Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22401) zed01 válasza ludla (#22399) üzenetére


zed01
őstag

:R

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#22402) BigManus válasza ludla (#22399) üzenetére


BigManus
addikt

:R :D

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#22403) Narxis válasza betyarr (#22394) üzenetére


Narxis
nagyúr

KIS használatának egyik oka az volt, hogy G Data blokkolta Steames játékaimat. Mivel ez a magyar nyelvű verzióval megoldódott(de nem azért mert magyar hanem mert újabb programverzió mint amit pár hónapja próbáltam angolból) így nem láttam értelmét, hogy azt a KIS-t használjam ami elrontja a DVD írásom illetve youtube-nál minden 2. vagy 3. video lejátszása megakad, olyan mintha folyamatosan töltené a honlapot. Rájöttem arra is, hogy nincs szükségem HIPS-re, többet akadályoz mint véd. Vagyok már annyira tapasztalt, hogy ne fertőzzem szét a rendszerem. Egyébként beszereztem ezt is: Virustotal Uploader 2.0 Ezzel tényleg kényelmessé vált a gyanús fájlok és folyamatok(!!!) ellenőrzése.

Ettől függetlenül figyelemmel követem a Kaspersky fejlődését mert remek védelmi program.

Thanos was right.

(#22404) betyarr válasza Narxis (#22403) üzenetére


betyarr
veterán

egyetértek,meg Zed-nek is igaza van:nincs jelenleg értelme kis-t használni.hiába jó,ha mellette szenvedni kell.úgy jár mint régen a norton.a legjobb volt a piacon,de aztán belassította a rendszert.meg is lett az eredménye,mert máig nyögi az akkori botlását.

(#22405) Narxis válasza betyarr (#22404) üzenetére


Narxis
nagyúr

Kaspersky-nél ez természetes, olyan sokrétű, összetett, több szintű védelmet építettek egyetlen programba, hogy lehetetlen kiszűrni a hibák többségét. Nem vagyok programozó, de szerintem egy hiba javítása és aztán a program tesztelése nem kis idő. Szerintem tudják ők is, hogy a bugmentesítésre rá kéne hajtani, de ahhoz idő kell mindenképp.

Ha a G Data-ba, Aviraba is raknának sandboxot, HIPS-et, vulnerability scannert és még ezer féle védelmi technológiát akkor ott is hasonló lenne a helyzet.

Persze ez nem menti fel Kaspersky-éket, mert aki fizetett a termékért és úgy szenved vele az becsapva érzi magát. Legtöbb rendszeren jelenleg sok fejtörést okoz a KIS 2010.

Thanos was right.

(#22406) iNfAntRy


iNfAntRy
senior tag

sziasztok

Látom megy az eszmecsere az internet security programokról. Én is próbálgatok most 30 napos verziókat, igy védem a netbookom, mig meg nem jelenik az avast 5-ös verziója.
Tapasztalatok:
F-Secure Internet Security 2010: Könnyen kezelhető, nem lassitja a gépet/internetet. Nagyon alapos, ha csak egy programot telepitettem rákérdezett, hogy biztos telepitem- e vagy blokkolja.
Panda Internet Security 2010: Elég jól felépitett, logikus és könnyen átlátható, viszont rohadtul belassitja a gépem. A net is, meg a programok is lasabban indultak.
Most Bitdefender IS 2010-et raktam fel, eddig rendben van, egyáltalán nem lassitja a gépet, viszont hiányolom belőle a beállitásokat. Nem sok konfigurációt lehet alkalmazni.
Majd ki fogom próbálni a KIS meg NIS 2010-et és irok véleményt valamikor.

A gépem: intel atom N280, 1.6GHZ, 1024mb ram memória, windows xp home edition.

Galaxy Tab 4, Galaxy A20e, Galaxy S20FE

(#22407) betyarr válasza Narxis (#22405) üzenetére


betyarr
veterán

ebben azt hiszem egyet értünk,de egy alapos teszt időszakot is közbe kellene iktatni a kiadás elé,mert így a vásárlókon tesztelnek,30 napos trial ide vagy oda.
na meg nem kötelező egyszerre mindent bele zsúfolni a progiba.jobban tették volna,ha csak jövőre adnak ki egyes fejlesztéseket,de azok stabilan működjenek.a 2009-es pl elég jól kiforrott volt,mégha gépigényes is.

(#22408) csaba1203 válasza iNfAntRy (#22406) üzenetére


csaba1203
addikt

Az Avira IS-t kihagytad a sorból.A te gépedre szerintem a legtökéletesebb az lenne majd azért egy próbát megér. :D

(#22409) zed01


zed01
őstag

Megtízszereződik a vírusok száma

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#22410) zed01 válasza iNfAntRy (#22406) üzenetére


zed01
őstag

Próbáld ki a McAfee-t is! Szvsz a McAfee igazságtalanul elfeledett védelmi szoftver gyártó cég ebben a topicban, és ráadásul az egyik legrégebbi motoros a szakmában. Az ilyen NOD32-k, Vipre-k, A-Squared-ek, estébék még kósza gondolatok sem voltak, amikor a McAfee már régen gyártotta a védelmi szoftvereket.

Egyébként olvastam hogy a McAfee főleg egyrészt a szerverpiacon erős, másrészt rengeteg kifejezetten különféle biztonsági problémákra specializált alkalmazása van, és állítólag a Linuxon is erős, miután támogatja a két legfőbb Linux Workstationt, a Red Hat-ot és Suse Enterprise-t.

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#22411) zed01 válasza zed01 (#22410) üzenetére


zed01
őstag

Én emlékszem az első vírusirtóm még win95 környezetben a McAfee volt. Aztán váltottunk Win98-ra, Milleniumra, de én kitartottam a McAfee mellett és tette a feladatát, ésszerű internet használat mellett megvédett a kártevőktől. Milyen furcsa, a win95-ös verziónak még külön kellett letölteni a definíciós fájlt, nem volt automatikus update (amit a Panda talált ki). Azért ha belegondolunk, mennyit fejlődtek a védelmi szoftverek. Persze a vírusírók még többet fejlődtek, ők mindig egy lépéssel a vírusirtók előtt járnak, sajnos.

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#22412) etele34


etele34
tag

Érdekes jelenséget tapasztaltam a FF-ben miután feltettem a VIPRE-t.
Indítottam a FF-ot és a nyitó oldal (ami asszony miatt a Startlap) amint bejött, minden inaktív volt rajta. Olyan volt mint egy kép lenyomat semmi nem nyílt meg amire rákattintottam. Felül az állapotsor is szürke és halvány volt. Egyedül csak az segített, hogy rákattintottam az 'Aktuális oldal újratöltése' kis kör alakú kék nyílra. Ezután már hiba nélkül ment az FF de csak addig, ameddig ki nem léptem belőle. Újabb belépés után megint végig kellett játszani ezt kis trükközést. Kiléptem a VIPRE védelméből és azonnal megszűnt ez a FF anomália és rendesen működött. Vissza engedélyeztem a VIPRE védelmét akkor újra előjött ez a jelenség. Érdekes, hogy sem az Operával sem pedig a Chrome-al nem csinálta ezt. Hiba kerestem a VIPRE-ben olyan beállítási lehetőséget - mert éreztem, hogy ő a ludas ebben valahogy -, ahol esetleg ezt lehetne korrigálni, nem találtam. Már arra is gondoltam, hogy behalt a FF és tehetem újra de ezt semmi nem indokolta.
Leszedtem a VIPRE-t majd visszatettem de ugyan ez maradt továbbra is. Most már végleg leszedtem és azonnal helyreállt ez a FF abnormalitás ami eddig előtte sosem volt még.
Valaki tud erre magyarázatot? Mert én tanácstalan vagyok.

[ Szerkesztve ]

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22413) tyan válasza etele34 (#22412) üzenetére


tyan
senior tag

A VIPRE és az FF mely verziójánál fordult elő ez a probléma? Délután az otthoni gépen kipróbálom, hogy nálam előjön-e, s ha igen, akkor már jelzem is a supportnak, úgyis elég gyorsan válaszolnak rá.

(#22414) Greenebola válasza Narxis (#22403) üzenetére


Greenebola
senior tag

Hú de jó dolog ez THX

WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester

(#22415) etele34 válasza tyan (#22413) üzenetére


etele34
tag

FF-nél a 3.5.6 verzió van a gépemen és azt kóstolgatta a VIPRE. Magát a VIPRE-t nem tudom megmondani, mert őszintén szólva nem néztem. Eszembe sem jutott, de gondolom, hogy a legújabb verzió lehet, mert tegnap délelőtt töltöttem le és tettem is fel.

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22416) Tetete1


Tetete1
senior tag

Erről ki hallott (hátha kell valakinek):: Kínai!(remélem "tiszta". :F

Rising Antivirus 2010 License

Free 6 Months Rising Antivirus 2010

(B)[link] License(/B)

[ Szerkesztve ]

- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György

(#22417) Fire/SOUL/CD válasza Tetete1 (#22416) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

A 2009-est annak idején teszteltem: Rising Internet Security Suite 2009 21.50

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#22418) tyan válasza etele34 (#22415) üzenetére


tyan
senior tag

OK. Délután lecsekkolom.

(#22419) Szellem. válasza etele34 (#22415) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Előfordul, hogy a VIPRE belassít alkalmazásokat! Bár, a webforgalmat nem figyeli, mivel nincs URL csekker. Ez a 3-as kiadásra érvényes, a 4-es bétában már benne van.
Nagyon nem fognak a 3-as kiadással már foglalkozni. Most már a 4-es az új favorit, és arra öszpontosítanak!

(#22420) iNfAntRy válasza csaba1203 (#22408) üzenetére


iNfAntRy
senior tag

Avira IS? Van olyan is? Az nem a security suite?
Ki fogom próbálni az összes emlitetett(avira,mcafee). Viszont ezeket csak később, mert ma felraktam a kaspersky IS 2010-et, és minden rendben, nagyon tetszik, úgyhogy sztem ez marad 30napig.

Mindenki akinek nem tetszett a Kis, vagy bugot talált benne az légyszi irja meg, mert még nem tapasztaltam problémát,de lehet hogy csak nem vettem észre vagy nem bosszankodtam miatta. A gép is gyors maradt, a keresője is elég gyors.

Galaxy Tab 4, Galaxy A20e, Galaxy S20FE

(#22421) polonic válasza iNfAntRy (#22420) üzenetére


polonic
félisten

Igen, az a security suite. Teljes nevén Avira Premium Security Suite.
Ha itt visszaolvasol vagy rákeresel a KIS-re, akkor láthatsz pár negatív tapasztalatot róla.

(#22422) tyan


tyan
senior tag

A KIS2010 736-os buildjában megjelent már a c betű? :)

(#22423) Kácsa válasza tyan (#22422) üzenetére


Kácsa
aktív tag

Még nem !

ZoLee

(#22424) #41133696


#41133696
törölt tag

(#22425) etele34 válasza #41133696 (#22424) üzenetére


etele34
tag

Máshonnan tallózva. Van még több is, ez pontosan 359 darab. :D

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22426) blattida


blattida
nagyúr

Tessék gyerekek, egy kis rágcsálnivaló!! ;]
Csak dinamikusan elvtársak. :D

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#22427) etele34 válasza blattida (#22426) üzenetére


etele34
tag

És kérdem én szépen tisztelettel! Hol van az ESET NOD32? :O

Tisztelt Hölgyeim és Uraim.

[ Szerkesztve ]

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22428) etele34 válasza Fire/SOUL/CD (#22417) üzenetére


etele34
tag

Ez a Rizs IS nem lenni valami kínai cucc? Nagyon olyan "illata" van. :D

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22429) blattida válasza etele34 (#22428) üzenetére


blattida
nagyúr

Kinai, de legális, nem fake, teljesen jó és használható, ráadásul ingyen is... ;)

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#22430) tyan válasza etele34 (#22412) üzenetére


tyan
senior tag

Nálam is előjön ez a hiba. Írtam a supportnak.

(#22431) Narxis


Narxis
nagyúr

Újabb av-comparatives teszt: Link

Thanos was right.

(#22432) polonic válasza Narxis (#22431) üzenetére


polonic
félisten

Nagyon belejöttek a srácok a tesztelésbe.
Azt hiszem a szokásos eredmények. Avira, Kapserksy és Symantec termékek az első helyeken. Ami meglepett, az a Microsoft jó eredménye.

(#22433) Alex_


Alex_
tag

Sziasztok
lejár a kaspersky liszenszem lassan, s kipróbálnék valami mást egy ideig, xp x64-et hazsnálok, s sajnos nem nagyon találok megfelelőt, használ valaki xp x64-et s ha igen milyen védelmi rendszerrel?
az e-trust, a kaspersky, az avg, az eset mellett milyen versenyző van még, aki natívan támogatja az xp x64-et s érdemes vele foglalkozni?

mcafee van a cégnél, s azt akartam felrakni, de úgy látszik csak a win7 x64-et támogatja :(

köszönettel
Alex_

(#22434) #41133696 válasza Alex_ (#22433) üzenetére


#41133696
törölt tag

Comodo és BitDefender.

(#22435) tyan válasza Narxis (#22431) üzenetére


tyan
senior tag

Nem rossz ez a Norton, még a végén felrakom és letesztelem. :)

(#22436) blattida válasza tyan (#22435) üzenetére


blattida
nagyúr

Egyik nagy és régi termék sem rossz. :K Maximum használhatatlan. ;]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#22437) polonic válasza Alex_ (#22433) üzenetére


polonic
félisten

Plusz még az avira is megy rajta.

(#22438) etele34 válasza blattida (#22436) üzenetére


etele34
tag

Ha KISsé gondolkozok akkor kitalálom mire értetted a használhatatlant. :DDD ;]

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22439) tyan válasza blattida (#22436) üzenetére


tyan
senior tag

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a KIS használható, de finnyás.

(#22440) blattida válasza tyan (#22439) üzenetére


blattida
nagyúr

Ha még csak finnyás lenne...de ezzel az erővel az összes problémás, fagyásokat, összeomlásokat, drasztikus lassulásokat, rengeteg használhatatlan alkalmazást és folyamatot okozó programot nevezhetnénk eufemisztikusan finnyásnak, ám ennél nagyobb a gond, szerintem... :K :(((

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#22441) tyan válasza blattida (#22440) üzenetére


tyan
senior tag

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nálam a KIS-el nem voltak a mindennapi munkát lehetetlenné tevő gondok. Ami számomra nagyon zavaró, az a boot idő jelentős növekedése.

Van még mit javítani a KIS2010-en, de bízom benne, hogy előbb-utóbb javítanak rajta, mert a jelenlegi állapot nagyon sok felhasználónál tarthatatlan és idegesítő.

(#22442) #41133696 válasza tyan (#22439) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ez a K-betűs termék imádata, meg 32-es é lassan már hungarikum. Déjà vu érzésem kezd lenni.

Emlékszem az egyik kereskedelmi csatorna meginterjúvolta anno a Chuck Norrist, - akiről köztudott ,hogy amerikában B kategóriás sztárként van elraktározva - , a fickónak fogalma sem volt, hogy van euróba szívében egy kis ország ( Hungary) , ahol ő nem B kategóriásnak számít hanem az A kategória krémjének.

Kb ez a tény állás kezd kibontakozni, a K és 32-es termékek kapcsán is.

[ Szerkesztve ]

(#22443) #41133696 válasza etele34 (#22438) üzenetére


#41133696
törölt tag

Rákérdezek : a Comodora ? :DDD

Bár az se nem régi, se nem ... :)

[ Szerkesztve ]

(#22444) blattida válasza #41133696 (#22443) üzenetére


blattida
nagyúr

Nem: a Nortonra. :K :D
A comodo az nagyon nagy, hatalmas,látom, Téged még sosem harapott meg! Ami nem is meglepő, hiszen egy FSE nem járkál olyan helyeken... :DDD

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#22445) Alex_ válasza #41133696 (#22434) üzenetére


Alex_
tag

köszönöm, comodo is-t és avirát is szoktam ajánlani másoknak, valahogy nem tudom miért nem jutott eszembe 64 biten megnézni.
kiróbálok kis2010 után egy avire premium sec suitot

Köszönöm
Alex_

(#22446) tyan válasza #41133696 (#22442) üzenetére


tyan
senior tag

32-es? Azmiaz? :)

(#22447) tyan válasza tyan (#22430) üzenetére


tyan
senior tag

A support tegnap délután óta még nem válaszolt. Ekkora fejtörést okoz nekik ez a probléma? :)

(#22448) racerx


racerx
őstag

Érdekes megfigyelés mióta áttértem KIS-ről NIS-re: eddig nem értettem, hogy mért nem megy ffox alatt a youtube(2 gépemen is) (ill. ugy ment, hogy elsőre lejátszotta a videót, de ha köv. meg akartam nyitni, akkor nem töltött semmit).Most már értem... :DD

(#22449) etele34 válasza #41133696 (#22443) üzenetére


etele34
tag

:DDD :D

Ez tudod olyan, mint abban a klasszikus mesében, amikor kapott a király ajándékot meg nem is... ;) Lefordítva:- nagyon jó a COMODO meg nem is ...Én személy szerint (sajnos) többet nem fogom a baráti és tágabb ismeretségi körben sem ajánlani az átlagos felhasználóimnak, mert roppant kínos az utána jövő sok sok telefonálgatás, hogy most mit csináljak,meg akkor most meg miért kérdezi ezt a COMODO pedig nem is ..., na de nem folytatom. Szerény véleményem szerint egy átlag felhasználói hozzáértésnél több ismeretet követel a COMODO. Sajnos. Ezért, hogy ingyenes, sokan beleesnek a csapdába és gyorsan felteszik aztán jönnek a kérdések meg fejvakarások... De ne offoljak tovább igaz?

[ Szerkesztve ]

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

(#22450) Narxis válasza #41133696 (#22442) üzenetére


Narxis
nagyúr

Nem véletlen imádják a K-betűs terméket és a Nod32-t, mindkét produktum minőségi védelmet ad.

Thanos was right.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.