Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm srácok, ez azért megnyugtató, mindenesetre még alszok rá pár napot, hogy mi is legyen...
Szerintetek megéri a felárat az A55 az A35-el szembben? Nem power usernak kell, de azért ne kelljen másodperceket várni a facebook megnyitására / navigálásokra
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #187042 üzenetére
Kicsit feljebb toltam a keretet: 100-120k környéke +-
Na már most amiket nézegettem ennyiért, legtöbbe nem valódi közelség érzékelő van, nagyon régen volt egy samsungom amibe szintén nem volt, de azt nagyon útáltam emiatt és idegesítő is volt
Mostaniakba is ennyire rosszak lehetnek? Amiket néztem amúgy Galaxy A55, Xiaomi Note 13 pro +, ezeket leginkább használtan, ezért esik bele épphogy a keretbe, de utóbbiból nem igazán van jó vétel, Samsung meg kamu közelség érzékelős
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Édesanyámnak keresnék telefont, semmi extrára nincs szükség, lehetőség szerint a legjobbat keresném adott keretből
- Árkategória. 40-50k
- Használt vagy új? Mind1 lenne, de azért garanciát szeretem
- Hol vennéd meg? Ahol az adott készülék a legolcsóbb
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszú táv, de nyilván ebben a kategóriában csodákat nem várok
- Mire használnád? Leginkább telefonálás, alkalom adtán mobilnet és social media appokra
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Legibkább Androidot szeretnék
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Előzőleg egy Redmi note 7 volt, szóval kb akkora jó lenne, kis +- nem számítanaKöszönöm
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek megéri várni az s24 ultrára?
Ha jól gondolom, akkor 600k körül lesz az 512Gb modell, ami kedvezménnyel 500 lenne, most az s23 ultra talán 450-be állna meg
S22 ultrám volt, el is adtam, szerettem, de megpróbálkoznék végre egy snapdragon procis géppel, viszont azon gondolkozok van-e értelme várni...
Ami eddig tudunk, kamerába nem sok előrelépés lesz, sőt talán a 10x optikai helyett csak 5 lesz, nem mintha számítana
Illetve lapos kijelző, aminek annyira nem örülök, nem tudom a +20-30% ? szokásos cpu/GPU miatt érdemes-e várnom, plána ha nem játszok rajta.., Talán a 3nm miatt lehet kevesebbet enne kicsit
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
1-1,5 évre akarok venni telefont
Egyenlőre csak a note 8 al szemezgettem, de olvasgattam arról, hogy a videó felvétel elég gyenge este, meg láttam is, azt nem tudom hogy a konkurencia mit tud?
Meg szerintetek meg kellene várnom az s9+-t? szinte ugyan ezt tudja csak újabb lesz, bár a note egyedi dolgai tetszenek, de nem akarok sokat bukni, a note 260-ba kerülne nekem újonnan most
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
40-50k-ig keresek telefont
sok kritérium nincs, idősebb embernek lenne, vagy legalább is nem fiatal
5" kijelző minimum, de kb ez is lenne a vége
viszonylag gyors, stabil rendszerű kellene, megbízható, tehát ne legyenek neki apró ki hibái amivel szervizbe kéne szaladgálni,és egy viszonylag jó kamera kellene rá
vodafone/független kellrégi telója egy ezer éves vodafone vacak valami, persze ful extra android minden, de van benne vagy 256 mega ram, azzal is el volt, szóval nem nagyok az elvárások, de azért ennyi pénzért nem vennék neki szart
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
talán az utolsó felvetés
honor8/P9/nexus 6p?
-
bandi0000
nagyúr
majdnem 1 árban van a honor8 és p9, elöbbi 4 giga rammal van, utóbbi elvileg szebb kijelzővel szerelt
melyiket érné meg jobban? a gyenge gpu csak játékba számít?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
szerintetek mennyire jó ötlet most venni s7 edge-t? 135k-ért adnának, de nem tudom mennyire lesz értékálló?
-
bandi0000
nagyúr
nagyjából körvonalazódott, hogy milyen telefont vennék használtan
a következők 75k körül mozognak, persze a honor 7 65 körül
S6
G4
Honor 7ezek közül melyik az, amelyik még most is nagyon jó rendszersebességgel vannak megáldva, kamera és aksi fronton a toppon vannak?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
olyan 70k körül ph ról, milyen telefont érné megvenni?
ideiglenes lenne, ezért fontos lenne, hogy fél-1 év alatt se veszítsen sokat az értékéből, ezenkívül 4G, jó rendszersebesség, jó támogatottságot szeretnék még
ja és 5" körüli, androidos[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz lezuvius #105132 üzenetére
jók?
azt olvastam h ennyiért inkább a P9 de a honor jobban tetszik, igazából az ára zavar, mert jó, de ott van szinte mint az s7 ami sokkal jobb, bár több a gond is velea honor 6 ot 60 ért szereztem megjelenése után 1 évvel, annyit megért, 100 körül lenne a 8 akkor talán meg is adnám érte azt
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
telefont keresek
igazából, lényeg nekem :
Jó kamera, nem tudok fényképezni de ha már van akkor csináljon jó képeket
Jó rendszer, gyors, stabil
ujjlenyomat olvasó
és gyors és hosszú távú támogatás
elsősorban android
t-mobilnál lehet kapni
jó aksi, 3-4 óra kijelző idő kellene, illetve ne naponta kelljen tölteniMost vittem vissza az S7-et, volt egy kis hangfelvételi bugja vagy nem tudom mi, meg előjött nálam is az, hogy kevés térerőnék nagyon megnő a cellakészenlét, illetve nem tudtam hívni csak újraindítás után
na már most S7 nekem tökéletes lenne, de mivel ezeket produkálta, és valszeg nem is javul így lemondok róla, de a hasonszőrű telefonok fórumába beleolvastam, és ott se rózsás a helyet
-
bandi0000
nagyúr
akkor szerintem marad az S7, az ip védettség sokat dob a lattba, vezeték nélküli töltés, stb, csak még drága nekem, esetleg majd nézek ph-n
amúgy t-mobilnál nem szokott lenni random akció? hogy 20 -al olcsóbb legyen pl az s7?
-
bandi0000
nagyúr
válasz #70516736 #101480 üzenetére
igen, ezt nem néztem de a többibe meg nem raknak samoledet
(#101481) lezuvius: lehet, nem tudom, S6-om volt, nekem nem volt veled gondom, viszont annál is mindenki panaszkodott hogy gond van vele, de aztán ott se derült ki hogy mi okozza, pláne én nem is szoktam hét/24 órába járatni a mobilnetet
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok, telefont keresek
- Árkategória :150000(+-50000 nem számít)
- Használt vagy új: 180k-s telefont lehet hogy használtan venném, viszont első körben a Telekomnál keresek
- Hol vennéd meg? Telekomnál újonnan, viszont használtan lehetne független is
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Leginkább hosszú távra, 1,5-2 évre
- Mire használnád? általános felhasználás, facebook,chrome,messenger, zenehallgatás, fényképezés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Leginkább csak android érdekelMás:
Jó lenne egy 2 napos aksi, 3+ óra kijelzőidővel
Stabil jól pörgő rendszert szeretem
Most honor 6-om van, de ahogy jönnek rá az újabbnál újabb rendszerek, vagy lassabb lesz, vagy jobban zabálja az aksit
Kínait már lehet nem vennék, főleg hogy a jó kínaik már ott vannak árba mint a nagyobb márkák
Nem kifejezetten fontos, de jó lenne SAmoled kijelző, mert szeretem ezt a túlszaturált vackot
Képernyőre nem szeretem a nagy telefont, tehát 5" környéke,a mostani honormonak jó a mérete nekem
Szeretem az újdonságokat, pl ujjlenyomat olvasó, vez nélküli töltés[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
melyik lehetne most a legjobb telefon? Honor 6-om van, szeretem szeretem, de minél újabb a telefon, annál jobban merül az aksi, és ez engem borzasztóan idegesít
lényeg az lenne nekem, hogy 3+ óra kijelző idő 2 nap alatt meglegyen, facebook, messenger, chrome aksi zabáló appokat szeretem
kínait nem igazán szeretnék már, több okból is, igazából más nem fontos, de ha minden jó az se baj, S7-el szemezek már rég óta, de nem tudom megéri e azt a pénzt, mert S6 is azért ment el, mert nem érte emg a 200-at, nekem
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Honor 6 vagy p8 lite? Illetve 60k körül használttan van jobb választás?
-
bandi0000
nagyúr
hy
kérdés, nyilván senki nem jós, de spekulációk, adatok, tapasztalatok alapján, elvileg jön év végén a samu S7, S6 ból tudniillik kihagyták a multitaskot, nem lehet hogy azért mert valamit elcsesztek vele, vagy nem érdekli őket mivel már itt az új modell?
Illetve ha most javítani akarják PL az android M-el, új széria miatt lehet nem foglalkoznának vele annyira mert már nem kell "eladni" az S6-ot ?
Mert megint azon gondolkozok hogy azt veszem, sőt veszem is mert nem várok S7-re nincs értelme drágább is lesz ilyen alapon sose lesz telefonom
-
bandi0000
nagyúr
Hy
Kellene valami telefon 70k körül, ez a Huawei p8 lite mennyire ajánlott? Van jobb vétel? Semmi nagy elvárásom nincs de azért nem szeretnék fagyásokat nagy laggolásokat lassulást
Megbízható? Frissítéseket mennyire szereti kiadni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz s3nsitivity #82818 üzenetére
aksival szerintem nem lesz gond, felhasználó válogatja az S6 is elég jól bírta nálam és még be sem állt akkor az aksi
-
bandi0000
nagyúr
válasz s3nsitivity #82816 üzenetére
annyit volt amit mm-ben nyomkodtam nagy gond nem lesz vele sztem, amúgy is tokban lesz, meg 14 napom van meggondolni magam szerencsére szóval nagy baj nem lehet
-
bandi0000
nagyúr
válasz s3nsitivity #82806 üzenetére
biztos éreztetek már ilyet de, én most azt érzem hogy nekem az s6 edge kell, szoftver vagy kijelző ide vagy oda, lehet hogy gördülékenyebb a g4 de mit érek vele ha a másik tetszik arra vágyok, ráadásul benne van a pakliba hogy az android M-re jobban oda figyelnek és jobb lesz a rendszer akkor meg biztos a fejem vágnám a falba
(#82807) Lord Vader : Nekem is volt 1 napig azzal az alap 5.1.1-el tény hogy nem tartotta fejbe az alkalmazásokat pl a böngészőt újra töltötte, de legalább gyorsabban tette, lényeg hogy valamelyik nap amíg volt Z1C-m emlékezetből összehasonlítottam és sony nál sokat vártam némelyik program megnyitásánál samu meg egyből nyitotta , neked amúgy nincs beégve véletlen sem a panel?
kijelző rózsaszínesedése elvileg kikerülhető, legalább is gariba is cseréik de állítólag vannak hibátlanok
Egyedül ami még aggaszt hogy napfény átvilágítja a panelt és árnyékok látszanak persze fehér fénynél és állítólag 100%-os fényerőnél automata szabályzásnál, mert ha ez így van akkor ez sem nagy gáz[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz SybenX #82802 üzenetére
néztem, de a procitól tartok, melegedés, throttling, és ráadásul drágább is mint a samu vagy lg asszem, de már nem is találom a t-nél, ONE X-em volt az annyira nem tetszett valamiért, + nem is dicsérték túl a teszteken
az az érdekes hogy akármennyi tesztet olvasok az s6 ról sehol se említik hogy nagy baj lenne a szoftverrel, nyilván olvasom a fórumot használtam is 1 napig de nem tudom
Voltam ma MM-ben megnéztem az LG-t nagyon jó gördülékeny, de nem fogott el a must have érzés, elölről nem olyan nagy nem tűnik annak de ahogy megfordítottam na ez óriási, kicsi a kezem is
-
bandi0000
nagyúr
válasz Gebriel #82780 üzenetére
néztem a p8-az de nem egy erőmű ráadásul a kamera meg a zene jobb a g4 ben vagy s6 ban egyaránt, a lite-ot meg sokat használtam a boltba árultuk de nem jött át, az se 100%-os szoftver terén valszeg valamelyik oldalt döntök és kompromisszumot kötök mást nem tudok
-
bandi0000
nagyúr
félreértés ne essék, nem azért vacilálok mert válogatós vagyok, de ha valaki 200k-t kiad 2 évre aláír hűségre és 2 évre akar teleront venni az azért nyilván meggondolja
Samsunggal se a szoftveres rész izgat annyira hanem a többi, 100k lenne valszeg nem érdekelne de ha ennyire becsülik a telefont az igen is legyen árhoz képest megfelelő, mert a kijelzőt valszeg meg tudták volna csinálni ha akarják
beruháztam most egy komoly 530-ra 520 helyett hátha azzal kihúzom valameddig amíg nem jön valami ihlet
-
bandi0000
nagyúr
épp erre gondoltam én is hogy sose lesz telefon, azért hezitálok annyira ezen mert 2 évre akarok választani
szeretem a sony-kat de egyrészt a dugók miatt nem vennék z3-at +a szervíz miatt sem, a z1c-met is szétcseszték, 6 szor volt gariba abból 3 szor végeztek rajta javítást, többi 3 ilyen olyan indokkal vissza küldték szóval egyenlőre nem
-
bandi0000
nagyúr
hali
kezdek begolyózni úgy hogy inkább kérdezek hátha kapok 1-2 szubjektív véleménytFelső kategóriás telefont szeretnék venni T-mobilnál mindenképp
Sokáig a G4 és az S6/S6 Edge között vacilláltam, a mérete és anyaghasználat miatt nekem kiesik a G4, hiába sokkal jobb szoftveresen mint a samu, a samu nagyon tetszik de elriaszt az hogy 200k-t adok ki egy olyan telefonért ami nincs rendbe szoftveresen, a kijelző rózsaszínesedése még mindig lutri sőt az se tetszik hogy napfénybe látszik max fényerőn az akkumulátor vagy legalább is a belső alkatrészek
Z1 compactom volt eddig, nem tudom szoftverileg hol helyezkedik el a samuhoz képest, de elégedett voltam vele, viszont most eladtam és egy lumia 520-at használok, amit ma majdnem kettétörtem, elég bosszantó egy telefon
Szóval ki mit tenne a helyembe, ész azt diktálná hogy várjak mivel most csak új elő fizura tudnék venni telefont, a meglévőre csak decemberbe, viszont decemberbe valszeg jönnek a hírek hogy 1-2 új telót kidobnak nemsokára és akkor megint csak várni kellene
Apple kiesik
-
bandi0000
nagyúr
hali
telekomtól vennék telefont előfizura de nem tudom jó lenne e, vagyis attól félek hogy elkötelezem magam bukok egy csomó pénzt megvételkor és nem fog tetszeni a telefon, nem lesz annyira jó
Galaxy S6-ot néztem ki első körben, tetszik kívül belül, viszont szidják szoftveresen, Z1 compactom volt eddig papír forma szerint sokkal erősebb a samu, de szoftver nem tudom mennyit ront rajta, sebességre nagyjából elégedett voltam a sonyval, ha annyit hozna a samsung nem is lenne bajom, más alternatíva meg hát nem tudom, apple nem izgat annyira, a G4 meg nem tetszik formára, meg az LG-vel sem vagyok kibékülve
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm mindenkinek asszem meg kell nyomkodni az lg t is , amugy a ph-s teszt irta szóval onnan vettem
-
bandi0000
nagyúr
hali
3 telefonon gondolkozok, Sony SP, L, és LG F6Na már most, T-mobilnál ezek rendre 70,60,60K nyers adatokat tudok róluk, de tapasztalatom csak az L-el volt, ami egész jól ment, bár a kijelző nem a legérzékenyebb, igazából általános felhasználásra, kis fényképezgetésre, persze nem minőségire gondolok, meg facebook, ennyi lenne, igazából ha nem lenne nagy minőségbeli különbség nem annyira szeretném kiadni azt a +10k-t az SP ért meg ugye az TFT-s is de az L kijelzője állítólag messze legjobb TFT-s sony
-
bandi0000
nagyúr
hali
telót akarok venni 40k alatt, néztem galaxy S advance-t vagy xperia J/sola ezek közül melyik jobb vétel? vagy ebban az árkategóriában mit lehetne venni?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz maggi1886076 #21465 üzenetére
ezekhez képest rosszabb vétel lenne egy optimus L7?
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés hogy 30k körüli pénzért milyen telót érdemes venni? Ph-s árak feltétel hogy garanciás valameddig, leginkább zenehallgatásra és netezésre használnámXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, meg még annyit kérdeznék hogy a Z fórumban mondták hogy könnyen betörik kijelző...ez igaz? IP57 nem épp ilyentől véd? Vagy minél nagyobb kijelző egyenlő minél könnyebben törő kijelzővel?
-
bandi0000
nagyúr
Az az igazság hogy megnéztem a Z-t volt Arc S-em is és ott sem zavart a fakósság lehet nem áll rá annyira a szemem de lényegtelen, viszont csak az hogy media markt-ban néztem a Z-t és ott rákapcsoltam egy zenét és mintha halk lett volna emg doboz hangú...nem tudom hogy azért lehet mert ilyen kiállítási darab vagy egyéb ok miatt?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
én is gondoltam a 5-re csak attól félek hogy megunom mert ugyan az a rendszer minden modellen,(ami persze rohadt jó) csak nekem unalmas de még nem döntöttem el.
Hát a nexus annyira nem tetszik, az LG-t sem szeretem tefon márkába, gondolkoztam még az XperiaZ-n is, és persze HTC-t venném is ha nem 64 Gb-os verzió lennecsak ami meg 180k...
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kérdés, hogy 150k a határ telefonban az se baj ha kevesebb
Itt a Ph-n venném használtan de ugye garanciás kellene
Leginkább zenehallgatás, fényképezés videó, tehát multimédiára használnám na meg persze net, facebook stbA legfontosabb, hogy ne legyen lassú mert én észreveszem a legkisebb akadást szaggatást is szerencsére és falra tudok tőle mászni Mit ajánlanátok, meg jó lenne persze ha 1 nap után nem unnám meg a telefont
-
bandi0000
nagyúr
Üdv
Kérdés hogy milyen felsőkategóriás androidos telót érdemes venni? Nyáron vennék szóval ha addig jönnek be akkor megvárom.
Jelenleg néztem a HTC ONE-t meg a Sony Xperia Z-t/ZL-t de mindegyiket szidják a ZL-ONE-t a kamera miatt, továbbá a Z/ZL a kijelző, szóval hátha valaki tudna cáfolni vagy megerősíteniXbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövedelem
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest