Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20901) Adamka3kerék


Adamka3kerék
tag

Sziasztok

Én is Érintőkijelzős telefonhoz kérnék segítséget, viszont elég egyedien megspékelt igényekkel: Jelenleg 4. éve van egy SE k800i telefonom és ennek is a kamerája adja fel a leckét válogatáskor. 3.2 mpix nem sok, de a kép minősége elég jó és főként a sötétben történő vakus képek jók vele....de megöregedett, lecserélném. De a minimum, h ilyen képet nyomjon az új...ez azonban sötétben még a kiszemelt SE xperia x10-nek sem sikerült.
Ha vki tud jó vakuval rendelkező telt, ne tartsa vissza az ötletét!
Egyéb igényeim nem teljesíthetetlenek: kb 360*640es kijelző, lehetőleg android vagy winmobile, gps képesség, kis zen, film, tárhely, relatíve nem lassú működés...ja és a kép se 10mpig készüljön vele :D
50k körül nézelődtem használtak közt, de más kategória is érdekel, Apple termék lehetőség szerint nem.

köszönettel
Ádám

Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...

(#20902) must7fre


must7fre
csendes tag

Sziasztok,

Új telefon vásárlásán gondolkodom, és a segítségeteket kérném a kiválasztásban. Jelenleg egy Nokia 2210-esem van, de már eléggé haldoklik (letört a hátlapja, kiesik az akkumulátor; ha egy kicsivel többet telefonálok, akkor egy nap alatt lemerül stb). Mindenképpen okostelefont szeretnék (igen, tudom, hogy ezek is 1-2 naponta lemerülnek), csak éppen azt nem tudom, hogy milyet. Ezeket kellene tudnia, kb. ebben a fontossági sorrendben.
- netezni lehessen vele (elsősorban gmail, facebook). ha wifi AP-ként is tud működni, külön előny, de olyan gyakran nem fogom ezt kihasználni
- könnyen kiismerhető érintőképernyős kezelőfelülete legyen
- tudjak vele zenét hallgatni, akár netrádiót is (mp3 ill. esetleg aac streamekkel kellene megbirkóznia, ha lehet)
- USB háttértárként használható legyen, ne kelljen hozzá mindenféle segédprogramot telepíteni a PC-re
- GPS, tudjak vele navigálni
- normális, nem túl zajos fotókat tudjon készíteni (videofelvétel annyira nem lényeges). nyilván nem várok el tőle olyan minőségű képeket, mint egy önálló fényképezőgéptől
- tudjak rá alkalmazásokat tölteni
- előny, ha tudok rajta PDF-et olvasni illetve videót nézni (mennyire támogatják az okostelefonok a különböző fájlformátumokat? xvid/avi és h264/avi lenne a legfontosabb, aztán mkv, aztán az egyebek)

amire nem fogom használni:
- FM rádióhallgatás
- játék

Árkorlát: kb. kilencvenezer; hűségszerződéses megoldás is érdekel (egyelőre Pannon kártyás vagyok).

(#20903) tamcsu10 válasza aggleány (#20887) üzenetére


tamcsu10
tag

Köszi:) Hát eddig Jet-em volt amig szegény megadta magát:D SGS-t akartam venni már fél évvel ezelőtt is de akk nem futotta rá:( De most h felkerült a gyorsteszt az S2-ről sztem kivárom ezt a talán 2 hetet mig vmeik szolgáltató kínálatába kerül. Bár az Arc azért vonz:D

iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13

(#20904) aggleány válasza must7fre (#20902) üzenetére


aggleány
addikt

Szia must7fre!

Én androidos telefont javasolnék. Rengeteg program van, amit le lehet rá tölteni, és a választék folyamatosan bővül, ráadásul most szépen felsoroltad az olyan dolgokat, amiket a legtöbb androidos telefon tud. Fotózásban a legtöbb nem túl nagy ász, de van néhány, ami azért egész jó.

Ha hűséggel is érdekel, akkor akármit választasz, bele fog férni.

Kicsit lőjük be jobban: mekkora legyen a kijelző? Van, aki szereti a nagyon nagy kijelzőt, van, aki nem. A kezelőfelület változtatható, rádiós, filmnézős, zenélős, navi progit lehet rá tölteni. Androidon szinte minden megoldható.

Van egy pár olyan készülék, ami nagyon tetszik? Ennyiért nyugodtan lehet csúcskategóriát nézni, de lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit várni, mert most sorjáznak elő a komolyabb gépek elég sok gyártónál.

Így látatlanban Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X, ha nem kell csúcsgép, de nem ártana, ha kicsit strapabíróbb lenne, akkor Motorola Defy, SE Xperia Arc, de biztosan van még sok, a többiek majd segítenek. Ezek a Moto kivételével a mostani csúcsgépek, hatalmas 4-4,3" kijelzővel. A Moto masszívabb darab 3,7" kijelzővel.

Nézegesd meg a teszteket, képek is vannak. Nagyon jól leírnak mindent a srácok, de azokat a dolgokat, amiket felsoroltál, mindegyik tudja, úgyhogy nagyon nagy a választék, pláne ennyiért :K

(#20905) aggleány válasza tamcsu10 (#20903) üzenetére


aggleány
addikt

Szívesen :K Azért valószínűleg több lesz az két hétnél, de szerintem is érdemes várni, ha nem riaszt a hatalmas méret.

Hova került fel gyorsteszt az S II-ről? Lemaradtam :O Mindenesetre szerintem a Samu komolyabb, bár az Arc tényleg szép.

Nem biztos, hogy mérvadó vagyok, mivel az SE szervíz szemét volt velem, és most már nem bízom bennük, úgyhogy ha van bármi más, én nem fogok SE-t venni, pedig a Neo nagyon bejön.

(#20906) aggleány


aggleány
addikt

Bocs, az idő lejárt, de meglett a gyorsteszt, nem néztem a címlapot :B

(#20907) must7fre válasza aggleány (#20904) üzenetére


must7fre
csendes tag

Szia aggleány,

Köszi a választ. Hacsak valami nagyon ütős érv nem szól ellene, akkor Androidos telefont szeretnék. Két munkatársamnak is van Motorola Defyje, azt mondják, elégedettek vele, de nem kaptam még kölcsön, hogy kicsit megtapizhassam :) Ezen kívül HTC Desiret (Desire S?) illetve Samsung Galaxy-t emlegettek nekem a legtöbbet, de egyik sem járt még a kezemben, így csak a teszteket tudom olvasgatni. Testvéremnek van egy HTC-je, de az 2-3 éves példány, a mai gépekkel nem egy kategória.

A kijelzőméretet tekintve kb. a 3,5-4 inches lenne talán a legjobb; a lényeg, hogy elférjen a zsebemben :) Nem fontos annyira, hogy hardver tekintetében csúcsgép legyen, nem játékra kell elsősorban. Kicsit kellemetlen az időzítés, mert olyan 2-3 héten belül szeretnék valami új telefont a kezemben tartani, viszont tényleg annyiféle készülék van, hogy nehéz választani...

(#20908) premete válasza must7fre (#20907) üzenetére


premete
veterán

Ha zsebben is akarod tartani, akkor egyértelműen a Defy a jó választás, ha nem akarod hekkelni, akkor főleg; jelenleg a Motorolák nem olyan könnyen hekkelhetők, mint a HTC-k.
Bár az is hozzá tartozik, hogy a Desirét éppen azért "kell" hekkelni, mert nagyon kicsi a belső tárhelye, kb. 140 MB marad telepíthető programoknak, ez a legtöbb embernek kevés.
Samsungokkal sok a negatív tapasztalat a garanciális javítás tekintetében: ha elromlik, nagyon gyorsan megkérnek, hogy fizess a javításért 100K-t, mert vagy túláramot adtál neki, vagy eláztattad.
Az sem mellékes, hogy 6 évig volt folyamatosan HTC okostelefonom, és csak a Desirénél, majd a Desire HD-nél tudtam meg, hol van a szervizük, a régebbiek egyszer sem romlottak el. Persze, ez lehet a rengeteg szenzortól is, ami van az újabbakban, azzal volt a gond mindkettőnél..

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20909) aggleány válasza must7fre (#20907) üzenetére


aggleány
addikt

Szívesen :K Nagyon nem mindegy, hogy 3,5 vagy 4"-os tetszene, mert pl. a Galaxy S és a Moto Defy között hatalmas a méretkülönbség. A Motot kis nyújtózkodással lehet kezelni egy kézzel, a GalaxyS-t nem (saját tapasztalat). Ha nagy kezed van, akkor a nagyobb jobb netezésnél, filmnézésnél, bárminél. Viszont zsebben hordáshoz - legalábbis nekem már nem nyerő (164 cm, 55 kg, nem túl feszülős farmer). Egy ismerős Defy viszont kényelmesen elfért a zsebemben (első zseb), és nem is nyomott, pedig csak 0,3" a különbség. Ha tényleg számít a méret, én azt javaslom, hogy alaposan nézd meg a telefonokról a képeket, és olyat válassz, amelyiknek kicsi a kerete a kijelző körül. A Galaxy S-nek nagy, a Defy-nek kicsi, ezért olyan látványos a különbség.

Ha igazán jót akarsz, akkor nézz szét itt a teszteknél. A címlapon válaszd az okostelefon rovatot (bal oldalon), utána pedig a Teszteket (felső sorban). Így kilistázza neked az okostelefonokat, és el tudod olvasni a teszteket. Ha mégsem olyan fontos a méret, én megvárnám a Galaxy S II-t, mert nagyon jókat írnak róla. Ha beszélsz angolul, akkor elolvashatod a gsmarena.com-on írtakat, már van róla egy bővebb teszt. Elég korrekt oldal :K

Ha nagyon fontos a méret, akkor valami olyat keress, ami 3,5-3,7"-os, kisebben nem igazán csinálnak komoly kütyüt, ami szerintem hülyeség. Nekem bőven elég lenne egy 3,5"-os verzió, de komoly vassal.

(#20910) must7fre válasza aggleány (#20909) üzenetére


must7fre
csendes tag

Köszönöm a válaszokat. Nincs nagy kezem, így a kisebb kijelzővel rendelkező lenne jobb választás. Így viszont egyre jobbnak tűnik a Defy. Bár programozó vagyok, de hekkelgetni nem nagyon akarom a telefont. Elolvasom akkor itt is és a gsmarenán is a teszteket (manapság azért alap, hogy beszél valaki angolul, nem? :)) Viszont azért is akartam a fórumba írni, mert pl. a Samsung garanciális javításával szerzett tapasztalatok, ahogy premete írta, a tesztekből nem derülnek ki.

[ Szerkesztve ]

(#20911) aggleány válasza must7fre (#20910) üzenetére


aggleány
addikt

A Defy szerintem is nagyon jó kis teló :K

Persze, alapdolog ma már az angol, de nem láthatom, hogy mennyi idős vagy. Ha idősebb, akkor nem feltétlenül kell tudnod angolul :N

A Samuval nekem jó tapasztalatom volt: bevittem a telefont, hogy rosszalkodik a kijelző. Egy hét után hívtak, hogy készen van. Mentem érte, és kiderült, hogy sajnos nem tudták megcsinálni, ezért adtak egy újat. Fóliázva :DDD Szóval Samu szervíz : Samu szervíz 1:1

(#20912) n0_gAboR válasza must7fre (#20910) üzenetére


n0_gAboR
őstag

En anno amig nem ment jol az angol, akkor is mindent (Win, Linux, Office, telefon) angol nyelven hasznaltam.
Rengeteg szo es kifejezes rogzul igy eleg melyen az emberben. Maximum az elejen kell szotarazni egy kicsit :)

Azota idegennek tunik nekem minden magyar nyelvre forditott(eroszakolt) alkalmazas:)

(#20913) pityaa23


pityaa23
senior tag

Sziasztok!

(#20914) pityaa23


pityaa23
senior tag

Sziasztok!

Barátnőmnek vettünk egy androidos telót (Xperia X8) és most teljesen elkapott az android láz! Pont én is a Samsung Galaxy S és a Motorola Defy között vacillálok. Ma meg is néztem mind a kettőt MediaMarktban. Nekem a Galaxy már túl nagynak tűnt, nehéz volt megfogni, és félteném is hogy ez miatt könnyebben kiesik a kezemből, egy kézzel pedig esélytelen nyomkodnom. Netezni viszont biztos nagyon jó lehet, de zsebben hordani már érdekes lenne. A Defy viszont szuperül a kezembe simult! Mintha nekem találták volna ki. Nem vagyok egy nagy emberke, 168cm. Árban 10000Ft -al olcsóbb lenne. Teljesítményre nem tudom mekkora különbség van a két készülék között, sokkal lassabb a Defy? Ha már ennyi pénzt ráköltök, szeretnék egy szuper telefont venni. Sokat használnám netezésre, néha játék, plusz én szeretnék új romokat, programokat feltenni, egyedivé tenni a telefont, erre a kettő közül melyik alkalmasabb? Esetleg van valami más alternatíva?

A Jelenlegi telóm egy Nokia E52, erről szeretnék váltani.
köszi Üdv!

(Az előző komment nem sikerült valami jól :D)

[ Szerkesztve ]

(#20915) sdd2 válasza pityaa23 (#20914) üzenetére


sdd2
veterán

Szia!

Mind két telefon jó ezekre a célokra.Amelyik jobban tetszik azt vedd. :K

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#20916) philoxenia válasza pityaa23 (#20914) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ha telefonálni is fogsz rajta sokat, inkább a kézreállóbbat vedd....

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#20917) CoolBoy323 válasza pityaa23 (#20914) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

nem jobb az SGS sokkal a Defytől...
ugyan úgy el fog futni minden a Defyn is, mint az SGSen!

ha szarakodni akarsz a romokkal, akkor talán vmivel "jobb" az SGS, mert arra nagyobb a support (külső)! Defyre is van pl CM7, de az alap rendszer is pöpec!!

a Defy vodánál (ha szerencséd van, még lehet kapni néhol) 70k kártyásan, és független, szal olcsóbb mint az SGS sokkal, és egy szinten vannak szvsz

(én nem bántam meg egy cseppet sem, h nem az SGSt vettem :P)

(#20918) JoHnni


JoHnni
senior tag

Üdv!!

Remélem nem köveztek meg hogy ide írok ilyen kérdést, lenne egy xperia mini pro telefon, nincs térerő, nem lehet vele se hívni, se fogadni hívást. Viszont a 112-t lehet hívni. Ha vmi műszaki hibája lenne akkor a 112-t se lehetne hívni, jól gondolom?:) Előre is köszi

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#20919) molnarpeter válasza JoHnni (#20918) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

(#20920) JoHnni válasza molnarpeter (#20919) üzenetére


JoHnni
senior tag

huhh tényleg, újonc hiba volt... :Y sorry :R

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#20921) CHIPman válasza CoolBoy323 (#20917) üzenetére


CHIPman
nagyúr

A Defynek zárt a bootloadere, még egy jó darabig nem lehet rajta kernelt cserélni, így jelentősen korlátozva vannak a lehetőségek. Szerintem simán megéri a sgs a pluszt.

hardverapro.hu/tag/chipman

(#20922) bmwsan


bmwsan
senior tag

Sziasztok

A Samsung Wawe és a Samsung Omnia 7 közül melyik a jobb vétel?
Előre is köszönet.

(#20923) picur220 válasza bmwsan (#20922) üzenetére


picur220
veterán

Az Omnia7, hogy lement már az ára... mi ez, hogy 64k, a HD7 89k, a többi WP7-es HTC meg 100k vagy afelett...

(#20924) CoolBoy323 válasza CHIPman (#20921) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

nyitni fogják vmikor, követik az SE jó példáját :)

(mellesleg engem ez rohadtul nem érdekelt, mikor megvettem, én nem akarom mókolni hetente a telóm, nem azért vettem!! arra ott volt a Pulse :D)

(#20925) bmwsan válasza picur220 (#20923) üzenetére


bmwsan
senior tag

Sőt még sok helyen ennyi sincs .... de két magos csodákra pedig nincs nagy kedvem várni, meg nekem nem is ér meg annyit egy telefon .... így be kellene újítani vmi új mobilt.

(#20926) premete válasza CoolBoy323 (#20924) üzenetére


premete
veterán

Van egy Pulse minim eladó, ha mókolni akarsz, 19K, full dobozos, fóliás, 6 hó gari, másfél napot használtam, amíg a Defy cirmázott, de már viszakaptam.
Szerk. a legfontosabb kimaradt: magyar rommal.

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20927) GabN73


GabN73
addikt

Na közben nekem is megváltozott a hozzáállásom. :K
Zenére, filmre, fényképezésre,videózásra kellene egy telefon (használt/new ára legyen max 50-60.000.-)
Netezni is akarok rajta, kapacitív kijelző nem hátrány. Üzemidő is legyen okés.
Android/Wp7, mind1, lényeg h legyen elég app hozzá :K

Ja és lehetőleg ne mini edísön legyen, de ajánlhattok olyat is

[ Szerkesztve ]

(#20928) CoolBoy323 válasza premete (#20926) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Mint emlitettem, volt nagy Pulseom :-P

Amugy Defy forumban mar kerdeztem az arat, bnomnek gondolnam...

(#20929) biznisz_man


biznisz_man
tag

Sziasztok!
Akinek van Motorola defy készüléke, leírná, hogy meddig bírja az akksi, ha egész nap nyúzzák a gépet és meddig, ha csak telefonálnak rajta?

Ugyan ez lenne a kérdésem a SGS-re is :)

(#20930) premete válasza biznisz_man (#20929) üzenetére


premete
veterán

8 óra "nyúzva", automata fényerőn, akár 8 napig (attól függ, mennyit telefonálsz).

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20931) CoolBoy323 válasza biznisz_man (#20929) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

2 nap normal hasznalattal (okostelokent, szal van venne wifi, telefonalas, puci jatek:-) )

Esetleg 3napra is fel lehet tolni... a 8 irrealis premete kollega! Bem tudom te mit csinalsz a teloval, h 8 napig birja XD
En mondjuk sose kapcsolom ki, ejjelre repcsi mod :-)

SGS hallomasokbol rosszabbul birja...

(#20932) biznisz_man válasza CoolBoy323 (#20931) üzenetére


biznisz_man
tag

Köszönöm, akkor lehet az olcsóbb tényleg jobb :) Két napja keresem a telefont, de úgy néz ki ő lesz a kiválasztott, Moto :)

(#20933) biznisz_man válasza premete (#20930) üzenetére


biznisz_man
tag

A 8 napot írásban is adod? :)
Hát én napi 2 órát telefonálással töltök....

(#20934) premete válasza CoolBoy323 (#20931) üzenetére


premete
veterán

Ha hívnak, felveszem, ha jön e-mail, elolvasom, egyébként nekem is mindig be van kapcsolva, a battery saver módban, így Nagycsütörtöktől Húsvéthétfőig 60%-ra esett az akkumulátor töltöttségi szintje.
Viszont, ha netezni akarok, akkor notebookot használok, fényképezésre fényképezőgépet, ha játszani, akkor a haverokkal pókerezünk élőben. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20935) premete válasza biznisz_man (#20933) üzenetére


premete
veterán

akár 8 napig (attól függ, mennyit telefonálsz)
Ezt írtam. Melyik részét nem tudod értelmezni? Én egy hónapban nem telefonálok 2 órát. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20936) CoolBoy323 válasza premete (#20935) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

szal 8 nap, h nem használod... így végülis lehet h lehetséges, de az átlag használni is szokta...

(#20937) premete válasza CoolBoy323 (#20936) üzenetére


premete
veterán

Igen, az átlag bedől a tv-reklámoknak, és azt hiszi, hogy az okostelefon az egy laptop+ fényképezőgép+ videokamera+ TV+ lejátszó+ psp egyben. :) persze, elhiszik, hogy az 1540 mAh-s akku a fentieket együtt tudja egy héten át, olyan processzorral, annyi rammal, és olyan vgával, ami pár éve még egy laptopnak is becsületére vált volna.
Nekem az első laptopom, 20 éve 386sx, 1MB ram, már a nagy, 40 MB-os hdd-vel volt szerelve, 16 szürkeárnyalattal....és volt vagy 10 kiló.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20938) korpicschess válasza biznisz_man (#20929) üzenetére


korpicschess
veterán

SGS 1-1,5 nap.. nyúzás mértékétől függ, akár kevesebb is lehet, de azért egyet kibír, bár attól függ, hogy milyen ROM-mal.
Defy 1,5-2.. talán, mivel nincs, ezért nem tudhatom pontosan, de ennyit bírhat..

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#20939) Dhampir válasza korpicschess (#20938) üzenetére


Dhampir
félisten

A gyári Gingerbread jobb optimalizáltságot hoz majd, legalábbis remélhetőleg. :U

(#20940) korpicschess válasza Dhampir (#20939) üzenetére


korpicschess
veterán

Azt használok, illetve már valószínűleg gyárinak mondható, mégis a 2.2.1-es ROMok jobban teljesítenek. Bár nálam most 70%-on áll, reggel vettem le, mondjuk csak néhány perc hívás, fél-1 óra zene, kb 45 perc msn volt wifin.
Ahhoz képest nem rossz ;) Viszont van mikor durvábban merül..

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#20941) Dhampir válasza korpicschess (#20940) üzenetére


Dhampir
félisten

A GPS nem "romlott" el tőle?

[ Szerkesztve ]

(#20942) CHIPman válasza Dhampir (#20941) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Mitől? :Y

hardverapro.hu/tag/chipman

(#20943) CoolBoy323 válasza premete (#20937) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Az átlaghasználja :)
Nem csak havi2h telefonálásra :P napi2re! Min.
Plussz net , miegymás...

(#20944) premete válasza CoolBoy323 (#20943) üzenetére


premete
veterán

Az átlag sír mindegyik topikban:
-nem lesz rá frissítés?
-nem tud magyarul?
-nem bír ki egy napot, pedig csak az msn ment folyamatosan és csak 4 órát játszottam
-nem tud 50 fps-t ez a xar
-nem tud olyan képet csinálni, mint a D3100-as
-nem fér rá a képernyőre egy nagyobb excel-tábla
-nem talál műholdat a gps a tízemeletes panel pincéjében
-nem vesz fel full HD-ben
-nem tudom rátenni a windows 7-et
-nem bírja ki egy hétig az akku, mint a régi Nokiámban
stb.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#20945) picur220 válasza premete (#20944) üzenetére


picur220
veterán

Ez nagyon igaz...:D

(#20946) Dhampir válasza CHIPman (#20942) üzenetére


Dhampir
félisten

Frissítés után. Azt olvastam, hogy korábban problémák voltak az SGS GPS-vevőjével, amit szoftveresen lehetett javítani.

(#20947) CoolBoy323 válasza premete (#20944) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

ez a hülyébbik átlag :D

az, amelyik megkérdezi nap 3x, h van-e 2.2 :DDD

(#20948) AxBattler válasza jooker82 (#20760) üzenetére


AxBattler
félisten

Ööö... szóval nekem már van egy P500-asom, másnak ajánlottam mobilt. ;)

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#20949) molnarpeter válasza premete (#20944) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Tiszta SG3 topik:
Ez, vagy a gt540?
Van már rá 2.2? 2.3?
Igo felmegy rá?
Megnyerem a lottót? :DDD

mp

(#20950) premete válasza molnarpeter (#20949) üzenetére


premete
veterán

A kedvenc kérdésemet még ki is felejtettem:
"Mér nem ébreszt, ha kikapcsolom? A nokia 3310-esem tudta ezt."
Hiába akarod elmagyarázni, hogy azoknál a 40 Mhz-es prociknál a kikapcsoló gomb hibernálta a cuccot, ahogy például a Desire Hd romnál is, illetve a marketes "hibernate" apk is ezt csinálja, valamint a "flight mode" is, reménytelen....

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.