Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Értetted, mit mondott Pierrot? A mai performansz alapján a Molnár Fecó volt a legjobb, alatta egy fokkal a Tomcsi és a Gabcsi. Namost Tomcsi a betegsége miatt került lejjebb, de ha az egészséges formáját vesszük, akkor feljön a Fecó mellé. Tehát Tomcsi és Fecó ugyanolyan jók, és én ezzel kiegyezem, azzal a kitétellel, hogy továbbképezni és igazán naggyá tenni a Palcsó hangját/képességét lehet, valahogy Molnár túlontúl ''késznek'' érződik.
Mondom mégegyszer, mindketten fantasztikusak!
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
válasz
#70869248 #2578 üzenetére
Erről az egész sztárság-majomkodásról megvan a véleményem. Szerintem aki megérdemelné a ''sztár'' jelzőt, az ott a Presser és a Pierrot, de ők biztosan kikérnék maguknak. Mert ez a sztárság már annyira lejáratott dolog, hogy szerintem pofánvágnának, ha lesztároznám őket.
-
Yutani
nagyúr
IGEEEEEEEEEEEEEN! Palcsó benn van a döntőben!
ÉS OTT VAN CARAMEL IS!
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Somának van igaza.
-
Yutani
nagyúr
Köcsög Péló Barna, soha nem lesz olyan hangja, mint a Palcsónak. F*szkalap, összevissza gyalázkodik.
-
Yutani
nagyúr
Nem tudom, egyesek mit hisztériáznak. Sokak nem képesek belátni, hoyg ebben a csapatban két embernek van TOVÁBBFEJLESZTHETŐ hangja/képessége, a Boogie, Torres és Caramell már készen vannak, nem lehet többet kihozni belőlük. Ezért fogja megnyerni vagy a TG vagy a PT a Megasztár2-t. Én szívem szerint PT-nek őrülnék jobban, őt valahogy jobb képességűnek láton/hallom, mint TG-t.
Egyébként én most Torres kiesésére számítottam, de a közönség (vagy a szavazógép) benntartotta. No comment.
Boogie jó volt, jobb mint Torres, de a végén úgyis csak három maradhat... -
Yutani
nagyúr
Mindenkinek van véleménye, nekem is. Szerintem Torresnek kell legközelebb kiesnie . Szerintem hangilag ő a leggyengébb az 5 ember közül, és döntős pedig Palcsó, Tóth és Karamell kell legyen, különben nincs igazság ebben a szájbalökött országban!
-
Yutani
nagyúr
Én elsőnek az első döntőt értem, de természetesen szabadon értelmezhető.
A GM számokkal mindketten (Tomi és Ádám) is nagyon jót énekelt. Torres viszont tényleg kevés volt már akkor is. Véletlenül ő is a ''Papa was a rolling stone'' dalt ''énekelte'', és hát a múlt héten Boogie körökkel jobbat mutatott mint anno a Tormareszelő.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
A Pál Tomi és a Bálint Ádám is a legelső produkcióban nyújtotta a legtöbbet
Hát az a törökvész az Ádámtól iszonyú sz*r volt, ha arra gondolsz!
Tóth Gabi no comment.
Te nézted most szombaton a műsort? Ha igen, akkor az egyáltalán nem ''no comment'' kategória, azt nagyon szépen megcsinálta. Nem véletlen tetszett a zsűrinek is...
Boogie eddig nem tetszett, de a ''Papa was a rolling stone'' számmal nagyot alakított, ezt el is ismerem. -
Yutani
nagyúr
Gyártottam egy összeesküvés-elméletet (legalábbis olyat, ami az én véleményemmel egybehangzik):
Szombaton kiesett az Ádám gyerek, akinek jó hangja volt, de valahogy a közönség nem szereti túlzottan. Ami azért világos mindenkinek, legalábbis nekem a szombati produlció után: legkevesebb hangja a Torres gyereknek van, ezért jó lenne őt kiejteni lassacskán, de legalábbis valahogyan hangulatot csinálni ellene.
Namármost az Ádám gyerek kijön és ad egy nyilatkozatot a Flikk szennylapnak, amiben a Torresdanit lehúzza, mint sz*rt az angolvécén. Így tehát megszólal egy hang, és elég nagy port ver fel, amit mindenki meghallott kis hazánkban.
Emellett nem lehet tudni, hogy milyen manipuláció folyik a szavazatszámlálással.
Ezek a mozaikok számomra egy érdekes képpé állnak össze:
- A szavazatok manipulálva vannak (nagy valószínűség szerint)
- Van egy énekes, aki szakmailag kevés már a mezönyben, de nagy a népszerűsége
- A srácot népszerűsége ellenére ki kell ejteni
- Ezt a népszerűséget elég látszólag megingatni, lecsökkenteni
- Jön egy nyilatkozat, amely támadja az érintett Megasztár-jelöltet
- A következő műsorban már nyugodtan lehet manipulálni a szavazatokat a srác ellen, mert úgy sem derül ki a dolog, és rá lehet fogni a lecsökkent népszerűségre (mert te úgysem ismered az egész országot, így nincs rálátásod arra, kik fordulhattak el Danitól, ha egyáltalán elfordultak)
Szóval, ennyire könnyű ez. A zsűri pedig nem hinném, hogy Torres Danihoz adná a nevét, mint új Megasztár, így akár befolyásolás nélkül is kiszórnák a Danit, ha mondjuk valamelyik lány kerülne mellé döntésre várva.
Persze ez mind szigorúan SZVSZ! -
Yutani
nagyúr
Van egy saját stílusa, abban biztosan nagyon jó (amennyire rajongtok érte, biztosan jó is), de ez a műsor nem az ilyenekről szól, nem sztárokról, hanem megasztárokról, akik sokoldalúak, és ezt be is bizonyítják, meg is mutatják. Számomra bugigyerek nem sokoldalú, minden előadása közel ugyanolyan, mivel nem tud mást, míg a többiek között lenyűgöző tehetségek vannak. Egy éppen most esett ki...
-
Yutani
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
Mivan itt? Itt is mindenki ezt a bugigyereket pártfogolja??? Hát az a legnagyobb nulla!!!
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
HÜLYE KÖZÖNSÉG!!! Mit keres még mindig ott ez a bugigyerek?????
-
Yutani
nagyúr
Most tényleg ennyire jó ez a bugi gyerek? (Én személy szerint egyáltalán nem kedvelem, bár nem nagyon nézem a műsort.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest