- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
bandi0000 #187085 üzenetére
Tény és való, hogy egy korábbi időszakban több gyártó és típus esetén is volt tömeges negatív visszajelzés a virtuális közelség-érzékelő nem megfelelő működése miatt. Mostanság kevesebbet olvasni erről, vélhetően javult a helyzet.
Konkrét tapasztalat: Samsung Galaxy A34, megbízható módon teszi a dolgát. -
cs.zs.
veterán
válasz
bandi0000 #187085 üzenetére
Szia,
szerencsére én nem tudom hogy mi ez a közelségérzékelős para. Népes kis családunkban jelen pillanatban van egy 1 éves A54, meg egy 1 hetes A25. Fejünkhöz tesszük elalszik, elemeljük onnan - feléled. Ezt az újat is (csak a fórumon olvasottak miatt) tükörnél lepróbáltam, 20/20. Elalszik-feléled-elalszik-feléled... -
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #187042 üzenetére
Kicsit feljebb toltam a keretet: 100-120k környéke +-
Na már most amiket nézegettem ennyiért, legtöbbe nem valódi közelség érzékelő van, nagyon régen volt egy samsungom amibe szintén nem volt, de azt nagyon útáltam emiatt és idegesítő is volt
Mostaniakba is ennyire rosszak lehetnek? Amiket néztem amúgy Galaxy A55, Xiaomi Note 13 pro +, ezeket leginkább használtan, ezért esik bele épphogy a keretbe, de utóbbiból nem igazán van jó vétel, Samsung meg kamu közelség érzékelős
-
vence
aktív tag
válasz
bandi0000 #187042 üzenetére
Az eMAG -on ma még él a -10 %-os akció!
Szóval, akkor 55k -s limitet beállítva, a kereső biztos feldob pár érdekes jelöltet.
Hosszabb távra én tiszta Android rendszerűt választanék.
Ebben az árkategóriában abból tudtommal 1 márka van.
De annak a nevét itt nem "szabad" leírni. -
-
Ájvé
veterán
válasz
bandi0000 #109828 üzenetére
Redmi 4A szerintem akkor megfelelne neki. Január 14-én elvileg elérhető lesz, addig gondold meg, mert gyorsan meg kell majd rendelni, az az érzésem gyorsan el fogják kapkodni.
(#109834) firecrest:
Üdv akkor a Xiaomi klubban, remélem jövőben is elégedett leszel vele!(#109839) Llew:
Redmi 4A lesz helyette ami azért jóval gyengébb tudásban (viszont van B20), alap feladatokra ez is tökéletes, Redmi 3S Prime azért már kicsit komolyabb, de szerintem nem eget verő a különbség (Redmi 4A belépő szintű, még Redmi 3S mondjuk gyenge közép kategória, de egyik se egy "erőgép", akkor inkább Redmi Note 3 (SE), az tényleg erős már). -
lezuvius
őstag
-
lezuvius
őstag
válasz
bandi0000 #105667 üzenetére
Sebessegben az S6 a legjobb, utana talan a G4 majd a Honor 7. Kameraban is ez a sorrend kb. Akkuban H7-S6-G4. G4nek a topikjaban sok problemarol lehet olvasni (bootloop,kijelzo gondok...) valamint a QHD+Snapi 808 sem eppen a tartossag zaloga. Honor 7 kameraja es GPU-ja nem merheto az elobbi kettohoz de akkuban es szoftveres plusszokban elegge ott. Hosszabb tavra ezek kozul az S6-ot valasztanam mert maig egy rendvikul eros SoC van benne es ha elvagy SD-FM nelkul,akkor szerintem a legjobban ezzel jarsz.
-
törölt tag
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
bandi0000 #82817 üzenetére
Jó választás.
Amúgy nincs nagy baj vele, ebben a kategóriában már mindenbe belekötnek.
Tény, hogy a multitasking konkrétan hiányzik belőle.
Viszont ez élhető probléma, főleg, hoyg hiva szóval lehet, hogy javítják.
Még az aksi lehet húzós pont, az is gyenge, alig egy napos készülék.
Minden más teljesen rendben van a mindennapi használathoz.Random összeomlásokról még nem hallottam, stabilan fut csak nem épp hű de gördülékenyen. Cserébe van egy király kamerája.
-
Alister71
nagyúr
válasz
bandi0000 #82805 üzenetére
Komolyan mondom. Nekem S4 van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyári 5.0.1 van rajta és a világon semmi gond nincs a szoftverével. Ahogy az S6-nak sincs. Sokan túlspilázzák ezt az egészet, javarészt olyanok akik még csak képen láttak Galaxy-t.
Bármelyik fórumba beleolvasol, szinte csak olyanok írnak, akiknek valami problémájuk van. Mellette a többi ember gondtalanul használja. Akár Samsung, LG, HTC....
Olyan telefont meg ne vegyél meg ami nem tetszik, mert 2 hónap alatt nekem is az S4 a harmadik mert se a P7 se az M4 aqua nem tetszett igazán. Az S4 tetszik, minden téren, ránézni is jó és használni is. A super amoled meg úgy adja, hogy ....... -
s3nsitivity
addikt
válasz
bandi0000 #82803 üzenetére
Én a G4-et venném.
Főleg, hogy az a legolcsóbb közülük.
Na meg jóval gördülékenyebb mint az S6.. Plusz nincs Knox se így ha úgy van kedve az embernek felpattint egy CM-et.Amúgy az M9-el sincs baj.
Az elején jóformán egy Beta szoftverrel jött ki de azóta már minden OK:
A szoftver optimalizálás azon a legjobb, kamerában gyengélkedik csak szegény, főleg a G4 vagy S6-hoz képest. -
BenHans
addikt
válasz
bandi0000 #82746 üzenetére
Üdv
Én idén cseréltem volna az M7-em, de eddig nem tettem meg és ez nem véletlen.
A Samsung nálam a külső és a szoftver miatt esik ki, az LG a Snap808 és a szélessége miatt és bőr vagy nem bőr nem egy HTC, a HTC meg azért mert még nem hozott nagy különbséget az M8-hoz képest, azt pedig már nem akarok venni.
Sony soha nem tetszett, és fogásra is kényelmetlen nekem. Mindemellett továbbra is androidot szeretnék használni, így jutottam vissza ahhoz hogy nekem még mindig a HTC felelne meg legjobban (valahogy nekem ők adják a fűszert a húshoz) ezért megvárom a következőt ami számomra már akkor is elegendő előrelépés lesz ha a fogadkozás ellenére mégsem fog olyan nagy mértékben változni az M9-hez viszonyítva. Na meg jön a Snapdragon 820...
A HTC-t nem is említetted. Újból Sony fel sem merült? Én azért legalább a szeptembert megvárnám a helyedben a Sony miatt. Ha nem akarsz várni akkor G4.
-
tybsen
addikt
válasz
bandi0000 #82748 üzenetére
Szerintem éppen ezért is jók a Nexusok , mert nincs az az érzése az embernek a vásárlást követően , hogy egy elavult eszközt tart a kezében.. évente csak egy Nexus jelenik meg, rendszeresen jönnek a frissítések, a rendszer pedig a lehető legjobban optimalizált. / de sajnos nincs t-mobilnál úgyhogy így kilőve.
-
ViSAS
senior tag
válasz
bandi0000 #82748 üzenetére
2 év múlva mind a 3 felsorolt telefon bőven használható marad még, ettől nem kell félni.
Szoftveresen biztos, hogy a Sony fogja a legtovább támogatni.
Az S6-ot nem ajánlom már csak az általad felsorolt és köztudott hibái miatt se, nem méltó egy flagshiphez. Méret ide vagy oda, a G4 lenne a megfelelő társad...szerintem.szerk.: én Samsung vonalról jöttem át Sonyra, t*kön döfnéd magad egy idő után tőle. Én bárgyún vigyorogtam a Z3C-m első pár képernyő tapicskolásánál.
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
válasz
bandi0000 #81846 üzenetére
Ha a Z1c -vel meg voltál elégedve, akkor a S6-tól kb dobni fogsz egy hátast. Egyébként netes vásárlásnál 8 napon belül elállhatsz a szerződéstől, de ezt inkább érdeklődd meg az ÜF-nél, meg előtte menj el valahová és nyomogasd meg, ha teheted újraindítás után, ezeknél a mintadaraboknál sosem lehet tudni, mit műveltek velük előtte.
Amúgy továbbra is azt mondom, androidból csak HTC -
stilo18
addikt
válasz
bandi0000 #51212 üzenetére
Nem tudom honnan jött ez a: L-nek van a legjobb TFT-je a Sony-k között, cimborám is elnyomta mikor még a Z-m volt, egymâs mellé raktuk, hümmögött kicsit,aztán el is vette az asztalról a telefont.
A kanyarban nem volt a Z-hez, sôt, az SP-nek is jobb a panelja...SP-t venném!
-
pit stop
addikt
válasz
bandi0000 #17275 üzenetére
IP a víztől és a portól véd - nem tesz készülékben kárt.
ZL-nél ennyi előny, hogy csak fele üveg. De az áll minden készülékre mondjuk, ha nem dobálod nem törikGG és nemtudom milyen üveg van rajta, ami karcokkal szemben ellenálló - viszont ebből következően merevebb, ha ejted ezért törik (nagyobb valószínűséggel).
-
pit stop
addikt
válasz
bandi0000 #17268 üzenetére
ZL-nél kisebb a káva - így kisebb a ház. Meg maga a ház ZL-nél plasztik, Z-nél pedig üveg. Más különbség tényleg nincs. Talán még annyi, hogy hozzánk Sony hivatalosan Z-t hozta be, így ZL-t Sonytól hivatalosan nem vehetsz, csak gsm-en keresztül; vagy külföldről rendelve.
-
válasz
bandi0000 #17253 üzenetére
nem halk, jól hallani, csak azt kellett megszokni, hogy ezen legfelül van a hangszóró, és eleinte halknak tűnt, mert úgy tartottam a fülemhez, mint a korábbi telefonomat, de azon ugye nem volt annyira felül a hangszóró nyílása.
a z kontra zl esetén azt kell eldöntened, hogy kell az ip57, vagy sem. -
jooker82
nagyúr
válasz
bandi0000 #17245 üzenetére
Azért a G-t megnézhetnéd,már eléggé megváltozott az LG frissitési stratégiája,most ponthogy a Sony csúszott visszább.A tavalyi csúcsmodell Ion-ra,még nincs JB,de az S-re sincs még...
A G,minőségi teló,no akadás,minőségi passzentosan összerakott ház. és nagyon gyors,meg állitólag élőbe brutál szép..125 körül van GSM üzletekben és most jelenik meg a telenornál..
Ja és a jelenlegi leghangosabb érintős teló minden szempontból -
válasz
bandi0000 #17243 üzenetére
minden típus esetén van/lesz kompromisszum, sajnos ez van...
az ios 7 változást rebeg, majd kiderül.
az xperia z fényképezésben nem csúcs a kezdeti firmware mellett, külön alkalmazással, vagy újabb firmware verzióval jobb, viszont a kijelzőjét nézd meg élőben, mert sokaknak nem szimpatikus a "fakósága", bár nekem amoled és ips után is sikerült megbarátkozni vele.
az lg - mint mobiltelefonos gyártó - nekem sem szimpatikus, de attól a nexus 4 még jó, ezt elismerem én is, bár kamerában az sem veszi fel a versenyt az iphone viszonylatában.
zenében az xperia z is nagyon jó, a nexus 4 is simán utána kullog.
azt kell megtalálnod, ami kevésbé kompromisszumos.
azt javaslom, hogy android esetén csak és kizárólag 2 gigabyte ram verziós típusokat nézegess.
nekem xperia z van bő 2 hónapja, iphone 4s után vettem, és még így sem nagyon tudok belekötni, akik lehúzzák, azok nagyobb többsége elfogultan teszi, vagy nem is látta élőben, csak teszteket olvasott róla, jobb esetben tapizta néhány percig egy üzletben...
azt még elfogadom, hogy aki amoled hívő, és a túlhúzott színekhez van szokva, annak nem jön be, de sok olyat írnak róla, ami közel sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged