Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Nálam se jött be az oldal Opera 11.01 el. Nálam ezt irja.
"Tisztelt felhasználóink!
Karbantartást végzünk szervereinken, ez idő alatt a weboldalak nem fognak megjelenni.
A munka befejeztével minden működni fog tovább."A munka várható befejezése: 2011. május 22. 12:00
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
qwertly
addikt
Szia!Köszi még soha nem halottam erről a Panda cloudról,de utána nézzek van internet kapcsolat és most az avg free verziót tettem fel és olyan lassú lett a gép,hogy használhatatlanan volt.Így próbálok erre a őskövületre valami minimális védelmet fabrikálni,gondoltam a xp saját vírusirtójára is mert teljesen legális a xp de nem tudom,hogy az nem folytja le annyira-e mint a avg?
-
őstag
A legtöbb nagynevű cég IS-ében van laptop mód, ami, hogyha jól van optimalizálva alig érezhetővé teszi a szoftver működését és kíméli az erőforrásokat. Én egyébként mindig abból indulok ki, hogy fő a biztonság, és teszek rá, hogy egy másik védelemmel 3 percet nyerne az aksim, de azt is csak labor körülmények között... Pedig nekem "csak" i3-as proci van a gépben, és egy "mezei" 500 gigás vinyó... Alig érezhető a KIS ennek ellenére is...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
motacilo
aktív tag
Örülök, hogy vannak akik kipróbálják a Roboscant. Van egy olyan gyanúm, hogy a koreaiak egy régebbi Bitdefender AV motort licencelnek, ezért van probléma az update-al és ezért lehetnek eltérőek a találatok is. Vagy alakítottak valamit rajta.
Viszont ennek némileg ellentmond, hogy a régebbi Bitdefender termékek erősen terhelték a rendszert a Roboscan pedig 2 motor ide vagy oda eléggé erőforráskímélőnek van titulálva.
Mondom mégegyszer ez csak gyanú!Egyébként személy szerint nagyon örülök, hogy sokan "rácuppantak" a BD fémjelezte termékekre, megérdemlik, nemhiába licencelik annyian (F-Secure, GDATA, Roboscan, Trustport stb.).
-
HZoli87
veterán
Emsisoft esetén a 140-es szám nem azt jelenti, hogy 140 fájlt törölt is. Ha egy fájl többszörösen fertőzött, akkor a számlálót (kártevők száma) annyival is növeli. Remek példa a tegnapi csomag, leteszteltem vele a programot, ellenőrzés után ezt kaptam: 291 fájl ellenőrizve, 291 kártevő észlelve. Mondom ez nem semmi, lenullázza az egészet, de a törlés végrehajtása után (nem javítás, nem karanténozás) maradt 22 fájl. Szóval ebben a formában a kép nem hordoz érdemi információt.
-
Szellem.
Topikgazda
Egyébként, miért váltottatok F-Secure-ról Kaspersky-re? Szerintem az F-Secure jobb választás lehetett volna.
Sajnos a Kaspersky hiába ad erős védelmet, mellette fogja is a gépet rendesen. Ez pedig probléma, mert manapság nagyon fontos opció a kis erőforrásigény, és a gyenge gépterhelés. -
kissj83
tag
Nem ide tartozik a dolog, de nem ment fel rá windows XP. Telepítéskor mindig kiírta, hogy nem értzékel merevlemezt és a telepítés nem folytatható.
Biosban rendesen látta és bootolt is a rendszer róla, de a 2 XP telepítőnél is ugyanazt csináta. Egy óra kínlódás után megpróbáltam a Windows 7-et és az simán feltelepült.
Ezért akartom rá olyan vírus irtót ami nem fogja a rendszert.
De ha valakinek van tippje a fenti problémára szívesen meghallgatom![ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
-
Nhorbee
aktív tag
Igen. G-Data-nak szokása még év elején kiadni a jövő évre szóló verziókat, de azt már túlzásnak vélem.
HZoli87: Ha felraktad írj kérlek néhány sort róla. Én nem akarom leszedni feleslegesen a jól bevált 2012-t. Emlékeim szerint az előző verzióval voltak gondok,bajok a kiadáskor, amit nagyon szépen kijavítottak, de nem hagyom a véletlenre. Ráadásul a beta-t sem használtam.
Mosanke: Lehet ők előre látták a 2008-as válságot is 2007-ben.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Elég frissnek tűnik ahhoz, hogy komoly tapasztalatok lennének vele kapcsolatban.
Itt a hivatalos oldala: [link]
Rendszerkövetelmény:
- Microsoft .NET Framework 4
- Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package
- Internet connection
- Windows XP SP3 or higherMűködés:
- A list of file locations frequently targeted by malware is generated (similar to that used in a quick scan with a regular Antivirus).The list includes running processes, programs that run at start-up and services.
- The hash (a digital fingerprint) of each file is generated and sent to the Avira Protection Cloud, which is then categorized as “clean” or “malware”.
- Unknown program files are uploaded to the Avira Protection Cloud for analysis.
- At the beta stage, each uploaded file is scanned inside the Avira Protection Cloud using the latest technologies.
- Once the uploaded files have been scanned in the Cloud, the Technical Preview Client displays all available results.Feedback lehetőség: [link]
-
L7wy
őstag
Szerintem meg nem, a cloud av egy félmegoldás az adatbázis késéséből adódó problémákra, de ha azt nézzük, maga az adatbázis alapú antivírus is egy elavult megoldás(egy régi technológia toldozgatása).
Comodoék fejlesztenek most egy új technológiát, amely a vírus viselkedése alapján visszafordítja a fertőzést. Szerintem ezek a megoldások hatásosabbak, mint a cloud, mert ha egy új vírust a cloud nem kap el, onnantól már ha a vírus úgy akarja, akkor nem lesz net, így cloud se.[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
-
W666W
tag
Látom te tudod ezt a tesztet értékelni pár szóban elmondanád mit is tesztelt a tesztelő ?? Ugyanis Én mást nem láttam csak bemásolt egy csomo url címet jöttek a felugró ablakok aztán Malwarebytes -al átnézte meg Hittman pro-val...
De sosem értettem mitöl etalon a Hitman és a Malwarebytes olyan progiknál ahol pl van hips vagy vagy a Forticlientnél ahol van Webszürő és a bemásolt linkek 90% megnyitni sem engedi a progi...Szóval elmondanád mitől olyan fontosak ezek a tesztek és mit mutatnak be mert Nekem abszolute érthetetlenek ezek a tesztek
Köszi a válszt előre is ...
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Szerencsére azért nem minden védelmi szoftver fejlesztő cég számra jelenti azt a 2013-as verzió, hogy javítgatjuk a program hibáit és win 8 kompatibilissé tesszük.
Bocsánat, kihagytam a felhasználói felület módosítását.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Szellem.
Topikgazda
Abban biztos lehettek, hogy ha gáz van, nem fogom elsunnyogni! Sajnos az elmúlt években sok dolgot megtanultam. Köszönhető ez a saját tapasztalataimnak, meg ennek a fórumnak és lakóinak!
Elfogult voltam és ragaszkodó a hőn szeretett márkám és programom felé: Kaspersky. Azóta rájöttem és megértettem egy csomó dolgot. Kár ragaszkodni olyas valamiért amivel szemben ellenérzése vagy negatív tapasztalatai vannak az embernek. Szuper védelem a Kaspersky, de....de nem mentésg a sok bug és egyéb dolgok arra, hogy összetett program. Való igaz, hogy összetett és az egyik legátfogóbb védelmet ardja de van ellenpélda arra is, hogy más összetett programok, sokkal könnyebben viselkednek a gépen.Nem akarom lehúzni a KIS-t, de be kell látni a számomra jelen formájában nem megfelelő. Másnak igen, ami jó dolog. Az biztos, mindenkinek azt kell használni ami neki jó, és neki pont az a legjobb és tökéletes. És még egy dolog: Nincs tökéletes védelem és egyenlőre nem is lesz. A WSA is egy program a sok közül. Se több, se kevesebb. Nekem most jó.(#13468) blattida : Bandi bácsi! Várjál. Ahogy feljebb írtam, ha probléma van, keményen leírom. Viccet félretéve, egyenlőre tényleg jó. Nézegettem videoteszteket róla és azért szépen fejlődik. Ráadásul ha jól hallom szeptemberben átalakul. Kiváncsian várom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest