- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
''továbbképezni és igazán naggyá tenni a Palcsó hangját/képességét lehet, valahogy Molnár túlontúl ''késznek'' érződik.''
Caramel tökéletesen énekel, kialakult stílussal. Palcsó messze nem tökéletesen, és még nem találta meg a stílusát. Ez valószínűleg a kora miatt van leginkább.
Caramel már kész, valóban. És jobb nem is lehetne, ezt mit kéne még fejleszteni?
Egy fiatal, alakulóban lévő hangot persze hogy lehet, kell is. De ebből nem az következik, hogy ő jobb lesz, mint Caramel, hanem az, hogy jobb lesz, mint amilyen saját maga most. Annyira más hangszín a 2, hogy szinte értelmetlen összehasonlítani. És nem csak gyanítom, de biztos vagyok benne, hogy a 2 teljesen eltérő hanggal 2 teljesen eltérő stílusban fognak majd alkotni. Innentől még kevesebb értelme lesz a hasonlítgatásnak. Ez olyan, mint az hogy: melyik a pirosabb? Az alma vagy a paradicsom? A piros az piros. A jó meg jó.
Ők mindketten a legjobbak a mostani csapatból, az egyikük főleg a képezhetősége miatt ( gondolok itt pl arra is, mennyit fejlődött a műsor alatt a hetek folyamán ), a másik pedig azért, amilyen már most. -
Obi-1
őstag
Bálint Ádám első száma egy francia sanzon volt, és azt nagyon jól tolta. Pál Tomi valami dinamikus, bulizós számot énekelt, nagyon jól, utána mindig csak statikusabb, unalmasabb számokat. A George Michaeles részt nem láttam, ott nem tudom, mit műveltek (viszont Torrest még pont láttam, szánalmas volt).
Tóth Gabi csak azért no comment, mert idegesít, nem szakmailag, pláne, hogy én botfülű vagyok. Szóval nem akartam rosszat írni csak érzelmi alapon.
Boogie hangterjedelme, dinamizmusa szerintem nagyon jó, de fej alapján úgyis esélytelen a srác, mint azt ő maga is folyton megjegyzi. -
törölt tag
Ja van benne ez-az, de én akkor is az igazi arcnak drukkolok, ha a szűri, meg a közönség, meg a bki is nem benne látja a 'megasztárt'.
Mert ahogy ma ez a szó megfogalmazódik, abban az értelemben nem is ő az, ellenben mégis.
Boogie óriási csákó, és már eddig is elég sok kompromisszumot kötött,...megnézném pl. (bár lehetne) Jerry Lee Lewis-t hasonló helyzetben -
Qorthral
őstag
Bizlmas forrásból látom, hogy botfüled van. Grat. És még az ilyennek áll feljebb...
Buginak nagyon jó hangja van, ha nem értesz ezzel egyet hallgasd meg újra.
Szeretem az ilyen embereket, akik jobban tudják mint a zsűri. Imádom. Akkor mért nem Ti ültök ott? Ez nem csak rád vonatkozik, hanem legtöbbetekre... Mindenki mondja az okost és fikázza a zsűrit. Hát kicsit jobban értenek hozzá nálunk.
Yutani: a muszáj még mindig pontos J-vel írandó...
[Szerkesztve] -
lighty
tag
Én is imádtam a Pál Tomit főleg hogy most megnéztem a kisfilmet,minden számban tökéletesen,férfiasan,és pontosan énekelt,Buggy viszont egy hatalmas egyéniség,ez jelenti a sztárságot,itt tényleg nagyon nagy már a verseny,és látszott a zsűrin is hogy tényleg őszintén elragadta őket is a szereplése eddig,tehát csak van benne valami,persze ahány ember annyiféle izlés,ezt úgysem mi fogjuk eldönteni,de a Gabinak valaohogy nincs meg az egyénisége a hangjához szterintem,de ez már más tészta.
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem meg nagyon jó nyomja!Aki kicsit más vagy egyedi a stílusa,nem olyan mint a többi sablon azt ki kell szavazni?Azért van ennyi ''tenyészett''kozsó banda semmi extra énektudással, némi tánc tudás ami ugye gyakrolással megtanulható!
Nekem nagyon tetszett Boogie, a tánc lehet kicsit sok volt de illet a számhoz(Jamiroquai énekeese is így mozog) végre valami egyedi ami nem sablon! -
Qorthral
őstag
Mennyire? Szerintem neki van a legjobb hangja és a színpadon is jól érzi magát (nem mindenkire igaz a mostani 10ből) . De ha azt nézzük, a közönség most majdnem kiszavazta... Nem értem ezeket?
Divot: Persze, a véleményeddel semmi gond nincs, nekem meg pl a Tóth Gabi és a Bálint Ádám nem tetszik abszolút, sokan mégis istenítik.
Inkább az zavar, hogy minden adásban lányok esnek ki, ez így nem jó azért...
Az első megasztárban a végén 3 csaj maradt bent, most meg már csak 2 van a 9ből...
Mért mért mért?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA