Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
válasz
Fandango #40010 üzenetére
Elnézést annyira nem néztem szét.
Akkor majd holnap lehet inkább ezt teszem fel a comodo helyett, bár igazából nekem a comodo is tetszik eddig. Gépigény szempontjából melyik a jobb? Kéne felraknom egy gyenge gépre is valami vírusirtót, az enyémen kívül és ott már lényeges lenne, hogy mennyire eszi a gépet.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fandango #39783 üzenetére
A giant az egyik legjobb as alkalmazás volt, de már akkor látszódott, hogy az önálló as programok leáldozóban vannak, az ma meg tudjuk, hogy mit tett aztán vele.
Viszont newman haladt tovább, jött a herd protect, aztán a reason és nagyon úgy tűnik, hogy ők is teljesen ráálltak a felhő technológiára...sajnos...
-
SP4C3
veterán
válasz
Fandango #39783 üzenetére
GIANT Company Software, Inc. developed internet security products, including GIANT Spam Inspector, GIANT Popup Inspector, and GIANT AntiSpyware. GIANT's head office was located in New York, NY, and it also had offices in Chicago and Atlanta, GA. GIANT Company Software was founded by Ronald Franczyk and Andrew Newman in Chicago in November 2000.[1]
Microsoft Corporation acquired GIANT on December 16, 2004.[2][3] Microsoft based its Windows Defender (formerly Microsoft AntiSpyware) program on the core technology of GIANT AntiSpyware.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Fandango #38464 üzenetére
Nekem se volt vele problémám, és már hozzá is szoktam. Viszont, úgy láttam egy-két tesztben, hogy mostanában nem valami fényesen szerepel. Mondjuk, több, mint 4 év alatt (majdnem 5 éves volt a régi Win7-em) nem is kaptam be kritikus virnyákot - legalábbis nem tudok róla.
-
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Tetete1
senior tag
válasz
Fandango #36046 üzenetére
Szerintem meg Te nem vagy normális...hogy lehetnél ha ilyeneket írsz? Így is 25 máűsodperc alatt betölt a védelem, pedig SSD sincs, szimpla HDD. Akkor miért zavarna ha gyors a gépem, ha fogná valami, akkor elgondolkodnék rajta, de nem!!! Nem is kapok vírus, de az nem hiszem el, bármenynire is óvatosan használja a gépet valaki, hogy védelem nélkül lehet egy gépet használni (és nem lassul be)., Mert ugye az alapprobléma a lassulás.
-
Tetete1
senior tag
-
Tetete1
senior tag
válasz
Fandango #36021 üzenetére
Ugyanilyen - dce igyenes - blokkolók, amelyek nemcsak a raklámokat, hanem minden mást (statisztisa stb) megfog ingyen:
1. Http everywhere,
2,Adguard Adblocker,
3, Adblocker plus,
4, uBlock,
5, Disconnect,
6, Noscript (csak Firefoxhoz).
7, Bitdefender Traffic Light (károkozó ellen, még a facebook közösségi oldalakon is).Tökéletesen lepusztít minden adatkövetőt, reklámot stb.
-
-
-
-
BigManus
addikt
válasz
Fandango #33444 üzenetére
Persze, én ezt értem. De ez egy szakmai topic.
Tehát ha esetleg neki a Comodo csontá fagyasztja a rendszert, az nem éppen szakmaiság a részünkről.
Ha te hozzáértő vagy, feltételezem, mert javasoltál, akkor te kérdezz rá milyen konfigra illetve oprendszerre tenné.
Nem tudhatod mennyire ért hozzá. Ha például full kezdő, a Comodo megeszi reggelire...
Az újak sajnos így kérdeznek, ez nem újdonság. -
-
Dhampir
félisten
válasz
Fandango #30492 üzenetére
Használd a keresőt és ömleni fog az androidos vírusirtás tömege.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fandango #30271 üzenetére
Ha kikapcsolod az automatikus megbízást a megbízható fájlok és telepítők esetében, akkor már sokat tettél a biztonságért, miközben a d+ biztonságos módban fut továbbra is.
mrszitya
Azért ez a legtöbb esetben bőven elegendő védelmet jelent. az emet meg nem átlag júzernek való, de ezt Te is tudod. és nem is figyel annyi módon, mint az mbae... -
riki
senior tag
válasz
Fandango #28587 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Etikus hacker ismerösöm is Comodo Is-t használ.Valoszínű nem véletlen. Én meg Webrootot. Nem minden a név,és a marketing.Sajnos az erős adatbázis,már bocsánat,de csak a luzereket tudja elkápráztatni.mert aki kicsit parás mint én ,már nem hisz az adatbázisra épülő teszteknek.Fel voltam vértezve ,jogtiszta nagy nevű védelemmel,és egy lakó úgy kizárt a rendszerből ,hogy csak a főkapcsolóval sikerült a gépet visszaszerezni. Azóta csak a 0 napos teszteknek hiszek,és a nállam tapasztaltabak véleményére halgatok. Nem akarok neveket sorolni ,nehogy valakit kihagyak a sorból.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
daimonion
senior tag
válasz
Fandango #26791 üzenetére
szerintem meg van állandó Real Time védelme az avira nak is. Esetleg nem erre gondoltál, hogy Avira free az nem allando vedelem,
Advanced Real-Time Protection
Avira’s innovative detection
technologyWebsite Safety Advisor
Clear safety ratings for your search results*AntiAd/AntiSpyware
Blocks Adware programs and online snoopsBrowser Tracking Blocker
Using the Search Free Toolbar prevents others from recording your online habits**This feature is included in the Avira Search Free Toolbar
Bövebben itt -
-
old-dog
aktív tag
válasz
Fandango #24903 üzenetére
Néhány ajánlott program, ami itt már biztos volt, de nem lehet eléggé hangsúlyozni Manapság szükségesek
Igen a CIS és a BD ezt már tudja. -
micafighter
nagyúr
válasz
Fandango #24885 üzenetére
Nem rossz ötlet, de voltak kompatibilitási gondok a kettö között. Wildersen olvastam pár hete, ha jól emlékszem MBAE blokkolta HPA-t bizonyos esetekben. Viszont ennél nagyobb gondokról nem tudok, és azóta lehet ezt is javították. Tehát nyugodtan ki lehet próbálni a kettőt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fandango #23272 üzenetére
Igen, ilyesmit keresnék, de akkor is így működjön, ha csak egyetlen hozzáférés van elmentve az adott oldalhoz, tehát ne automatikus legyen a mező kitöltés/belépés (esetleg kikapcsolható/választható legyen az automatizálás)
micafighter
Automatikus mező kitöltésre nincs szükségem. Jelenleg Sticky Password progit tesztelem. Nem rég volt belőle promo. Bár tüzetesen nem tudtam még végignyálazni a beállításait, ott csak akkor működik alapállapotban úgy, ahogy szeretném, ha több hozzáférés is el van mentve az adott oldalhoz. Ha csak 1 van, akkor automatán kitölti a mezőket.Persze ettől még lehet, hogy csak ki kell venni egy pipát a beállításoknál valahonnan, de ez eddig még nem tűnt fel nekem hol lehet
-
Dhampir
félisten
válasz
Fandango #20388 üzenetére
Nagyon csábító a CIS ingyenessége, de ez vajon nem megy a naprakészség rovására? Viszont, ha neked régóta bevált, akkor mindenképpen jó ómen a belé vetendő bizalomra, köszönöm!
A TrustPorton is gondolkodom még, szinte megnehezíti a helyzetet az, hogy ilyen bőséges a választék.
Jó az avatarod!
-
Visormail
addikt
válasz
Fandango #20096 üzenetére
Jé tényleg nem lehet frissíteni, akkor nem sok értelme van.
Bár így is 1millió feletti ip-t mutat amit blokkolni tud, míg lck képén a Peerblock frissítve 815 ezret mutat. Mondjuk ha azt tényleg lehet frissíteni ezt meg így hagyja az ember, akkor gondolom előbb utóbb majd utolérné
-
-
lck
senior tag
válasz
Fandango #20063 üzenetére
Pár éve használtam egy darabig. A gépigénye gyakorlatilag nulla. Mégis több százezer vagy akár millió IP címet tud szűrni különböző igény szerinti kategóriákban. Ilyen listák alapján. Igazából nem is védelem miatt használtam (persze azért is), hanem mert úgy vettem észre hogy gyorsítja a böngészést, mivel egy-egy betöltött weboldal mellett sokszor blokkolt 2-3 egyéb ( reklám, statisztika stb. ) oldallal való kommunikációt is.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest