Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Fandango #24885 üzenetére
Nem rossz ötlet, de voltak kompatibilitási gondok a kettö között. Wildersen olvastam pár hete, ha jól emlékszem MBAE blokkolta HPA-t bizonyos esetekben. Viszont ennél nagyobb gondokról nem tudok, és azóta lehet ezt is javították. Tehát nyugodtan ki lehet próbálni a kettőt.
-
old-dog
aktív tag
válasz Fandango #24903 üzenetére
Néhány ajánlott program, ami itt már biztos volt, de nem lehet eléggé hangsúlyozni Manapság szükségesek
Igen a CIS és a BD ezt már tudja.[ Szerkesztve ]
-
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #26294 üzenetére
Biztos van olyan, aki tudja, de én nem tartozom közéjük. Comodonál gyakran vannak ilyenek, sok programjuk végezte így, nincs különösebb magyarázat, valószínűleg nem használták annyian, nem is volt még teljesen kiforrott, másra fókuszáltak inkább...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
daimonion
senior tag
válasz Fandango #26791 üzenetére
szerintem meg van állandó Real Time védelme az avira nak is. Esetleg nem erre gondoltál, hogy Avira free az nem allando vedelem,
Advanced Real-Time Protection
Avira’s innovative detection
technologyWebsite Safety Advisor
Clear safety ratings for your search results*AntiAd/AntiSpyware
Blocks Adware programs and online snoopsBrowser Tracking Blocker
Using the Search Free Toolbar prevents others from recording your online habits**This feature is included in the Avira Search Free Toolbar
Bövebben itt[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Fandango #28194 üzenetére
Úgy vagyok vele ha nem javul a helyzet illetve mindenki csak olvass ,akkor én befejeztem a pályafutásomat . Nincs értelme a"házi teszteknek" ,ha valaki ideír csak annyit akar melyik a legjobb vírusirtó aztán lelép . Szóval lassan de biztosan befejezem ezt a témát .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
riki
senior tag
válasz Fandango #28587 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Etikus hacker ismerösöm is Comodo Is-t használ.Valoszínű nem véletlen. Én meg Webrootot. Nem minden a név,és a marketing.Sajnos az erős adatbázis,már bocsánat,de csak a luzereket tudja elkápráztatni.mert aki kicsit parás mint én ,már nem hisz az adatbázisra épülő teszteknek.Fel voltam vértezve ,jogtiszta nagy nevű védelemmel,és egy lakó úgy kizárt a rendszerből ,hogy csak a főkapcsolóval sikerült a gépet visszaszerezni. Azóta csak a 0 napos teszteknek hiszek,és a nállam tapasztaltabak véleményére halgatok. Nem akarok neveket sorolni ,nehogy valakit kihagyak a sorból.
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #30271 üzenetére
Ha kikapcsolod az automatikus megbízást a megbízható fájlok és telepítők esetében, akkor már sokat tettél a biztonságért, miközben a d+ biztonságos módban fut továbbra is.
mrszitya
Azért ez a legtöbb esetben bőven elegendő védelmet jelent. az emet meg nem átlag júzernek való, de ezt Te is tudod. és nem is figyel annyi módon, mint az mbae...[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Dhampir
félisten
válasz Fandango #30492 üzenetére
Használd a keresőt és ömleni fog az androidos vírusirtás tömege.
-
Kelvin
őstag
válasz Fandango #33427 üzenetére
Értem, az az ha lefuttatnak 15 ezer viruses, worms or Trojan horses és 0-day malware attacks mintákat egy tucat terméken akkor az eredmény nem mutat semmit és nem ér semmit neked.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Fandango #33441 üzenetére
Én is hiába magyarázok neked mert te sem fogod fel, biztos a te módszered jobb. Á milyen szép honlapja van és milyen hangzatos a neve. Mert azt még mindig nem árultad el nekem, hogy te mi alapján választasz. Csak nyomatod a személyeskedést.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
BigManus
addikt
válasz Fandango #33444 üzenetére
Persze, én ezt értem. De ez egy szakmai topic.
Tehát ha esetleg neki a Comodo csontá fagyasztja a rendszert, az nem éppen szakmaiság a részünkről.
Ha te hozzáértő vagy, feltételezem, mert javasoltál, akkor te kérdezz rá milyen konfigra illetve oprendszerre tenné.
Nem tudhatod mennyire ért hozzá. Ha például full kezdő, a Comodo megeszi reggelire...
Az újak sajnos így kérdeznek, ez nem újdonság.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest