Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20801) aggleány válasza r4z (#20799) üzenetére


aggleány
addikt

Imádom az SGS-t, de azt utálom, hogy olyan nagy. Majdnem minden másban tökéletes - csak még vaku meg exponálógomb kellene rá :DDD

Az a baj, hogy én nagyon hebehurgya vagyok telefonvásárlás ügyében. Beleszeretek, megveszem, átszeretek egy másikba, a régit eladom, az újat megveszem... Nagyjából ez megy folyamatosan. Ha egy telefon fél évig kihúzza nálam, akkor az már nagy szó. Nem azért, mintha annyi pénzem lenne, hogy simán szórhatom, de nem bírom ki, valahogy mindig megoldom (hitel, részlet, hűség, akármi). Ez nem túl praktikus, de sajnos ez van. :U

(#20802) aggleány válasza egykori (#20800) üzenetére


aggleány
addikt

Jó kérdés. Ha nem nézegeted soha többet a Galaxy S kijelzőjét, pláne még véletlenül sem teszed mellé az Ace-t, akkor elégedett leszel az Ace-szel. Ha akár egyszer is melléteszed, akkor utána nagyon húzni fogod a szádat.

A külsőben nem sok különbség van, szerintem az Ace szebb :K Ha tudásban megfelel neked az Ace, akkor nyugodtan megveheted, de tényleg nem szabad a GalaxyS mellé tenni, az nagyon kiábrándító. Láttam őket egymás mellett T-nél, mindkettő bekapcsolva, ugyanaz a háttér... Finoman és nőiesen szólva lantozni lehet a különbséget a kijelzők között.

Vigasztaljon a tudat, hogy jelenleg csak a SAmoled kijelzőnek vannak ilyen sikítozós színei, én meg vagyok zavarodva érte, hiába nagy, hiába akkora, mint egy szívlapát, elviselem, mert gyönyörű :K

(#20803) egykori válasza aggleány (#20802) üzenetére


egykori
őstag

Hát igen, ha akarom, ha nem, akkor is látni fogom az SGS-t.
Addig a terveimben már én is eljutottam, hogy az üzletben egymás mellé rakom a kettőt, bekapcsolva, és ha ott elsöprő különbséget látok, akkor elállok a vásárlástól. De mi van, ha csak úgy alattomosan hétről-hétre fokozatosan érzékelem majd egyre nyomasztóbbnak a különbséget? Ezt szeretném elkerülni.
Na de hátha lesz, aki szembesült már tartósabban, élőben a kettővel.
Amúgy az eddig összeszedett, összeolvasott ismeretek szerint a tudása megfelelne. De még eddig senkinél sem láttam ACE-t.

(#20804) GabN73


GabN73
addikt

Szerintetek melyik a legjobb QWERTY billes telefon?
Motoroláktól pedig kicsit távolodom, nem tetszik hogy ennyire nem foglalkoznak a frissítéssel :(

X10 mini kizárva. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20805) Jorus válasza GabN73 (#20804) üzenetére


Jorus
nagyúr

HTC Desire Z?
Motorola Milestone 2?

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#20806) n0_gAboR válasza aggleány (#20798) üzenetére


n0_gAboR
őstag

Hat szerintem a SAMOLED-nek brutalisan tulszaturalt szinei vannak, a defy-s LCD-nek meg szinhuek.

(#20807) n0_gAboR válasza Jorus (#20805) üzenetére


n0_gAboR
őstag

Az a nyitomechanika :W

(#20808) aggleány válasza egykori (#20803) üzenetére


aggleány
addikt

Én lassan egy hete látom véletlenül együtt a Galaxy S-t és a Galaxy Giot. Viccesek egymás mellett. A Galaxy S-nél a fekete nagyon fekete, a Gionál a fehér nagyon fehér. A Gio és az Ace közeli rokonok, majdhogynem ugyanaz a kijelző, csak méretbeli eltérés van (ha jól tudom). Nem tudom, hogy Te mennyire vagy erre hisztis, de én folyton azon agyalok, hogy mire kellene lecserélni a Galaxy S-t, mert túl nagy, de aztán a végén mindig (legalábbis eddig) megmarad, mert kijelzőben egyik sem jön a közelébe (nálam). Van, aki egyenesen utálja a SAmoledet, neki könnyű :K

Ha az segít, akkor ha könyvolvasásnál alaposabban megnézed a GalaxyS kijelzőjét, akkor picit szőrösek a betűk. A másiknál nem (legalábbis a Gionál nem).

n0_gAboR:

Én nem azt mondtam, hogy színhű, hanem azt, hogy "nekem", "szerintem" stb. Direkt hangsúlyoztam, hogy ne szólhasson rám senki rosszat :K Szerintem is túlszaturáltak a színei, a színhűség sem az erőssége, ráadásul olvasásnál picit szőrösek a betűk, de nekem nagyon bejön, nagyon tetszik. Azért tetszik annyira, mert majd' leugranak a színek a kijelzőről.

[ Szerkesztve ]

(#20809) Jorus válasza n0_gAboR (#20807) üzenetére


Jorus
nagyúr

N97 is hasonlóan rémisztően néz ki, mégis hibátlanul működik másfél éve.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#20810) r4z válasza Jorus (#20809) üzenetére


r4z
nagyúr

Szerintem a Desire Z-re értette.
Én a Milestone2-t venném.

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#20811) aggleány válasza r4z (#20810) üzenetére


aggleány
addikt

Volt már Milestone 2 a kezedben? Én kipróbáltam a billentyűzetét, és szerintem nagyon vacak. Persze biztos van, akinek bejön, de pl. az X10 Mini Pron szerintem sokkal könnyebb gépelni.

(#20812) Jadro válasza n0_gAboR (#20806) üzenetére


Jadro
veterán

Mert a telefonod képernyőjén képeket szerkesztesz és fontos hogy teljesen színhű legyen? Még hozd fel a pen-tile mátrix ütőkártyát is, úgy teljes a sor. :)

Most komolyan annyira túlszaturált hogy képtelenség fél percnél tovább nézni, mert kifolyik a szemed? Bírom az ilyen túlzó hozzászólásokat, amik ördögtől valónak állítják be ezt a kijelzőt. Túlszaturált igen, ami persze van akit zavar, de nem használhatatlan. Cserébe legalább napfényben nem csak hogy rendesen látszik, hanem még használható is.

Egy szó mint száz, meg kell nézni és dönteni. Mindemellett persze elfogadom hogy Neked nem jön be, csak az ilyen túlzásoktól kezd kicsit rángani a szemhéjam.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#20813) r4z válasza aggleány (#20811) üzenetére


r4z
nagyúr

Volt már a kezemben, bár összehasonlítási alapom nem volt, lévén nem volt még a kezemben QWERTY-s készülék. Szerintem rendben volt a billentyűzete.

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#20814) Lajdzsi


Lajdzsi
tag

Hahó, valaki foglalkozna az én kérdésemmel is? :)
(Vagy ennyire "hüjélyül" fogalmaztam?)

[ Szerkesztve ]

(#20815) r4z válasza Lajdzsi (#20814) üzenetére


r4z
nagyúr

Én már írtam(kérdeztem), valami olyasmit, hogy az X10 Mini Pro játszik-e. :)

[ Szerkesztve ]

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#20816) Lajdzsi


Lajdzsi
tag

Nem tudom, majd lehet a közeljövőben benézek egy vodafone üzletbe, mert láttam kitéve - meg volt idő mikor az is alternatíva volt - csak úgy érzem sok kiadás egy komolyabb telefonra költeni, az túl sokat is tud, illetve az a fránya érintőképernyő. (Ettől függetlenül lehet róla szó)
Csak a BB még mindig nagyon a szívem csücske bármilyen kis szerencsétlen és régi kiadású is a Curve.

Valami összegzés-félét szeretnék, hogy 25ezerért (najó, max 30) szolgáltatói kínálatban mit ajánlanátok, és miért jobb az mint az én ötleteim?

Egyébként meg ne tévesszen titeket az érintő-fóbiám, tizenéves vagyok - csak a szeleburdi-fajta. Félteném a készüléket, hogy ha az egész egy tükör (költői túlzás) amit taperolni kell, akkor hiába a sok pénz amit kiadok érte - nem húzná sokáig.

[ Szerkesztve ]

(#20817) aggleány


aggleány
addikt

RazorGTR1:

Nekem nagyon összefolynak a billentyűk, nincsenek jól elkülönítve. Mondjuk én nem igazán vagyok kompetens a témában, mert soha nem akartam qwertys gépet. Amennyit én írok, arra bőven elég a kijelző is. :K

Lajdzsi:

Itt többnyire segítőkész népek vannak, nem kell kiabálni. Ha lesz olyan valaki, akinek van jó ötlete, meg fogja írni. Én pl. azért nem válaszoltam, mert nem szeretem a qwertys cuccokat, ergo nem is igazán ismerem őket. A fránya érintőképernyőt meg jobb, ha megszokod, mert lassan már nem is fogsz találni gombos telefont :N Előfizuval vagy kártyásan? Fontos, hogy melyik szolgáltató (láttam, hogy voda, de esetleg áttérnél máshova, ha lenne értelme?)? Nagyon ragaszkodsz a qwertyhez? Nagyon nagy vagy nagyon kicsi is lehet a telefon? Ha ezeket megírod, akkor már rögtön többet tudunk mondani.

Jadro:

Most miért vagy így kiakadva? Te is tudod, hogy nagyon sokan utálják a SAmoledet, ilyen-olyan okokból. Szerintem n0_gAboR nagyon finoman fogalmazott, ahhoz képest, amiket már hallottam. Neki nem tetszik, ez a véleménye. Nekünk meg igen, nekünk meg ez. Neki nem ilyen van, nekünk meg ilyen van. Ennyire egyszerű. Szerintem ő sem támadólag írta, csak a sok dícséret mellett megjelenítette a negatívumokat is.

[ Szerkesztve ]

(#20818) Lajdzsi


Lajdzsi
tag

Kiabáltam volna? Csak úgy elszaladt a beszélgetés fonala, hogy ha lett is volna nekem címzett üzenet azt se igazán vettem volna észre, így útbaigazításként feltettem egy visszakérdező mondatot a palettára.

Kérdésedre pedig a válasz:
Vodás vagyok, két éves előfizetés fog lejárni szeptemberben. (nem, nem térhetek át - éccsanyámon keresztül vagyok vodás amolyan flotta-tag, ha érted mire gondolok.)
Hááát igazából mindegy, csak nagyon nagy ne legyen - inkább kicsi.
Mindent meg lehet szokni, de a nagy nem biztos, hogy praktikus.

Nyitott vagyok, ha meg tudsz győzni - hogy egy bizonyos érintős sokkal jobb - akkor benne vagyok. Csak a qwerty-t érzem így ismeretlenben magamhoz közelebb-állónak.

[ Szerkesztve ]

(#20819) r4z válasza aggleány (#20817) üzenetére


r4z
nagyúr

Én meg baromi sokat írok (most is telefonról :D), de mégis bőven jó nekem az érintőképernyő. Már csak az ékezetek miatt is, sokkal egyszerűbb egy pár mm-t elcsúsztatnom az ujjamat, minthogy a képernyőre átugorva válogassam az ékezetes karaktereket. :)

Lajdzsi: Akkor szvsz az X10 Mini Pro megfelelő lehet neked. Ha van rá alkalmad, próbáld ki, nem túl kicsi-e.
Hopp, látom szerkesztettél. Egy normális méretű kapacitív képernyőn próbáld ki a gépelést, ha azon megy gond nélkül, akkor nem biztos, hogy kell a QWERTY.

[ Szerkesztve ]

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#20820) Jadro válasza aggleány (#20817) üzenetére


Jadro
veterán

Kiakadva nem vagyok, mert kinek a pap... Csak ez a folytonos túlzás unalmas már. A stílussal nem volt baj, normálisan fogalmazott, csak próbálom megérteni a miértet.

Azzal nem értek egyet hogy ez mindenképpen negatívum, mert én pl. szeretem. Tudnék jópár másik SGS negatívumot mondani, (kezdve az RFS fájlrendszerrel és befejezve a GPS-szel) nem vagyok elvakult. Tudom hogy vannak korlátai a készüléknek, de pont a kijelző az ami nem egyértelműen az. Embere válogatja.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#20821) 3XV válasza Lajdzsi (#20818) üzenetére


3XV
tag

Szeptember még odébb van ám :)
Igaz, hogy én is kb ennyi idővel a hűségem lejárta előtt kezdtem el gondolkodni a telókon, de a napokban végülis olyat rendeltem, amire akkor még nem is gondoltam.
Addig még a szolgáltatói kínálat is nagyon változhat, nem beszélve az árakról.

X10 mini pro tényleg megfelelhet, vagy Samsung Galaxy 551 esetleg?

(#20822) Lajdzsi


Lajdzsi
tag

A Galaxy-val kapcsolatban tapasztalata van valakinek?
Néztem azt is, de olyan kis bóvlinak tűnt első ránézésre....
(Főleg, hogy tudom milyen a Samsung - a végletek emberei)

[ Szerkesztve ]

(#20823) Dhampir válasza aggleány (#20808) üzenetére


Dhampir
félisten

de én folyton azon agyalok, hogy mire kellene lecserélni a Galaxy S-t

Miért akarod lecserélni, annyira rossz? Már Gingerbreadet futtatsz rajta?

[ Szerkesztve ]

(#20824) blt.62


blt.62
őstag

Sziasztok!
Segítsetek légy szíves,mert megőrjít egy fórum társ haverom! Tudom,hogy egyáltalán nem ide tartozik,de vitám van egy fórumtárssal a bruttó és a nettó pénzzel kapcsolatban. Ha valakinek 120 ezer ft a bruttója (fizetés),akkor mennyi a nettó amit kézhez kap? Nem írom le,hogy én mit mondtam mert azt hiszi,hogy kamuzok.
Tudna valaki segíteni ebben,hogy tisztán lásson? Biztos van itt olyan fórum társ aki profi ebben! Előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

MegtorloXp

(#20825) Klepti válasza Dhampir (#20823) üzenetére


Klepti
tag

Írta már párszor, hogy túl nagy neki.

(#20826) porkiy


porkiy
aktív tag

HTC Desire S vagy Google Nexus S?

(#20827) 3XV válasza blt.62 (#20824) üzenetére


3XV
tag

Google elég profi benne.

porkiy: ez így kevés lesz. Felhasználási szokások, kritériumok...? (1.hsz)

[ Szerkesztve ]

(#20828) krisztian112 válasza porkiy (#20826) üzenetére


krisztian112
senior tag

Google Nexus S a szoftvertámogatás miatt.... Ez a mai telefonoknál elég nagy nyűg, hogy nem a legfrissebbet kapják, illetve hogy hosszú ideig húzódik a szoftvertámogatás megvalósítása.

Huawei P10 lite

(#20829) porkiy válasza 3XV (#20827) üzenetére


porkiy
aktív tag

Igazából N5800 után lenne az első Androidos teló, hosszú távra kéne, nem elsősorban netre, hanem filmnézés, telefon, sms. T-nél cirka 15 rugó van köztük, nem szeretnék rootolni, meg ilyenekkel vesződni, egy hosszú távon megbízható telefon kéne, de a HTC összeszerelése nem valami jó, illesztési hibák, de mégis csak van neve a cégnek, a Nexus meg Samsung féle, eddig 1x volt Samsungom F480, az borzalom volt, de gondolom ezek már másabbak...
Az nem gond, ha naponta kell tölteni, mindkettőn 2.3 szoft van, a HTC-hez 8 Gb-os karit adnak, a Nexus 16 gigás. Attól cidrizek, h a Nexus már túl nagy....

(#20830) picur220 válasza porkiy (#20826) üzenetére


picur220
veterán

Mindkettő elég jó, a Desire S mellett a HTC Sense van, a NS mellett pedig az egész Google, vagyis a támogatás.

(#20831) crey válasza porkiy (#20829) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Nem értem, hogy melyik csatornát nézed..... :o

"a HTC összeszerelése nem valami jó" - idézek az MA tesztből:

"A Desire S ugyanis eléggé masszívan össze van rakva. Nyilván a hátlapon kell keresgélni a SIM bejuttatásának lehetőségét, csakhogy a hátlap egybeöntött alumínium, amit két helyen lehet csupán megbontani..."

Ezzel nem a Samsungról akarlak lebeszélni, bár az is igaz, hogy én nagyon szeretem a Desire-t, nagyszerű készülék, két dolog miatt fajultam root-hoz:

1. kevés volt a program memory, kellett egy olyan ROM, ami SD kártyát is használja belső memóriának, sokadik próba után maradt pzoley romja, de hónapokig root nélkül használtam.

Ezt a hibáját javították a Desire-nek.

2. Market enabler - sajnos ez minden droidra igaz, nem lehet jogtisztán vásárolni.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#20832) 3XV válasza porkiy (#20829) üzenetére


3XV
tag

Hosszútávú használat esetén +1 Krisztiánnak.
HTC-nél a Sense és plusz szolgáltatásai lehetnek főként vonzóak.
Méretben nincs olyan túlzottan nagy különbség, ennyi már szerintem megszokás kérdése.

(#20833) porkiy válasza crey (#20831) üzenetére


porkiy
aktív tag

A MA Desire S fórumban olvastam több hozzászólást, meg külföldi oldalakon is, h az illesztések nem voltak megfelelőek, főleg az előlapon találhatóak több mm-es hézagok....ami azért necces, mert ha webshoppon keresztül veszem ugye nem tudom előzőleg megnézni, és ha gáz akkor mehet a visszacsere mizéria....

(#20834) r4z válasza porkiy (#20833) üzenetére


r4z
nagyúr

Kihozza a futár, még az orra előtt kibontod és megvizsgálod. Köteles kivárni. Ha hibás, akor visszaküldöd vele. Ilyen egyszerű.

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#20835) Lajdzsi


Lajdzsi
tag

Koránt sem vagyok nagy szakértő abban az árfekvésben / témában, de ha nekem abból az árkategóriából kéne érintőkijelzős telefont választanom, akkor a Samsung Wave S8500-t választanám.

(#20836) porkiy


porkiy
aktív tag

Hát, köszönöm az eddigi segítséget, egyelőre inkább hajlok a HTC Desire S felé...de várom a további esetleges pro/kontra érveket, javaslatokat....

(#20837) Mr.Rain válasza blt.62 (#20824) üzenetére


Mr.Rain
senior tag

Kb. 85-90 000 Ft-ra jön ki. Ha van gyereke,minimálisat változhat. Ha van műszakpótlékja,még több is lehet ennél.

"Nincs megállás"

(#20838) CoolBoy323 válasza Mr.Rain (#20837) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

szerintem nincs ennyi!
majd' felét "veszti" az ember a fizetésének nettó-bruttó szinten...

bááár, most van ez a szuper-bruttósítás, így már más a szitu... így nem tudom, mikor én tanultam (tanították) akkor kb fele volt (több mint fele vmennyivel, de nem vmi sokkal...)

(#20839) egykori válasza blt.62 (#20824) üzenetére


egykori
őstag

Az én automata táblázatom, gyerek nélkül: 86 716 Ft-t dob ki 120 000 bruttóra.

Ha már írok, hadd kérdezzek egy ide, a topikba tartozó kérdést: mi döntötte el Nálad, hogy a C7-et vetted meg? Én az ACE-n gondolkodom, de a C7 a másik jelölt. Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalatodra.

[ Szerkesztve ]

(#20840) aggleány


aggleány
addikt

Lajdzsi:

Jól van na, nem is igazán kiabáltál :N Én nem akarlak meggyőzni, hogy nem jó a qwerty, és vegyél inkább érintőst, de pl. a qwertyn akkor tudsz gyorsabban írni, ha nem használsz ékezeteket, a magyar nyelvben pedig elég gyakran vannak ékezetes betűk. Szeptemberig még tényleg nagyon sok idő van, addig még simán bejöhetnek új telefonok. Azért majd kitalálunk valamit :K

Jadro:

Szerintem is túlzás, hogy mindig a kijelzőt bántják, de ez van. Valahogy az nem tetszik sokaknak. Talán azért, mert túl színes? :DDD Nálam pl. tökéletes a GPS.

Dhampir:

Ahogy Klepti kolléga írta, túl nagy. Próbálom kitartóan megszokni, mert hát ugye a kijelző..., de nem nagyon megy. Van, hogy csak kicsit idegesít, van, hogy nagyon. Nem igazán tudom egy kézzel kezelni, és ez néha borzasztóan zavar. Még Froyo van rajta, én mindig kivárom a hivatalos frissítést, nem mókolom a szoftvert.

(#20841) Dhampir válasza aggleány (#20840) üzenetére


Dhampir
félisten

Úgy tudom, hogy SGS-re már megérkezett a hivatalos frissítés, legalábbis "Európába", azért merészeltem szóba hozni.
:)
Én sem kedvelem a fölösleges buherálást, csak akkor, ha egy kívánt cél elérését másként nem lehet megvalósítani.

(#20842) aggleány válasza Dhampir (#20841) üzenetére


aggleány
addikt

Európába igen. Nem hallottad, hogy Brüsszel nekünk nem parancsol? Lehet, hogy azóta már ott tartunk, hogy nem is tartozunk Európához, hanem külön nagyhatalommá váltunk, aki teljesen önálló. Nem tudom, most hogy áll a dolog, nem követem az eseményeket, ezért nem tudom, hogy Európához tartozunk-e még :F

Itt még nincs rá. Tegnap kérdeztem meg a WestEndben a Samu szervízben, azt mondták, hogy még nincs, de várják. Én is várom :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20843) Dhampir válasza aggleány (#20842) üzenetére


Dhampir
félisten

Pillanatnyilag erre alapoztam: [link]

Ez viszont kevésbé jó hír: [link]

[ Szerkesztve ]

(#20844) leslieke válasza blt.62 (#20824) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Ebben a bérkalkulátorban nézzétek meg. Elég pontos, nálam forintra azt számolta ki, amit kézhez kapok.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#20845) aggleány válasza Dhampir (#20843) üzenetére


aggleány
addikt

Sajnos már láttam ezeket a cikkeket, és az elsőnél örültem is, ahogy illik. A másodiknál már nem :( Az enyémke T-mobilos, úgyhogy eleve később kap frissítést, mint a függetlenek, de inkább kivárom, és ha megjött, viszem a Samu szervízbe, mert ha nem ott csinálják meg, akkor ugrik a gari, ahhoz pedig ez nekem kicsit drága ketyere, hogy elveszítsem a garanciát.

(#20846) n0_gAboR válasza Lajdzsi (#20835) üzenetére


n0_gAboR
őstag

Van ra eleg mennyisegu jo app?

(#20847) Dhampir válasza aggleány (#20845) üzenetére


Dhampir
félisten

Igen, mindenképpen a szerviz javallott. :K

(#20848) Andy-05


Andy-05
csendes tag

Sziasztok!
Véleményezek szerint melyik a jobb telefon ZTE Blade vagy Samsung Galaxy 3 ?
Köszi :)

(#20849) leslieke válasza n0_gAboR (#20846) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Nem igazán mondható soknak a Badára ( avagy Samsung Wave-re) elérhető appok száma: [link]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#20850) CHIPman válasza Andy-05 (#20848) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Ha van egy kis merszed rámókolni egy főzött romot, akkor Blade mindenképp jobb.
más: Huawei U8500-ról valaki tud adni valami review-t és full spec-t? Pl nem tudom, hogy mennyi ram van benne, és hogy milyen proci.

hardverapro.hu/tag/chipman

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.