Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
nagyúr
válasz blattida #14550 üzenetére
Ja, a false positive-ok aránya miat... ez így elég becsapós. Nincs olyan virusirtó ami kiváló detektálású és még kevés false positive-ot is ad.
A false positive magas aránya kéz a kézben jár a kiváló detektálással.
Kár, hogy a-squared-et Anti-Malware-t nem tesztelik.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz blattida #14554 üzenetére
Hát ezt mondom, olvasd már el rendesen amit írtam! Azért kapott jó minősítést mert számításba vették a false positive-ok arányát! Azt pedig ki nem sz.rja le?
CIS-fanboy
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
blattida
nagyúr
válasz Narxis #14555 üzenetére
Azért kapott jó minősítést mert a második legnagyobb felismerési aránnyal rendelkezik és kevés a fals riasztása!
És légy oly kedves, ha megkérhetlek, hogy vegyél vissza egy kicsit, mert egyrészt: mért is személyeskedsz?, másrészt: mért is szarozol csuklóból? A helyedben konszolidáltabban fórumoznék!!
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
wwhy
veterán
valami nagyon nem kerek: a februári reportban a McAfee 90-99% körül teljesített, most meg 15-25% Ugyanakkor a Microsoft a 14. helyről a 2. r-a ugrik? amúgy meg nem érdekel
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Kiskutya
veterán
A spybot mostanság ér valamit?
hmm...
-
polonic
félisten
Az asztali pc-n 64 bites vistára már megtaláltam a megfelelő programot, ez az avira premium security suite. Most a laptopra keresnék valami megoldást, 32 bites vistára ess 4 helyett. Szerintetek megér egy évre 4000 Ft-ot az a-squared anti-malware? Mellé még az online armor tűzfalat gondoltam, ingyen hozzá lehet jutni most elvileg. Így együtt ez a védelem szerintetek korrekt?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
blattida
nagyúr
válasz attiati #14567 üzenetére
Ekkora mintákon nem sok értelme van heurisztikát (is) tesztelni, pláne, hogy nem tudjuk, konkrétan milyen kártevő család, milyen változatai, milyen módosult verziói szerepelnek, mondjuk az eset adatbázisában...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
van olyan pendrive-ra telepíthető antivírus, amiről bebootolva lehet leellenőrizni egy laptopot, vagy egy erősen fertőzött gépet?
szinte tiltott az internet( a víruskergető progik tiltottak, és ha újrapörkölhető cd-ről indítod hibával elszállnak)
(főnököm laptopja)
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
wwhy
veterán
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
köszi
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
32 bites Win7-et (Build 7127) telepítettem a gépemre. A kérdésem az, hogy milyen vírusírtó progi működik garantáltan az új oprendszerrel? A Norton 360 már próbáltam, sajnos nem akar futni rajta. Van már olyan antivírus szoftver, esetleg komplett biztonsági csomag, ami hivatalosan is támogatja a a Win7-et? Ha igen, ezek közül melyiket ajánlanátok? Elég a Win7 saját tűzfala vagy célszeű másikat telepíteni helyette?
Ha lehet, olyan progikat ajánljatok, amelyek egyszerűen kezelhetők, sajnos nem vagyok nagy spíler a témában.Köszi előre is a válaszokat!
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
-
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #14577 üzenetére
Mért nem a 64 bites Win7-et telepítetted?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #14581 üzenetére
Csak mert a 64 bites gyorsabb és biztonságosabb.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
pete_21
addikt
Hi!
Itt megcsináltam a Stealth tesztet, és a Windows tűzfallal minden érték 'stealthed' volt. ESS 4-el már UDP-re 'non-stealthed'-et adott. Gondolom akkor UDP protokollon sebezhető vagyok. Mit lehet állítani ez ügyben ESS 4-ben?
Köszi -
pete_21
addikt
válasz Tuco Ramirez #14584 üzenetére
Szoktak menni. Konkrétan mikre vagy kíváncsi?
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Vista Ultimate SP3 van fent a gépemen. Windows tűzfal bekapcsolva, Avast professional antivírus van fent. Érvényes licence-el. Malwarebytes' Anti-Malware van még fent de nem állandó védelemmel. Az lenne a kérdésem, hogy ez elég védelem e? Vagy változtassak?
-
pete_21
addikt
válasz makaay2 #14586 üzenetére
Vista SP3 biztos nincs a gépeden.
Szerintem elég ez a védelem, a Malwarebytes Antimalware nem is jó, ha megy rezidens védelemmel, több rezidens nem szereti egymást. Persze ezt bizonyos időközönként futtasd le, és az UAC legyen bekapcsolva!
Szerintem ez így elég védelem, esetleg egy Win Defendert be lehet kapcsolni, de nem muszáj.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz Dluinet #14582 üzenetére
gyorsabb? ezt meg honnan veszed? önmagában mint OS lehet, de a legtöbb soft 32 bites/1magra optimalizálva, szóval annyi.
biztonságosabb? ugyan mitől? ez is csak vindóz ha meg AV-t teszel rá, akkor tökmind1, h milyen az OS[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Biztonságosabb, mert van rajta Patchguard, ami faszán levédi a kernelt.
Natív 64 bites progiknál egyértelmű, hogy miért gyorsabb, de előfordulhat, hogy a 32 bites progik is gyorsabbak, mert pl. több memóriához férnek hozzá, stb. Azt nem tudom, hogy az utasítások is át lesznek-e fordítva, (programnyelvtől is függ) de lehet, hogy rövidebbek lesznek, és azért is gyorsulhat. -
pete_21
addikt
válasz Tuco Ramirez #14590 üzenetére
Háát, jó kérdés. Elvileg mennie kéne. De én a helyedben 64 bites oprendszert tennék fel. Ha nagyon nem mennek rajta a régebbi játékok, akkor max. lecseréled x86-ra.
-
wwhy
veterán
válasz pete_21 #14589 üzenetére
No, ebbe talán itt ne menjünk bele; elég annyi, h hiába a kernelvédelem (amire szerintem otthoni környezetben szinte semmi szükség), ha pl. a 64 bites OS csak a fejlesztők digitális aláírásával ellátott illesztőprogramok használhatók. Tehát "gányolt", OC driverek stb. nuku. A patchguard a 64-es vistában is benne van, szóval (az sem)nem újítás. Sok szakmai cikk is van erről, flame még több, egy elég objektív írás ITT(angol).
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Nem tudom, a kernelvédelem hasznosnak tűnik, gyakorlatilag nem szoktam szándékosan vírusok elé állítani a gépet, szóval nem tudom, hogy milyen Patchguard nélkül.
Gányolt drivereket se használok túlzottan, bár nem tudom, hogy DanielK Audigy drivere mennyire számít annak, de simán felment.
OC drivereket meg szintén nem használok, így nekem a 64 bit csak előnyöket nyújt, semmi hátrányt.
Mod: Köszi a linket, elolvasom majd![ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Ha valaki hivatalosan ki akarja próbálni a McAfee Total Protection (beta)-t (a link sajnos csak IE alatt működik)
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Nos érdekes észrevétel a PC-Toolsról, ami ugyan cégeknek is ingyenes és még talán egészen tűrhető is, de ha felrakod egy már beállított gépre akkor azon addig nem tudsz felbontást változtatni amíg a PC-Tools fenn van, hiába lövöd ki autoindításból vagy bárhonnan, csakis uninstall után lehet újra felbontást módosítani.
Csak azért , hogy nem menjen felesleges az időtök, ha ilyenbe belefuttok, mint nekem és kollégámnak.
...
-
etele34
tag
Azért ez jó dolog nem? Közben lebonyolítottam két hosszabb e-mailes választ is és észrevélenül tette a dolgát a háttérben. Egyébként cirka 45 perc alatt végzett volna a teljes vizsgálattal de meghosszabbodott a vizsgálati idő amíg leveleztem.
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
polonic
félisten
Az a2 anti-malware-nek mivan a rezidens védelmével? Letöltöttem ismét a not detected viruscsomagot és most nem kapcsoltam ki a védelmét és úgy csomagoltam ki. Erre semmit sem riasztott. Ez ilyen lenne?
Utána viszont kézi kereséssel a csomagból 3 fájlt hagyott meg. -
betyarr
veterán
avira másnak sem frissül,vagy csak nálam van valami gebasz?
-
polonic
félisten
válasz betyarr #14599 üzenetére
Mióta nem frissül? Nekem délelőtt frissült, 34-es adatbázis volt, akkor ha jól emlékszem. Azóta nem volt bekapcsolva a másik gép.
-----------
Közben tisztázódott az a2 anti-malware rezidens védelméről a dolgok. Másolás közben nem jelez, de amint elindítanék vagy a háttérben magától elindulna egy fertőzött fájl, rögtön jelezne és felajánlaná a lehetőségeket, hogy mit csináljak vele. Azt hittem egyáltalán nem működik. De végülis ez így jó. Mi a véleményetek erről?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest