- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
behappy
aktív tag
kiváncsi vagyok erre a ''párbajra''....
-
behappy
aktív tag
válasz
behappy
üzenetére
tudod, az ilyen müsorokra szavaznak sokezren, de amikor pár honapja valami elég komoly katasztrofa miatt gyüjtöttek (talán gyerekeknek, nem emlékszem már) emeltdijas sms-sel és emeltdijas telefonhivással, akkor kemény háromszáz!! hivás érkezett csak 4-5 nap alatt. és ez szomoru... arra küldtem nem 1 sms-t. nincs rendben a magyar társadalom az biztos...
de ez nem ennek a topicja...
OFF vége
-
behappy
aktív tag
válasz
Race-Face
üzenetére
mért ne irhatta volna ''most'' ? hülye az érvelésed... bármikor lehet irni akár 20-as évekbeli stilusu zenét, nem?
szerintem egyébként kifejezetten jol állt palcsonak ez a szám, nem volt rossz szerintem. nem volt hétköznapi szvsz.
amit most nyom Caramel az nem nagy szám, de nem is rossz. átlagos, minden 2. énekesnek van ilyen. -
behappy
aktív tag
válasz
duracell89
üzenetére
igen, nekem ez ''jött át''

-
behappy
aktív tag
szerintem nagyon jo volt, csak 1-2 rész nem tetszett benne
-
behappy
aktív tag
válasz
duracell89
üzenetére
dani nem fog nyerni. nem az a tipus, aki ebben a müsorban nyerhet
voltunk párszor sörözni vele, koncertezni, stb és magasrol leszarja a népszerüséget. nem ezért csinálja. -
behappy
aktív tag
ja és biztos forrásból tudom, hogy nem ugyanaz a banda hangositja a helyszint és az élő TV adást, igy sok előadás sokkal rosszabbnak hat a TVn keresztül, mintha ott élőben hallanánk.
-
behappy
aktív tag
g.day és limp b. számokra kiváncsi vagyok hogy adják majd elő.
asszony (ipgirl) ott van a helyszinen, de még nem sikerült kiszurnom a TVben
-
behappy
aktív tag
Sztem most elég nehéz dolga volt a zsűrinek.
Mindenesetre a jövő hét sem lesz semmi......Torres Dani
és a Toth Vera testvére:Gabi. Terjeng egy pletyka a neten hogy a következő héten kik jutnak be, mert azt már 2 hete szombaton fölvették. Én már nagyon várom a jövő heti megasztárt! 
mindig elfelejtem, hogy behappy van bejelentkezve....de én nem az vagyok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és a Toth Vera testvére:Gabi. Terjeng egy pletyka a neten hogy a következő héten kik jutnak be, mert azt már 2 hete szombaton fölvették. Én már nagyon várom a jövő heti megasztárt!