Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Ha teljesen meg vagy elégedve a Kaspersky-vel akkor kár lecserélni.
(#136) Young92:
Van ilyen is: Norton Internet Security 2011 Netbook Edition
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz Noctuafan #206 üzenetére
Szia!
Szerintem megbízható, amúgy teljes mértékeben ez a program: Sticky Password
Kaspersky átvette és egy kicsit átszínezte. Válaszd azt amelyik számodra a legolcsóbb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Gondolom az az "okos" kis crack módosított fájlokat amik uninstall után is ott maradtak.
Valami hibát csak kiír ha nem tudod újra telepíteni a Nortont. Szóba jöhet a rendszervisszaállítás vagy pedig, hogy regeditben és program filesban, program data-ban, appdata-ban levadászod a Norton fájlokat, unlockerre szükséged lesz.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1047 üzenetére
Én most feldobtam a KIS 2012-t mert már nagyon kíváncsi voltam, eddig nagyon jól megy. Te is ezt használod ugye?
(#1050) simon7012: nincs valós idejű védelme, az csak ellenőrzésre való.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1224 üzenetére
Lehet, hogy nem tudják megoldani, az Ask Eugene topikban kérdezték, hogy lesz-e natív 64bites verzió és azt válaszolta a nagyfőnök, hogy majd szeretnének, de rengeteg munka hátra van vele.
-
nagyúr
válasz Roxbury #1261 üzenetére
OMG ti olvastok is vagy csak legörgetitek az eredményig? Ez a teszt csak egy rész-teszt ami specifikusan teszteli az antivírusokat. Sok technológia itt nem jöhet számításba, nem úgy mint pl. a dinamikus teszteknél. Az, hogy itt a Norton nincs az első 3 között nem azt jelenti, hogy rossz antivírus. Szvsz Norton a legjobbak között van jelenleg.
-
nagyúr
válasz Roxbury #1268 üzenetére
Nem arról van szó, hogy részletes vagy nem részletes. Hanem, hogy ez a teszt az adatbázis/heurisztikus alapú felismerést teszteli. Holott sokkal reálisabb, pontosabb képet kapunk ha a fel nem ismert példányokat futtatjuk is, ezáltal esélyt adva a HIPS-nek, viselkedés alapú elemzésnek, cloud-nak stb.-nek. De persze kellenek ilyen tesztek is, mert megmutatja a gyártóknak, hogy milyen irányba fejlesszenek tovább.
Itt van a jelenleg is folyamatban lévő dinamikus teszt: Link
Érdemes januártól nézni.
-
nagyúr
Minden av-comparative teszt mérvadó számomra, de nem szeretem ha egyetlen egy darab tesztből ítélünk meg egy antivírust. Az már csak a személyes véleményem volt, hogy szerintem a Norton nemhogy nem gyengélkedik hanem kifejezetten erősödik minden évben.
-
nagyúr
válasz Stephan89 #1285 üzenetére
"de addig szét fertőzhettem volna a rendszeremet nyugodt szívvel, a Norton még áldását is adta volna rá!"
Ezt honnan tudod? Nem futtattad, ott még közbeléphet a Sonar.
-
nagyúr
válasz Stephan89 #1289 üzenetére
Nem foghat mindent az Insight, ez is csak arra bizonyíték, hogy nem úgy működik, hogy a Norton által még nem ellenőrzött fájlokat károsnak ítéli(volt pár károgó aki ezt terjesztette), az ismeretlenekre rákérdez. Majd a Sonar futtatáskor a viselkedése alapján eldönti, hogy káros-e. Tapasztalataim szerint elég jó a Sonar, persze nincs tökéletes védelem. Malwarebytes Pro mehet a Norton mellé is.
-
nagyúr
Avira és Uniblue-ASK toolbar házasság
Az ingyenes verziót érinti. Mondjuk az vicces, hogy egész eddig az Ask toolbar-ra riasztott Avira, most, hogy Ask perkált egy kis pénzt, hogy az ingyenes verzióval települhessen máris kivették az adatbázisból. Nehéz igazságot tenni, én Avirával mindig is elnéző voltam mert egyrészt adtak egy olyan ingyenes verziót a programjukból ami a legfontosabb elemeket tartalmazta, de ami igazán tetszett azok a 3 hónapos promo kulcsok. Nem tudom, hogy nekik hogyan vagy miért éri meg de a lényeg, hogy van/volt.
Most az ingyenes verzió elvileg megkapja a webvédelmet is ha a user telepíti a toolbart.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1862 üzenetére
Legalább kevesebb 3rd party progira lesz szükség.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #2043 üzenetére
Nem is térsz vissza rá? Bár gondolom az új verziókat megnézed. Én is megnéztem a Panda IS 2012-t, különösebb problémám nem volt vele, de nem is fogott meg, olyan tisztes iparos munka, jó-jó, de... valahogy nem tetszett. Amúgy tényleg zavaró volt, hogy letöltöttem pár kártevőt és nyomni kellett rá jobb klikk keresést és akkor ellenőrizte cloud-al és csak úgy tudta azonosítani és karanténozni.
-
nagyúr
Nekem is(KIS 2012).
Érdemes bekapcsolni az Animate taskbar icon-t mert enélkül nem mindig mutatja pontosan az adatbázis kiadási idejét...
Itt lehet: Settings > Advanced Settings > Appearance
-
nagyúr
válasz GEPESZ66 #2078 üzenetére
(#2077) Plag: nincs mit. Egyébként úgy tűnik, hogy ez valami bug lesz: Link
Végülis a főképernyőn alul a Support-ra kattintva meg lehet nézni a pontos kiadási dátumot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A redundancia inkább a fontos infrastruktúrák, vállalatok esetén kell mert ott nem jó ha egy programhiba magával ránt mindent, ott vannak szakemberek akik mindent letesztelnek, még a Microsoft által kiadott hotfixeket is mielőtt az egész rendszerbe implementálnák.
Egy home usernek alkalmasabb egy all-in-1 program a kompatibilitás és egyszerűsége miatt, ritka az, hogy így bedobja a törülközőt az egész mint nálad. Ott valami egyedi hiba léphetett fel.
Én is kísérleteztem, hogy összeválogattam egy általam jónak tartott security csomagot, tűzfalnak Outpost Pro, antivírusnak Emsisoft fizetős változata, Malwarebytes Pro és Winpatrol Pro kiegészítő védelemnek és SandboxIE a böngészőkhöz, antispam-nak pedig Spamihilator.
Nem volt komolyabb bajom vele, de úgy éreztem, hogy csak saját magamnak bonyolítom túl az egészet. Többet érek egy Internet Security-Malwarebytes Pro és "józanész" trióval mint, hogy most mint egy paranoiás geek 6 féle védelmi programot telepítsek, frissítsek és állítsak be mindig.
-
nagyúr
Ha ilyeneket csinál a KIS akkor váltani kell NIS-re vagy másra.
Én már évek óta netbankolok, Steamen veszek játékokat, WoW-oztam is(WoW accok lopkodása elég gyakori jelenség). Egyikkel se volt gondom, azt se felejtsük el, hogy ma már szerver oldalon is erős biztonsági mechanizmusok vannak. Ha már Steam...nem rég mutatkozott be a Steam Guard nevű technológia ami a gépedhez rendeli a Steam accod. Ha egy ismeretlen gép akar belépni(feltételezzük, hogy megtudta a jelszavad) akkor küld az e-mail címedre egy kódot amit be kell írni, hogy beléphessen.
Én úgy érzem sokszor, hogy az AV gyártók szabályos "félelem" kampányt vezetnek és teljesen túlmisztifikálják ezeket a dolgokat. Sose esik szó arról, hogy ne nyissunk meg ismeretlen fájlokat az interneten, főleg ha böngészés közben csak úgy felbukkan. Elvétve láttam ilyen tanácsot a gyártók blogbejegyzéseiben. Helyette inkább reklámozzák a saját terméküket, abból is a Total Security változatot amiben van tuning meg backup de szerencsétlen user úgy se tudja használni vagy beállítani, de tolják az arcába ezerrel. Persze, értem én, hogy ebből élnek az AV gyártók, de már meglepő, hogy egyes emberek mennyi programot tudnak használni egyszerre, a váltogatásról nem is beszélve. Persze ez is egy érdeklődési kör, ha tetszik egy hobbi de akkor is túlzás. Ki kell próbálni kedvenc termékeink új verziót de láttam olyat, hogy valaki többször visszatért ugyanazon AV ugyanazon verziójához. Kicsit elkanyarodtam a lényegtől, sorry.
(#2168) HZoli87: azon én is nagyot néztem...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha neked csak ez számít akkor próbáld ki. Személyes véleményem, hogy kár lenne Avirát Trusportra cserélni, de nyugodtan próbáld ki ha kíváncsi vagy Trustportra.
-
nagyúr
válasz Duplicon #2223 üzenetére
Nyugodtan bekapcsolhatod, én a NIS 2011 megjelenése óta használom együtt a kettőt, soha semmi gond nem volt vele, pedig még próbaképpen etettem is őket pár kártevővel.
-
-
nagyúr
válasz Greenebola #2292 üzenetére
Egy kapcsoló kellene bele feltöltés előtt, szerintem semmi hátsó szándékuk nincs, egyszerűen van egy kritérium ami alapján gyanúsnak ítél fájlokat és ezeket tölti a felhőbe.
Mást nem lehet tenni egyelőre mint azt, hogy egy jelszóval védett rar-ba csomagoljuk a legféltettebb fájlokat, ha lehetséges.
Amúgy se adná a nevét hozzá az Emsisoft, G Data, Dr. Web és a többiek akik voltak korábban ha egy bizonytalan eredetű program lenne.
-
nagyúr
Elküldi az általad látogatott honlapok címeit, illetve egyéb böngészési statisztikákat is az Ask-nek. Igazából tényleg nem nagy dolog, de van akit zavar. Engem inkább az Uniblue-val való egyezség zavar mert az egy hitvány cég véleményem szerint. Nem kellene támogatni semmilyen módon.
-
nagyúr
Rootkit scan minek? Alapból csinálja minden nap, külföldi fórumokon már azt kérdezgetik, hogy lehet véglegesen kikapcsolni. Mondjuk ha valaki kikapcsolja akkor érdemes tényleg a full scan-hez hozzáadni.
-
nagyúr
válasz Braddock #2484 üzenetére
Az egy warez cucc, officehoz, ejnye.
Inkább vedd meg vagy használj libre office-t, ha meg tudtod nélkül került a gépre akkor tájékoztasd azt aki feltelepítette.
-
nagyúr
válasz Roxbury #2521 üzenetére
Ennek érdemes nagyobb figyelmet szentelni, de a többi av-comparatives teszt is érdekes és sokszor tanulságos.
(#2522) .morrowind.: szvsz a megelőzés fontosabb, de persze igen, azért tudjon eltávolítani is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MolnárPéter #2590 üzenetére
Ezt a kérdezés nélküli karanténozást egyre több cég erőlteti. Wilderssecurity-n most láttam egy bitdefenderest aki az alap beállításokon hagyta és a media center egy fontos fájlját karanténozta kérdés nélkül a BD, ami tuti FP volt a user szerint.
-
nagyúr
válasz janes1976 #2676 üzenetére
Bizony, elég jók lettek. Bár én nem alap beállításon használom, sok mindent megváltoztattam, szigorúbbra vettem, persze nem kapcsoltam interaktív módba, inkább csak pl. olyanokat, hogy a web AV részét High-ra toltam, figyeljen minden portot, bepipáltam detektálás résznél az Other opciót, óránkénti frissítés stb. No meg van mellette egy Malwarebytes Pro.
Szokatlan mert Norton-nál csak annyit szoktam csinálni, hogy az Idle optimizert kapcsolom ki, ne defragoljon nekem, arra ott van a PerfectDisk 12.
-
nagyúr
-
nagyúr
De, de még így kisebb adatforgalmat generál mint egy sima AV ami óránként frissít. Egyébként ha csinálsz rendes net mellett egy full scan-t akkor kibuknak a gyanús fájlok és azokat vagy kivételekhez adod ha FP vagy törlöd utána már nem lesz gondod vele.
-
nagyúr
válasz janes1976 #2776 üzenetére
A Trend Micro erre költi, a Comodo pedig matousec-re.
Amúgy meg felesleges bármit is számolgatni vagy találgatni amíg nem hozzák nyilvánosságra a metodikát.
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest