintem simán kihajtja. -
-
-
-
válasz Sgr_A #167724 üzenetére
és @78zolika : Én egy csomó mindenből kiszedtem már akkut. Huawei, Samsung (A21 A40 A50 A51...), iPhone, stb.... Jó, kell hozzá hajszárító meg csavarhúzó, de akkor is
Amúgy Samsung Xcover 5 , kivehető akkus, és idei vagy tavalyi?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
kisza25
félisten
Srácok, realme 8 6/128- at rendeltem vasárnap alzáról, máskor már kedden itt szokott lenni, most meg csak mentegetőznek, hogy bocsi a késésért rajta vagyunk, email, sms minden, de még mindig semmi, emagról is megrendeltem, mondom amelyik előbb átadja a futárnak az a nyerő, de onnan se semmi 2napja, mi a tosz lehet, nincs teló se már?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Manitou
veterán
Bravo mobil oldalról rendelt már valaki?
Mennyire megbízható bolt ? -
elfelejtette
veterán
válasz 78zolika #167721 üzenetére
Mint a viccben szokták mondani:
"Ebből a háromból kettőt választhat..."
Egyébként Nokia C3 2020 [link]
Vagy Moto E6 Plus/E6s kicsit drágábban [link] / [link][ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok, egy Samsung Galaxy A40 telefont tervezek lecserélni, lassúságából adódóan és gyorsan merüléséből is adódóan. A gondom ezzel a telefonnal, hogy egy H.265 10bit-s videónál már néha néha beszaggat (nagyon), vagy olyan érzetet kelt bennem, mintha nem bírná... Mondjuk elég erősen melegszik a telefon teteje is emiatt...
Ha valaki megkérdezi, nekem miért nem elég az mp4 vagy a webm, akkor annak elmondanám, hogy számomra azok a formátumok, nem minőségek... Azt elmondom, hogy sokszor nézek animét, így adatok jönnek és mennek! (WEBDAV-ról)No, meg lenne egy játékom, amit nagyon szeretek, csak a telefonomon csak OC-va működik. És nem, nem ÉN húztam fel a telefonom órajelét. Aki kíváncsi, annak elmondanám, hogy a kernelhez custom DTBO image van fel flashelve, emiatt van rajta OC. (Igen, emiatt melegedhet jobban, de így is melegszik a telefon, de így valamivel mégis gyorsabb...)
No, meg zavar töltésnél, hogy nem teljesen annyival tölt, mint amennyivel kéne... (Nem tudom, hogy a 2400mA-val tölt... Na mindegy, tudom ezekre a rinyálásokra azt mondanátok, teljesen jó a telefonom, használd még... De például rengeteget használom a térképet és emiatt hamar lemerül... Nálam a kevesebb mint 6 óra üzemidő a pokolba visz....
Szóval...
- Árkategória.: 80-100 ezer
- Használt vagy új? Használt, de olyan újszerű állapotban... Nekem nem jók a törött telefonok, 20 éve használt. De lehet új is, bár akkor nyilván sok telefon kiesne...
- Hol vennéd meg? Akár itt hardveraprón, facebook hirdetésnél, vagy ha minden szakad, akkor árukereső...
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Mindenképpen hosszútávra. Én nem szoktam olyan gyakran telefont cserélni.
- Mire használnád? Leginkább videónézésre. H.265 10bit ne legyen már neki gond!!! (Super Amoled minimum!!! Örülnék ha BT-n egy Sony MDR-XB650BT-t a mostani telóhoz képest jobban kitudnám hajtani...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Iphone-t köszönöm szépen nem kérek.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nekem ez nem szempont.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Hosszabb tavra keresnek mindenes telefont ami 2 kartyas es jol birja az akksija is es nem kell aggodni a tamogatottsag vegett.
2 kiszemelt lenne:
Samsung S20FE vagy OnePlus Nord 2Ha esetleg belefutok egy akcioba akkor esetleg S21, de ez mar kisse kijebb esik a kereten.
Ahogy irtam fontos lenne, h 2-3 ev mulva is jol mukodjon reven egy regi Nokia 222-t fog valtani ami az elmult par evben tokeletesen betoltotte a 2. telefon szerepet.
Elore is koszonom!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
kollégám okos telefont szeretne venni (de vannak igények )
1 …..kb 60.000 Ft .. 2 . Kivehető ( akku ) .. 3 . 6 feleti kijelző . Én nézegetem de nem találtam
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz s.aron1111 #167714 üzenetére
A buds-ot kb harmadáron érdemes belekalkulálni az árba, nagyjából ennyiért lehet bontatlanul eladni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
addikt
válasz s.aron1111 #167714 üzenetére
S21 et adtak decemberben 250 ért buds-al
Nem tudom hogy van e még akció iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
s.aron1111
csendes tag
Sziasztok!
A jelenleg használt Huawei P10-emet szertném lecserélni. Ami fontos lenne nekem:
-5 G
- Vezetéknélküli töltés
-IP védelem
-OIS
A tegnapi S21 FE 5 G bejelentés keltette fel az érdeklődésemet, előrendelésben 275k (6/128) egy Galaxy Buds 2 fülessel. Csak a telefonért 275k sok lenne, de így talán megérheti. Mit gondoltok?
Szeretném megoldani a telefonvásárlást kb. 250k-ért ezért az S22 nem fog szóbajönni megjelenés után. -
pethYeti
addikt
Testvérem keres új okostelefont:
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Akár sufni GSM is játszik
- 2 évet húzzon ki
- Mire használnád? Fotózás, szép kijelző, videó, facebook
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android (Google legyen)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6"+
- 150000 Ft-ig.Jelenleg egy Huawei P30 lite-ot használ, ennél szeretne valamivel jobbat.
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Nokia 7 plus megérett a cserére, 200-250k Huf áll a rendelkezésemre egy hasonlóan hosszútávú "kapcsolatra" (3+ év)
Elsődlegesen fényképezésre és android autora lenne használva, természetesen a telefonáláson kívül.Nekem a Oneplus 9 ami ilyen árban szimpatikus és talán sokáig is fog frissítéseket kapni.
Lenne esetleg más best buy ebben a kategóriában?
Nincs nálam toll, sorry...
-
őstag
válasz Rathrol #167708 üzenetére
11T-ben lévő lapka gyengébb 10-20%-al, mint a Snapi 888. Attól függően, hogy melyik benchmarkot tekintjük az összevetési alapnak. A Dimensity 1200 cserébe kevésbé melegedős. Ebből a felhozatalból a 11T tűnik a legjobbnak kamerában, illetve a leghosszabb supportot is élvezi majd.
-
Rathrol
senior tag
válasz ghiottone #167707 üzenetére
Értem, kár pedig azért egész fejlett dolgok vannak benne, akkor realme GT 5G 12GB ram vagy Xiaomi vonalon maradjak mint sokan mások? 11T 5G vagy Mi 11i 5G járnék ott jobban?
Lényeg hogy Snapdragon 888GPU: Adreno 660 alább nem adok vagy hasonló paraméterek.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
-
Rathrol
senior tag
Motorola Moto G200 5G 128GB 8GB RAM tudtok véleményt alkotni hogy tudásilag mennyire jó a hasonló árban lévő telefonokhoz képest? 200ezer ft alatti telefonok érdekelnek!
-
őstag
válasz fcbarca #167704 üzenetére
Nincs ilyen újonnan. A Sony Xperia 10 III panele csak 60 Hz-es, és azért az árért szvsz a tudása kevés. Zenfone 8 200+k.
Az új Xiaomi 12 és 12X mérete stimmel, de gyaníthatóan azok is 200e Ft felett kezdődnek majd.Használtak között talán kifogsz egy S21-et, az S20-at hanyagolnám a SoC miatt. Nagyobb házban is szenved...
-
fcbarca
őstag
sziasztok
kis méretű, 120 hz amoled okostelefont keresek,meretre kompaktot kb mint az s20-s21. Legalább 6-8 GB rammal, 170 ezer ft-ig -
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest