Hirdetés
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
válasz
#70339072 #37930 üzenetére
Na pont az ilyen emberek miatt nem szoktam az utóbbi időben írogatni (csak elvétve) erre a fórumra. A laikus szint alá kezd süllyedni a színvonal. A beszédstílusról és a hangnemről már nem is beszélve.
(Egy, az informatikához az átlagembernél kicsit jobban értő személy)
-
blattida
nagyúr
válasz
#70339072 #37908 üzenetére
Előbb tájékozódni kéne, nem az üres összehasonlító táblázatokra és átvett teszteredményekre épülő toptenreview oldalt ajnározni, amiről köztudomású, hogy tényleges teszteket nem végeznek, de az igaz, hogy azt legalább már elég régóta.
A qihu cuccára vonatkozó mélyenszántó megjegyzéseddel meg pontosan azt bizonyítod, hogy gyakorlatilag túl sok közöd nincs a vírusirtás területéhez, legalább is gyakorlati oldalról biztos, hogy nem, különben nem írnál ekkora tárgyi tévedéseket.
A stílusodat nem minősítem, azt Te magad nagyon szépen megtetted az itteni viselkedéseddel.
Valószínűleg válaszolni nem fogsz (érdemben biztos, hogy nem), de nem is szükséges. Az írásaid megmaradnak az utókornak, jó példák lesznek az emberi butaságra, köszönjük.
Azért, az aláírásod szellemétől nagyon messze vagy. Inkább ezen kéne munkálkodnod.
-
L7wy
őstag
-
netpeti98
addikt
-
riki
senior tag
válasz
#70339072 #37916 üzenetére
Mivel én sem most, szálltam le a biliről, igaz nem 30 éves tapasztalatom van, de már Szőr Péter /R.i.P./munkásságának első verzióját Pasteur-t használtam.Úgy ,hogy van némi fogalmam a dolgokról,de a te magasröptű gondolataid szárnyalásához, én kevés vagyok. Amit ajánlasz két kergető ,tényleg csúcs,de valószínűleg sem az Avira,sem a Bitdefender nem adna adatbázist,sőt az előbbi nem fejlesztette volna ki a cloud rendszerét ,az általad bóvli kategóriába sorolt terméknek,ha komoly gond lenne vele.Sokan nem szeretik itt ,a "sárgák "által fejlesztett termékeket ,de a tesztek igen meggyőzőek tudnak lenni,de kinek a pap, kinek a papné.
-
daimonion
senior tag
válasz
#70339072 #37908 üzenetére
ez ugyanúgy vonatkozik RÁD is.Mert most akkorát szóltál mint egy dugós puska .
A Kínaiakat nem véletlen "mártották" be de ha jobban utánanéztél volna a dolgoknak annyi volt a "bünük" hogy a teszteken be volt kapcsolva a BD motor alapból míg ha Te letöltöd akkor bizony nincs bekapcsolva.Durr qrva nagyot csaltak..viszont erre úgy ráugrottak mint a véres rongyra..amit meg belinkeltél az valódi tartalom ugye ? erősen szürke zóna ahogy már megjegyezték
Azt gondolod, hogy csak a fizetős cuccok az értékesek ?
Akkor nézz szét a freeware világában is és igen komoly cuccok lehet ott is találni..nem kell 17-23.000 ft okat kidobni ahhoz hogy legyen egy jó vírusírtód..
Gondolom ezek után a Forticlient és a Comodo pl nem mond semmit
Egyébként meg ha meg feldobsz egy témát akkor bizony el kéne fogadni a kritikát egyébként meg légyszives TÉNYEKKEL alátámasztani amiket állítasz..Mert egy Piszkos windows által írt cikk nem mérvadó.
. -
riki
senior tag
válasz
#70339072 #37910 üzenetére
Ha feldobsz egy témát,akkor ne dugd a fejed a földbe,ha olyan választ kapsz, ami megcáfol. Már bocsi ,de a Wi-Fi jelszóvédelem ,csak azt nézi ,hogy a jelszavad ne az alapértelmezett gyári legyen,meg a karakterszám 4 nél több legyen .Ennyi. Ja és ha lehet, ne olyan oldallal próbáld az igazadat bizonyítani, ami nem kicsit ,a szürke zónához tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debian GNU/Linux
- OLED TV topic
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.