Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Froclee
őstag
Hello srácok! Nah minap törpént,h ogy egy bikavírus/spyware megtámadt a gépet, a hátteret átállította valami Virus Detected-re, az Asztalból kijeölte az összes ikont, és futatta, jöttek elő a popupok, az Internet Explorerbúl a további vírusos oldalak stb. Na gyorsan kiakpcsoltam a gépet, amjd másnap csökkentett módban lefutatam a CCleanert, az AD-AWARE-t és a nodot, és töröltem minden szart, de még mindig vírusos maradt! Sajnos csak egy bazinagy rendszer-visszaállítás segített (ez is csak másodszorra), és kiszedtem az automatikus indításból, amit nem találtam szépnek. Konklúzió: Ajánljatok már szerény személyemnek egy jó kis vírusirtót, ami kikapja az ilyen MSNen terjedő szirszarokat... Thnx!
-
Froclee
őstag
Tudom hogy e-mailben küldik, de még nem csináltam meg teljesen a regisztrációt(elvileg). Addig jutottam hogy begépeltem a jelszavam meg minden, rányomtam az OK-ra, és akkor még elvileg a leírás szerint valami legördülő menübe írjam be mégegyszer a mail címem, és csak akkor érkezik meg a keyem! Hol van ez a menü? Valaki segítsen már ebbe a kínai cuccba
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Azt hiszem megszűnt a a KAV 7 1 éves ingyen akciója
-
Froclee
őstag
válasz MolnárPéter #2344 üzenetére
McAfee -- -t kapott az egyik részében a tesztnek ! Még ha a többibe 99.9%-ot kapna akkor se használnám.. Amúgy a Symantec sokat eszik a memóriából?
-
Froclee
őstag
válasz MolnárPéter #2346 üzenetére
Endpoint
ui: Nekem a kaspersky+comod 3 nem találta meg a szimulált trójait -
Froclee
őstag
Na lassan lejár a Kaspersky triálom Mit válasszak? Avira, Avast, F-Secure ? a Nodot nem szeretném, mert az sose talál vírust
Köszi
-
Froclee
őstag
Hali! Egy ingyenes ámde nagyon-nagyon jó vírusirtót keresek. Csupán két dolognak kell megfelelnie:
- A lehető legkisebb proci+memória zabálás ( ez nagyon fontos, mert szar a gépem)
- A lehető legtöbb vírust kifogja
Ami kilőve: NOD32, SEP. Ne kérdezzétek miért.[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Felraktam az Avastot... gyors az xp
-
Froclee
őstag
Sziasztok! Van egy kis problémám. Az öcsémnek sikerült egy olyan vírust/spyware-t feltolnia a gépre ami szinte leírthatatlan. Tünetek: Start-ra rányomok akkor eltűnt a Minden program menüpont, Futtatás, Vezérlőpult, Sajátgép. Az órácska mellet VIRUS ALERT! felirat, a szokásos: elődobálja az ablakokat, antivirus 2009 stb. A C:\ meghajtót mint olyan eltűnteti, mintha nem lenne. (természetesen a total commander látja ). Rendszer-visszaállításban a visszaállítási pontok eltűntek. Kaspersky online scan, Panda online scran, AVG 8 System scan, Avira Premium scan, Spyware terminator scan <- ezeket futattam végig és le is írtottam amiket találták. Sajna még mindig fenn áll a probléma. Hogyan tudnék megszabadulni tőle?
-
Froclee
őstag
Csáó.
Az Avira eddig nagyon bevállt nekem, de szeretném lecserélni. (Okokat nem szeretném közölni, de szerintem néhányan sejthetik ). Mit ajánlanátok helyette? Kaspersky kizárva, szintén egyéb okok miatt ( ).
-
Froclee
őstag
címszót írok: kalóz
-
Froclee
őstag
Aki érti a célzást és Norton Anti-Virus 2009-et használ, légyszíves írjon privit. Kérdeznék valamit.
Ja és ugye a 2009-nél nem áll fennt ez a "borzalmasan nehéz letörölni a gépről a Norton termékeket" Symanteces okosság? [link][ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Ja és annyit még hozzátenék hogy apám gépén mielőtt leszedtem az Avirát, toltam egy full system scan-t az szépen letisztította, és utána egy teljesen lefrissített NAV2009 egyetlen egy szennyeződést se talált.
-
Froclee
őstag
Erről nekem egy általános véleményem van. Ami a vírusirtó tesztekbe mondjuk az első öt helyen van, az otthonra egy értelmes normális felhasználónak több mint elég. Ha nem kattintgat bénán tudja mit csinál, akkor semmi óriási probléma nem történhet. Nekem pl. egy F-Secure Client izémizé van meg egy Malwarebytes valós idejű védelem nélkül és pont elég. Egy jó kis Firefox+AdblockPlus. Egy valamit is hozzáértő egyénnek szerintem pont elég.
-
Froclee
őstag
Megnéztem apám gépén, hogy mikor frissített utoljára a NAV2009. 58seconds ago.
-
Froclee
őstag
30. Malwarebytes Anti-Malware - 02.66%
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest