Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15501) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Kaspersky Internet Security 2010/2009

Hivatalos oldal: [link]

1ÉV
KIS 1PC 4500FT
KIS 3PC 6500FT
KIS 5PC 8500FT

2ÉV
KIS 1PC 5500FT
KIS 3PC 8000FT
KIS 5PC 12500FT

3ÉV
KIS 3PC 15500FT

Érdeklődni kizárólag PRIVÁTBAN!
A licenszek LIMITÁLTAK!

Akit érdekel a dolog, az jelentkezzen nálam privátban és feliratkozhat a listára!
Feliratkozási sorrendben osztom ki a licenszeket! Előfordulhat, hogy szünetel a licensz eladás, mint most, de pár nap és érkeznek az újak!

Eddig akik vásároltak:
Plag (cimborája)
dooz3r
Kácsa
racerx
simon7012
Füge007
És még sokan PH-n kívül!

(#15502) racerx


racerx
őstag

Nálam eddig kopp kopp ugynézki minden rendben a KIS-esl.Rádásul az asquared is megy (igaz nem háttérben, mert a kikapcsoltam a moduljait de ahogy nézem azért betölt valamit).
Mondjuk az is igaz hogy volt pár csontrafagyásom, de az nem biztos hogy ez miatt volt.. :(

(#15503) zed01


zed01
őstag

Sziasztok!

Nem értem rá pár napig követni a hozzászólásokat, meghozták az új gépet és azt a rengeteg programot, játékot (már 35 játék van felrakva), filmet, zenét, felrakni, minderről biztonsági másolatot csinálni nem egyszerű feladat.
Mik a tapasztalataim? A Crysist kivéve az összes játék fullban, a legmagasabb beállítással fut. A virtuális operációs rendszer is nagyon jelentősen felgyorsult. Az AMD új üdvöskéje támogatja a virtualizációt (AMD V) és egy bizonyos Nested Paging funkciót, ami a gyártó állítása szerint 198 %-al gyorsítja a virtuális oprendszert. Ha ehhez hozzáadom a 3.2 GHz-es négy magot, képzelhetitek. Egyszerűen hasít az XP a Virtualboxban. Először a MS Virtual PC SP1-el próbáltam, de azzal használhatatlan volt (pedig azt már úgy megszoktam), valószínüleg olyan új technológiák vannak ebben a processzorban, amit a MS virtualizációs szoftvere nem támogat és összeakad. Egyébként a Comodo IS fut a virtuális oprendszerben, jószerével csak erről netezek, amiről a Neroval csináltam biztonsági mentést. Teljesen olyan gyors mint az alap oprendszer.

Mindent összevetve megérte azt a 320.000 ft-ot, amibe került a profi hardveres ( mpeg1, mpeg2, DivX) kódoló TV Tuner kártyával együtt a konfiguráció. Egészen más élmény ezzel használni a számítóget. Még arra vagyok kíváncsi az AGK mennyi idő alatt konvertál át aviba egy filmet, ezt még nem volt időm letesztelni. Az előző P4-es egy másfél órás filmet 3.5 óra alatt konvertált át 2 passban.

A jövő héten hozzák a 24 collos Benq monitort, most egy katódcsöves ősrégi 17 collos Dellt használok, úgyhogy az is egy nagy minőségi ugrás lesz.

Elnézést az offért, de valakikkel meg kellett osztanom az örömöm.

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15504) SG3rg0 válasza zed01 (#15503) üzenetére


SG3rg0
őstag

Hát ez fantörpikus :)

(#15505) zed01 válasza zed01 (#15503) üzenetére


zed01
őstag

A Linuxot még nem időm letesztelni, azzal várok az új monitor megérkezéséig, nem mindegy mi kerül bele a xorg.confba és a TV Tuner kártya miatt a 9.04-es Mythbuntu mellett teszem le a voksom, csak a linuxos particiót csináltam meg a Nero Partition Magic-al. Egyébként azt utálom az Ubuntukban és klónjaiban, hogy fél évente az új verziók megjelenésekor telepíthetem újra a jól bejáratott rendszerem, mert az upgrade a tapasztalataim szerint soha nem működik megfelelően, volt hogy használhatatlan lett az Ubuntu az upgrade után. Nem értem miért nem lehet a fejlesztéseket folyamatosan beépíteni az Ubuntuba, miért kell fél évente új verziót kiadni.

[ Szerkesztve ]

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15506) g.gergo válasza zed01 (#15503) üzenetére


g.gergo
senior tag

Grulálok a gépedhez. :R

Viszont ahhoz is enged meg,h gratuláljak, h sikerült kidobnod az ablakon kb 100-e ft-ot.

1. CPU: X4 955 60e - ehelyett vettél volna egy 30e-ért egy X3 720BE-t, unlockolod a 4dik core-t és van egy ugyanolyan cpu-d. -30e.

2. VGA: Úgy őszintén, hova kell neked a 4890. Ugyanis ami nem megy 4870-en, az nem megy 4890-en sem, így tök felesleges volt. Akkor vettél volna egy 4870-et, és nyár végén eladod, és veszel egy 58XX-t. -25e

3. Alaplap: Ezt a lapot ugyan hova használod ki úgy őszintén? elhiszem, h gamer vagy, de attól h van egy 45-e lapod, az nem lesz gyorsabb a géped. -20e

Áhhh, hagyjuk ... Sok örömöt a géphez.

(#15507) blattida válasza zed01 (#15503) üzenetére


blattida
nagyúr

Azt hiszem, most páran irigyelnek Téged, tékás... ;]
Használd egészséggel! :)

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#15508) zed01 válasza g.gergo (#15506) üzenetére


zed01
őstag

Szerinted meddig húzhatom ezt a processzort? Egy Zalman 9700 CNPS óriási és nagy teljesítményű és nagyon halk hűtő van rajta. Tudja a 2800 RPM-et. A tesztelő oldalakon azt olvasom hogy 3.7 GHz-en stabilan fut, a videokártyát nem húzom az már eleve gyári tuningos OC.

PS: Mindenből a legjobbat akartam venni, nem mindegy hogy a chipset 790X, vagy 790FX. Az alaplapra különösen kényes vagyok, az a gép lelke.

Elnézést az offért.

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15509) zed01 válasza blattida (#15507) üzenetére


zed01
őstag

Köszi. :DD

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15510) g.gergo válasza zed01 (#15508) üzenetére


g.gergo
senior tag

léggel úgy 3.7-3.8 körül van a végük, persze cpu-ja válogatja. az, h a legjobbat vetted-e az majd kiderül, egyelőre maradjunk annyiban, h majdnem a legdrágábbat vetted mindenből. de ne offoljuk szét ezt a topikot.

[ Szerkesztve ]

(#15511) polonic


polonic
félisten

Ennek a témának biztos, hogy itt van a helye? :F :)

(#15512) zed01 válasza polonic (#15511) üzenetére


zed01
őstag

Már befejeztem. :R

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15513) g.gergo


g.gergo
senior tag

Úgy látom megjelent a KIS2010 végleges kiadása. Akkor csak .459 build lett az RTM. A fagyásokon és a szívatón kívül van már vmi teszt ill. vélemény róla?

Basszus, erre várok már mióta, h megjelenjen a 2010, m a 2009 rémálom volt, erre vazze ez is szar lett, ezt nem hiszem el. Az utolsó jó asszem a 5-ös vagy aa 6-os volt. De ezek egyre szarabbak. Lassú, lassít ... áááh, mint egy farmotoros skoda.

(#15514) SG3rg0 válasza g.gergo (#15513) üzenetére


SG3rg0
őstag

Azért ezt így nem mondanám! Kicsit erősen fogalmaztál......

(#15515) polonic válasza SG3rg0 (#15514) üzenetére


polonic
félisten

Pedig nem mindenkinél tökéletes. Itt vannak a tapasztalatok leírva. Van akinél jól működik, van akinél nem. Na ezt kéne megoldani, hogy mindenkinél úgy menjen, ahogy kéne.

(#15516) Fire/SOUL/CD válasza g.gergo (#15513) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Nézd, biztos olvastad, hogy szívtam vele eleget, de ennek ellenére, amikor megy(és pár napja amit felraktam kisebb Build béta) fél napig használtam fagyás nélkül, akkor viszont nagyon jó a KIS2010. :K
Arról ne feledkezz meg, hogy sok új technológia került bele és a program is nagyon friss, ezért lehetnek bent hibák. Mindezek ellenére az egyik legjobb AV-nek tartom, mert mint vírusfelismerésben, mind kezelésben, mind a beépített védelmeket nézve kiváló program.
Majd ezek a hibák is orvosolva lesznek, kell neki idő, amíg javítják az esetleges bugokat és akkor egy remek AV-hez juthat az ember. :K
Egész délután külföldi fórumokon olvasgattam(PH-zás közben), de a hibára még nincs megoldás, viszont a hiba valós, nem egyedi.

A lehetőség adott, mindenki aki szeretné megvenni, az először próbálja ki. Ne egy órát, ne kettőt, hanem több napon át, az adott szoftver/hardver környezetében.

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#15517) g.gergo válasza Fire/SOUL/CD (#15516) üzenetére


g.gergo
senior tag

Az a baj ezzel, h ezzel nyugtatgattak mások ill. nyugtatgattam magamat az előző verzió megjelenésekor. Ott is kb. ez volt, kisebb-nagyobb bugok, de neeem baaaaj, majd úgyis javítják a következő bulidekben. No, és láthatjuk mi lett, az utolső bulid sem lett sokkal faszább, mint a legelső. És most is ez van. De bízzunk benne, ugyanis nálam a kaspersky a favorit már évek óta, de azt nem hagyom, h ez miatt várakoznom kelljen egy-egy oldal megnyitásakor, bsod naponta 5x meg ilyenek. Akkor marad az ESS4, ami szintén nem rossz sztem.

(#15518) Szellem. válasza g.gergo (#15517) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Nézzétek, nem akarom, hogy elfogultsággal vádoljatok, de szerintem a KIS/KAV 2010 jól sikerült.
Én a helyetekben megvizsgálnám és utánnajárnék annak, hogy mi az oka a fent leírt problémáknak!
Tudjátok, hogy tavaly én is szívtam a kl1.sys driverével! Folyton BSOD-t produkált. Viszont én kiderítettem a hiba okát.
Én Vista és Windows 7 rendszereken használom, és egyenlőre semmi bajom sincs velük. A KIS megy nálunk mind a két rendszeren, de igaz, hogy csak az AV modulok vannak felrakva.
Amit el tudok mondani, hogy mind a két rendszer egy 4 magos Phenomon, 4 giga rammal fut, és sokkal gyorsabb a 2010-es kiadás, mint a 2009 volt.
Sokkal gyorsabb a szkennelési idő, és a boot idő is gyorsabb lett. Win7 alatt ráadásul nem is lassít!
Szóval, én azt javaslom, ha elfogadjátok tőlem, hogy vizsgáljátok ki az okát a hibáknak, mielött véleményt alkottok a programról. Elképzelhető, hogy a rendszerben van valami, amiel nem csípik egymást, de az is elképzelhető, hogy bugos a program még.
Én azt gondolom, hogy megéri megnézni és utánajárni! Tudjátok, hogy egy azon szoftver, különböző hardver és szoftver környezetben, másként viselkedhet.
Én jelen eseten ismét visszatértem a 2010-es kiadással a Kaspersky-hez!
Igaz, hogy kicsit lassítja a boot időt Vista alatt, de nekem ennyit megér.
Hiába gyors egy program, ha közben meg átenged sok szemetet! A Kaspersky sem mindenható, de nekem eddig nem okozott csalódást, vagyis mellette még sosem volt vírusom!
Szóval, ha elfogadjátok tanácsként, szerintem vizsgáljátok ki az okokat, mert megéri.

[ Szerkesztve ]

(#15519) zed01


zed01
őstag

Észrevettem hogy a Comodo IS naponta többször, hatszor, hétszer is frissít, úgyhogy dolgoznak a fiúk. Ehhez képest az ESS hétvégén abszolút nem frissít, ami ráadásul fizetős progi. (Amikor leírtam ezt a hozzászólást, megint frissítette az adatbázist)
Figyeljétek meg, a Comodoék el fogják érni azt a színvonalat az antivirusuk tekintetében, amit a tűzfalukkal elértek, ami szvsz jelentősen át fogja rendezni a biztonsági szoftverek piacát.

[ Szerkesztve ]

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15520) Narxis válasza zed01 (#15519) üzenetére


Narxis
nagyúr

Annyira jó, hogy ennyire sok jövőbe látó jósember van itt a fórumon. Írok egy scriptet neked Nod-hoz ami 5 percenként feldobja a kis ablakot, hogy frissített. Jobban fogod érezni magad?

Egyébként ugyanezt írják a Microsoft ingyenes virusirtójáról is. Úgy látszik itt nagyon sok ingyenes és jó virusirtó lesz...

Thanos was right.

(#15521) blattida válasza Narxis (#15520) üzenetére


blattida
nagyúr

Azt hiszem, hogy a napi 10-15 ezer új vírusadatbázis minta letöltése nem arról szól, hogy akár percenként is meg lehetne jeleníteni egy frissítési ablakot egy ügyes kis script segítségével. Félóránként frissít, átlagosan 500 új kártevőt tartalmaz egy csomag.
Teljesen jogos a gyakoriság, a Comodo fejlődése pedig egyértelmű tény. Ennyi.

Lehet, hogy én hülye vagyok, ahogy Pelikán József gátőr is mondta, de nem értem, hogy ez Téged miért zavar ennyire. :(

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#15522) zed01 válasza Narxis (#15520) üzenetére


zed01
őstag

Áruld már el, miért haragszol ennyire a Comodora? Ez valami mánia nálad?

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

(#15523) Fire/SOUL/CD válasza Szellem. (#15518) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Menjünk sorba.

1. mint az utolsó HSZ-ben olvashattad, mint Vírusírtót jónak tartom a KIS2010, leírtam miért

2. A 2009 nálam nem okozott BSOD-t, egy negatívumot tudnék, az az, hogy nagyon megfogta a gépet

3. "A KIS megy nálunk mind a két rendszeren, de igaz, hogy csak az AV modulok vannak felrakva.". Ja kérem, akkor magyarul KAV. Akkor ha kérhetném, kapcsold be minden funkcióját, hogy KIS legyen, és érdeklődve várom, hogy akkor előjön-e nálad valami probléma
(egyébként megint remek ötletet adtál, 12 után érek haza, egyből felrakom a KAV2010-t tesztelésre)

4. Nem hinném, hogy sw/hw hiba lenne, két teljesen más konfigon produkálta ugyanazt(intel/amd, a chipset, a bent lévő cuccok, a használt progik, mind, mind különböző)
Ezért szinte biztos vagyok, hogy ez egy bug lesz. Először a telepítés után 5 percre esett szét, majd másodszorra max 10 perc. Harmadjára(amikor a feladatütemezőt figyeltem kitartóan) akkor meg majd fél óra múlva(hogy a ragya üsse ki, mert folyamatosan néztem a feladatütemezőt és fél óra alatt beégett a retinámba, még 2 órán keresztül magamelött láttam a feladatütemező ablakot... :DDD )
Viszont harmadjára elcsíptem, azt csinálta, hogy elkezdte daráltatni a HDD-t, 2-3 másodperc alatt felszaladt a memóriahasználat kb 900Mbyte-ra, majd szinte azonnal vissza is esett 100Mbyte alá, és ekkor ugrott szét a gép, és állt be folyamatosan a rendszer

Fire.

UI: mivel rendszerprogramozói "vénával" rendelkezem, szerinted le lehet állítani, hogy egy bugot kiderítsek? :))

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#15524) Szellem. válasza Fire/SOUL/CD (#15523) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Tudom, hogy jónak tartod!
De, biztos félreértetted amit írtam! :)
Nem neked okozott BSOD-t, hanem feljebb írta más! Összefoglalóan reagáltam! De, gondolom ez elkrülte a figyelmed.:)

Nem KAV-ot használok, csak KIS-t,abból is csak az AV modulokat. De, használtam a teljes csomagot, mivel kipróbáltam, és ugyan ez volt a produktuma teljes telepítéssel!
Azt sem állítottam, hogy HW/SW hiba, csak azt írtam, hogy egy szoftver két különböző környezetben másként viselkedik! Kérem pontosan idézni, a mondataimat! :)

Az meg érdekes, hogy másnál flottul megy a termék. Mint írtam, de elismétlem szivesen: Meg kell vizsgálni, hogy mi az oka a bugnak. A gépen akad össze valamivel, ami hibás, vagy magában a programban van hiba! Ennyi!
Én meg mivel rendszermérnök vagyok, tudom, hogy miről beszélek!!! :)

(#15520) Narxis: Mi van? Bal lábbal keltél fel, vagy a csajod nem elégített ki este? Állítsd már le ezt a kötözködő stílusod. Tényleg nagyon ostobán viselkedsz! Minek ez ide?

(#15521) blattida: Teljesen jól látod a dolgot! Jól haladnak a srácok, és tényleg van jövő a termékükben!

(#15525) wwhy


wwhy
veterán

még egy anti-KIS: nálam mind az otthoni (l: konfig), mind a mukahelyi gépemen (Dell Vostro 220) komoly boot-lassulást okozott, ha keresésre került a sor, akkor jobb, ha egyebet nem is csináltam mellette, igaz nem is lehetett nagyon. Szóval részemről no KIS.

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#15526) Szellem. válasza wwhy (#15525) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Érdkes. A McAfee is lassítja a bootot!
De, Te ne is használd a KIS/KAV-ot. Ott a McAfee. :))

(#15527) Fire/SOUL/CD válasza wwhy (#15525) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Na gyűlnek az infók, ehhez hasonlóról számoltam be itt: [link]

Annál a változatnál, ezt a "lassulásosdit" az MBAM+SAS duó uninstallja megoldotta.

Plag
Csak érjek haza, egyből teszt lesz KAV-al, remélem nem kell megint beégett retinák mellett furcsa képeket beraknom... :DDD

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#15528) wwhy válasza Szellem. (#15526) üzenetére


wwhy
veterán

nem a McAfee védelmében: vistaán kb. 5-6s lett lassabb a boot :) Kas.-el kb. 15-20! Lemérve :)

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#15529) Szellem. válasza Fire/SOUL/CD (#15527) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Ha a KIS-nek csak az AV részeit teszed fel, az ugyan az, minzha csak a KAV-ot használnád!
Egyébként, biztosan megvan az oka a problémádnak!Csak meg kell keresni!

(#15528) wwhy: Tidom, hogy lassít a Kaspersky amikor boot van! De Vista alatt!!!! Win7 és XP alatt nem veszed ezeket észre! A másik, azt gondolom, ennyi belefér. Használat közben nem veszed észre a Kaspersky 2010-et! Tudom, mert használom, és én igazán háklis vagyok a lassításra!

(#15530) wwhy válasza Szellem. (#15529) üzenetére


wwhy
veterán

akkor majd jövőre megnézem :) addig elvagyok a jogtiszta McAfee+Nod32- vel ;)

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#15531) polonic válasza Szellem. (#15529) üzenetére


polonic
félisten

De ez is milyen már, hogy keresni kell a problémát, azért hogy használhassam normálisan a programot. Sok virusirtót kipróbáltam már, de emlékeim szerint csakis a KIS-sel volt problémám. Minden más működött úgy ahogy kellett.

(#15532) Szellem. válasza polonic (#15531) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Mindegyik termékkel van probléma!
Maximum nálad nem jelentkeztek vagy nem vetted észre őket!!! Minden terméknek van saját fóruma, és tele van hibajelentésekkel és bugokkal!
Ne felejtsd el, a szoftvereket emberek készítik, és lehetetlenség minden konfiguráción, minden hardver és szoftver környezetben kitesztelni őket!

[ Szerkesztve ]

(#15533) polonic válasza Szellem. (#15532) üzenetére


polonic
félisten

Én nem állítottam ennek az ellenkezőjét. Tisztában is vagyok ezekkel. Ezzel annyit akartam mondani, hogy nálam a KIS valami miatt nem jó, emiatt nincs föltéve. Jó programnak tartom ettől függetlenül, tetszik is a GUI-ja, ami részemről kevés biztonsági programról mondható el. De én emiatt nem tudom megelégedéssel használni, pedig használnám szívesen, főleg, hogy milyen áron lehetne hozzájutni. És nincs kedvem túrni a fórumokat, meg a gépemet, meg tesztelgetni, hogy mi nem tetszik neki.
Így maradtam az aviránál, ami van olyan jó mint a KIS, ezt a kettőt tartom a legjobbnak, de az avirának a GUI-ja valami förtelem, itt meg ezzel nem tudok megbarátkozni egyedül, de ez viszont jól működik.

[ Szerkesztve ]

(#15534) Szellem. válasza polonic (#15533) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Ez mind rendben is van.:)
De, azért vagyunk itt a fórumban, hogy segítsünk! És a Kaspersky-hez kivül-belül értek.
Ha kell segítség, és leírod nekem a problémád, örömmel segítek, mert biztosan van rá megoldás!
Nyugodtan keress meg vagy akár telefonon. :)

(#15535) Fire/SOUL/CD válasza Szellem. (#15529) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

KAV2010 is szétken mindent... :(((
Nem is rakok be róla képet, ua. mint KIS2010 esetén, teljesen úgyan úgy, olyan módon akad ki....
Tájékoztatom a Kasperskyt a hibáról, TESSÉK NEKEM KIJAVÍTANI, azt a kupoláját nekije! :DDD

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#15536) polonic válasza Szellem. (#15534) üzenetére


polonic
félisten

Köszönöm szépen, hogy felajánlottad a segítséged. Most nem telepítek megint kasperskyt. Ha megjenik egy újabb build belőle, akkor kipróbálom ismét és a tapasztalt hibákat leírom részletesen, milyen programok vannak feltelepítve, beállítások, stb.. és igénybe veszem a segítségedet.

(#15537) Szellem. válasza Fire/SOUL/CD (#15535) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Most monadnám azt, hogy én csinálnék egy teljesen tiszta telepítést! Abszolút tisztát.
De, ez az én véleményem. Nekem is volt olyanom, hogy 2 éve az egyik Kaspersky termékkel gondom volt. Legyalultam az XP-t, csináltam egy tiszta telepítést, és csak az alapvető programokat, meg a frissítéseket tettem fel. Majd feldobtam a Kaspersky-t és csodálatos módon működött.
De, mondom, ezt csak én tenném.

(#15536) polonic: Nincs mit! Szívesen ajánlottam fel! :) :)

(#15538) Fire/SOUL/CD válasza Szellem. (#15537) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Igen logikus gondolat a reinstall, csak az a gond, hogy a gépem atombiztos, minden alkalmazás kifogástalanul fut, 100% hogy nincs vírusom, stb, stb....Nem a gépemmel van a gond...

Arra a linkre, amit korábban beírtál(getsysteminfo), oda simán egy vagy több fényképet is berakhatok?

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#15539) attiati


attiati
veterán

Hogy lehet a raymond honlapján írt KIS 2009 CBE verziót tűzfal nékül feltelepíteni?
Hogy ne szedje le a mostani outpost tűzfalamat.

Német nyelvű (legalábbis a telepítő mindenképp), de hiába csak a kötelező modulokat (tehát ami nem volt letiltható) és az AV modult akartam kiválasztani, akkor is kiírta, hogy ütközik Outpost tűzfalammal, és spyboot-al is. Le is kapta villámgyorsan mindkettőt :(

Most meg látom, hoyg teljes biztonsági csomagot, tűzfallal együtt felrakott, holott minden kiválasztható volt telepítéskor egyesével (webszűrő, tartalomszűrő...) de tűzfalat külön nem láttam.

(#15540) Spidee


Spidee
senior tag

Sziasztok!

Erre az oldalra mit jelez nektek: [link] ?

Köszi!

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#15541) Fire/SOUL/CD válasza Spidee (#15540) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

A Firefox bejelentett támadó webhelynek minősiti, az IE nem reagál, simán betölti az oldalt, az ESS3 nem jelez semmi kártevőt egyik esetben sem.

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#15542) Narxis válasza Spidee (#15540) üzenetére


Narxis
nagyúr

Semmit.

Thanos was right.

(#15543) g.gergo válasza Fire/SOUL/CD (#15541) üzenetére


g.gergo
senior tag

"Most monadnám azt, hogy én csinálnék egy teljesen tiszta telepítést! Abszolút tisztát."

Hali! Sajnos csináltam, teljesen újjat, semmi alkalmazás csak driverek, win7 rc, vista sp1, sp2-n is, és érezhetően lassít, akár asztali x2 amd alapún, akár x2-s centrino-s laptopon. most nem azt mondom, h tök használhatatlan, de a pofám leszakad, h egyes esetekben hosszú másodpercekig kell várni sok mindenre. és itt nem a boot-ra gondolok, mert én leszarom, h 40 vagy 55 ms. alatt bootol be a sys, az hidegen hagy. azt sem értem igazán, h h nem lehet normálisan optimalizálni egy rohadt szoftvert, van majd egy évük a 2 változat között, és ennyit siekrült kihozni belőle megint, ez kurva jó ... na mindegy még1x prob kis-t felrakni mégjobban odafigyelve a beállításokra és majd meglátjuk.

(#15544) Narxis


Narxis
nagyúr

Nektek erre jelez valamit azon kívül, hogy Firefox blokkolja?

Link

G DATA szerint phising site.

Thanos was right.

(#15545) Szellem. válasza g.gergo (#15543) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Akkor ott más a gond! Ebben biztos vagyok. Van egy gépem, egy Athlon X2 5200+-os proci, 2 G Ram, és nem lassít! A boot időt egy kicsit igen, de mást nem!
Laposon meg ne csodálkozz, hogy belassít! Laposra, én nem javaslok ilyet, sőt! A lapos alapból lassabban áll fel, mint egy asztali PC.
Laptopokra már külön ki lettek fejlesztve alkalmazások, biztonsági szoftverek! A Kaspersky-nek is van ilyenje, és nem véletlenül!

Én nem szeretném, hogy félreérts, de asztali pc-n, nem lassít a 2010-es Kaspersky. A bootidőn is csak keveset!

(#15538) Fire/SOUL/CD: Ettől még összeakadhat más szoftverekkel, és ettől még másképpen viselkedik ebben a környezetben. De nem akarok vitatkozni, hiszen, te mint rendszerprogramozó tudod. ;]

[ Szerkesztve ]

(#15546) wwhy válasza Szellem. (#15545) üzenetére


wwhy
veterán

+A lapos alapból lassabban áll fel, mint egy asztali PC.+
nono :) a Dell D630-as lapim gyorsabban butul, mint a munkahelyi Dell Vostro 220 :) pedig ez utóbbi kicsit újabb, erősebb proc, RAM 800-as (lapin 667) :) az automatikusan induló progik uazok, vista enterprise mind2.őn.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#15547) Szellem. válasza wwhy (#15546) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Ezen vitatkozhatunk, de két egyforma eljesítményű gép közül a lapos lassabban áll fel. Tuti! :)

(#15548) L7wy válasza wwhy (#15546) üzenetére


L7wy
őstag

A bootot a betöltőcsík (esetleg Windows embléma) megjelenésétől méred vagy a bekapcsolástól?

Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

(#15549) wwhy válasza Szellem. (#15547) üzenetére


wwhy
veterán

jól van na, legyen igazad :) de vajon miért gondolod ezt? ha uaz a konfig (mondjuk 7200-es HDD, 800-as RAM), akkor csak a proc.-nak lenne szerepe, de mint tudjuk, a butulás ideje nagyon nem proc.függő. OFF ;)

L7wy: egyszerre nyomom meg a két bekapcs gombot, és a sidebar/AV stb. (ami mind2 gépen uaz!) betöltődéséig nézem, azaz amíg feláll a full vista.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#15550) polonic válasza Narxis (#15544) üzenetére


polonic
félisten

Az ie8 blokkolta. Az avira is jelzi spam url-nek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.