Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz Tetete1 #23250 üzenetére
egyébbként a himan pro ba van prevx is de próbáltam közel se olyan sokkal hamarabb végigdarálja a rendszert és nem olyan a találati listája . Ha fizetős prevexnél lehet állígatni a keresés minőségén is .Még úgy be lehet szigorítani a keresést hogy lassabban végez mint egy átlagos program nagyon alaposan keres és nem 2 perc alatt végig szalad. De azért ez azt hiszem egyértelmü hiszen a prevx vagy 2 szer annyiért van mint a hitman pro ha jól emlékszem. Hülye lenne fele annyiért is kiadni a technikáját mert akkor mindenki hitmanozna és letojnák az anya céget . Túl szép is lett volna ha igaz lett volna. Lehet hogy ha valaki megveszi a fizetős hitmant ott is vannak külömbségek ennek nem néztem utána meg nem is próbáltam nem fizettem érte, mert már a próba során gyengének láttam . A konfigurációs beállításokat nem is nagyon lehet rajta álligatni csak végig darálés utána ennyi.
A prevexnél azért lehet egy két dolgot állítani. Jobban hasonlít a hagyományos antivírus írtókra -
zazenke
őstag
válasz zazenke #23253 üzenetére
amit meg régebben a tesztelések során észre vettem hogy az a lényeg hogy ne telepedjen a vírus. Volt hogy direkt engedtem telepiteni pl a gdatánál jártam igy . Uninstall lett belőle. Egyébbként alapból nem akarta felengedni a gdata de csak erősködtem . kiváncsi voltam mi van utána ha már fent van. A gdatát a legjobban becsültem a security-k közül erősebbnek láttam mint bármelyik más progit . De ha az ember szándékosan hülye az se véd meg , és szerintem semmi más se .
-
Tetete1
senior tag
válasz zazenke #23253 üzenetére
30 napos próbát használtam, a fizetőst, a Hitman pro 3.5-öt.
Valamit csak be szophatta, de ettől még lehülyézhetsz, alkalmasint legalább annyit értek a számítógépekhez is mint te, mig dolgoztam mindenféle számítógépes munkát végeztem, programoztam is, Supervigyor is voltam.
Nem szükséges nagyképűnek lenned. csak az alázat számít minden szakmában, nem a nagyképűség.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Daemos
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Vann egy pár Vírusírtónak ien cd-röl indítható vírusírtó lemeze.
Egy pár ilyet tudnátok nekem linkelni ahol leszedhetem őket?
Köszönöm szépen előre is
-
zazenke
őstag
az olyan kis aranyos vírus volt hogy a rendszer újra inditása után a rendszer összes exe állományát vírusnak látta a gdata . Először még nem is volt gyanus mert nem figyeltem oda csak rányomtam hogy törlés törlés és törlés . Kb az ötödik rányomás után vettem észre hogy a g data szépen halad végig a program files-be lévő programokan de mindenen még a sima kis ingyenes lejátszó programokat is törölgeti .na akkor semmi nem segített már megnéztem az akkori ingyenes prevex edge-vel is és kézel töröltem a fájlokat másik oprendszerről . Hát többet nem indúlt el a windows és ennyi a történet vége . Szóval a lényeg hogy ne fusson a vírus mert utána már lavina indúlhat el.
Na sajna mennem kell dolgozni -
Tetete1
senior tag
válasz zazenke #23259 üzenetére
Ok.Akkor én félreértettem.
A számítástechnikát nem tanultam, csak eltanultam, de azt nagyon jól.Muszáj volt.[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
polonic
félisten
Az alwil-nál úgy tűnik napi egy adatbázist szoktak kiadni.
-
nagyúr
Malwarebytes' Anti-Malware 1.44
Recent Changes
* 1. (FIXED) Minor issue with /runupdate displaying dialogs on errors.
* 2. (FIXED) Saving bug report to initial directory failed silently.
* 3. (FIXED) Issue with protection module not starting on Windows 2000.
* 4. (FIXED) Censored license key on About tab.
* 5. (FIXED) Protection module leaking memory on certain machine configurations.
* 6. (ADDED) New command line parameter: /errorsilent (see help file)."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tetete1
senior tag
Vissza kell tenni az Avira és Cis párost, mert a Panda Globál Security nagyon lelassította egyes esetekben a programokat.
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
-
félisten
Hali!
Igen, ez jó..
Én most frissítettem(ma először) aztán még kevesebb van mint nálad. [link]Legközelebb már -1000-nél lesz a "számláló"..
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Tetete1 #23268 üzenetére
Hali!
Nem igazán javasolt más AV/IS mellé felpakolni, mert vagy nem is lehet [link] vagy ugyan felmegy, de aztán befigyel a BSOD. Sajnos nem emlékszem milyen AV mellé sikerült felraknom, nem is reklamált, de amikor indítottam egy scan-t, akkor a végénél befigyelt az a fajta BSOD, amikor kidump-oli a mem-et, aztán restart a masina...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
Kácsa
aktív tag
-
bobalazs
nagyúr
válasz Tetete1 #23268 üzenetére
Én panda cloudot használok, de szólóban. Érdemlegesen nem tudnék hozzá szólni, de:
Ha Panda engedi hogy avirát rátelepítsd (vagy fordítva) akkor elvileg nem lehet gubanc.
Legjobb Cloudban hogy nem kell frissíteni, mindig naprakész. Mellesleg minimál gui miegymás, tiszta menő. Teszten olvastam hogy a hatásfoka 99% körüli, nem fertőzött gépen, ha fertőzött gépre tesszük akkor elég hatástalan.
Tévhittel ellentétben offline módban is működik, de leginkább hatásos netes kapcsolattal. -
Kácsa
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #23272 üzenetére
Amikor először észrevettem ,kb.7-8 napja, a malware bejegyzésnél a számsor első három száma 333... volt.
[ Szerkesztve ]
ZoLee
-
félisten
Hali!
Mondjuk az hasznos, ha fals-okat szednek ki belőle, csak az biztos fals is legyen...
bobalazs
Nem bírtam megállni, hogy ki ne próbáljam [link]Lehet, h annó a Cobra AV mellé ment fel, vagy valami olyan AV, amit a Panda nem minősít "ellenfélnek". (és nem a Furkó AV volt)
Szóval a lényeg, hogy az sem jó megoldás, hogy először a Panda Cloud, aztán arra valamelyik AV, -bár nem csináltam-, de szerintem egyes AV-k meg azért reklamálnának, mert már megtalálnák a Panda-t...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
mellé tegyem fel ezt a Panda Cloud-ot?
[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
Tetete1
senior tag
válasz bobalazs #23276 üzenetére
Köszi , sikerült.A Panda nem fogadta el az Avirát, de az Avira elfogadta a Pandát. Azaz le kellett venni miatta az Avirát és később visszatettem.
-
etele34
tag
válasz Szottar #23281 üzenetére
Hali és köszi.
Akkor a KIS majd jó lesz egy biztonsági második védelmi vonalnak?
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #23273 üzenetére
Igazad van abban, hogy más mellé nem igazán megy fel(én kevertem az Immunet Protect-el... ), viszont miután fönt van, elmegy mellette szinte bármi, probléma nélkül.
bobalazs
Működik offline módban is, viszont drasztikusan visszaesik a felismerése, ergo, nem sok értelme van...
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Tegnap felraktam a CIS De ma le is szedtem elég volt a bol hogy majdnem minden programot karanténozta a téves riasztások miatt Pedig nem lenne rossz vírusirtó ( szimpatikus volt ) Felraktam a ESET Smart Security 4.0 Kíváncsi leszek milyen a 4 Régebben használtam a 2.7 -3 de nem voltam megelégedve Kérdés ..a tűzfala milyen ? hogy kell beállítani (az automata szűrés az jó vagy állítsam másra ) ?
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz blattida #23285 üzenetére
Szia!
Helyette? Köszi a tanácsot.
Hát az nem megy. Megmondom őszintén, hogy ha most le kellene cserélnem a védelmemet úgy, hogy ezt a mostanit (K betűs) többet már nem tehetem vissza, hát komoly gondban lennék. Ugyan is nincs - legalább is számomra - egyelőre másik, hasonlóan kiemelkedő tudású, altarnatív megoldás. Minden más csak kompromisszum lenne a mostanihoz képest. Egyébként meg ezen a területen (antivírus szoftverek) csak a sokadik szempont az, hogy hogy néz ki. Legalább is annak, aki arra használja ezen szoftvereket amire készültek és nem dicsekvésnek.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz blattida #23288 üzenetére
Persze, hogy láttam. De tényleg komoly dilemmába kerülnék ha most véglegesen váltanom kellene egy másikra, és ezt nem tehetném többé vissza.
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
Próbáljátok ki a Protect Cloud-ot. Ez csak egy rezidens antivirus mellé hajlandó felmenni és úgy működik, hogy kinek milyen antivírusa van, azt teszi be a felhőbe ezáltal növelve a közös felismerést. Ingyenes.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
wwhy
veterán
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #23272 üzenetére
Hali!
Kaspersky elndította a visszaszámolást. Imént frissített és újból csökkent a szám
Szépen elérik majd nullát. És akkor majd a nulladik napon ...[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest