- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pély Barnát rühellem, de az egész műsor kezdete óta a mostani volt az egyetlen megnyilvánulása, amivel teljesen egyet tudok érteni. Ha megvan felvéve, és visszahallgatod, hosszú időn át szinte prózát mond a kölök az ide-oda hajlított keleti dallam helyett. Töltsd le az eredeti számot; nyugodtan összevetheted vele.
A két utolsó közül mondjuk én is inkább Ivettnek adtam volna még egy esélyt, de az már a szavazók lelkén szárad, hogy épp ez a két lány került oda azok helyett, akik igazán megérdemelték volna.
Btw, talán ha ''latin macsó'' nem üvölt gerjedésig, illetve csak annyit ugrál, hogy még bírja tüdővel, akkor még jobb lett volna a Green Day.
Azzal én is kénytelen vagyok egyetérteni, hogy olyan igazi egyéniségek eddig nekem nem jöttek ki idén. Mintha profibb lenne ez a társaság, a megnyilvánulásait is beleértve. Sokkal kiszámítottabb minden. Még le sem ment az első döntő, de az egyik döntős számát már éjjel-nappal nyomják a kereskedelmi rádiók, a másik döntős balhés képeket csinál, a harmadik szerint a ''Megasztár miatt törtek be hozzá'' stb., stb. Ez annyiból nem tetszik, hogy a döntőkön nyújtott produkciókról egyre inkább a szavazók műsoron kívüli megdolgozására helyeződik át a hangsúly. Nem a produkciójukat akarják eladni néhányan, hanem magukat - márpedig ez pontosan ugyanaz, mint amit Kozsó csinál a saját gyártású sztárjaival. -
j.bravo
addikt
Caramel valóban nagyon ott volt, ahogy írtam is...
De szvsz ha elég lenne élvezni, amit csinál, és nagy hangulatot/show-t nyomni, akkor a két adással ezelőtti fehéröltömyös Maxi Priest-dalt éneklős ZEG-en színészkedős srácnak is tovább kellett volna jutnia... (ő a hangulatvarázslás és ''élvezemamitcsinálok'' mellett még jól is énekelte el...) -
-
ponti_ak
addikt
Na ja. Bármit meg lehet fogalmazni. Bármit meg is szoktam. De ha azt mondom, hogy termelési-átalány-juttatás, na ezt én sem értem...
Egyébként nem voltam. Csak nézem. De azt rendszeresen.
(Ez az egyetlen, ami még a barátnőmnél is üti a Barátokköztöt....)
Megasztár POWA!
Respect. -
ponti_ak
addikt
-
csudri
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest