- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DQ
tag
válasz
Piftuka #1804 üzenetére
"Mindazonáltal ha nem szimpatikus a klór alapú fertőtlenítés, akkor érdemes lehet váltanod a hidgrogén-peroxidos módszerre. Szerintem ilyen viszonylag kis vízmennyiségnél még sokkal egyszerűbb, és kevésbé "macerás" a használata, mint egy nagyobb hobbi medence esetében."
És az még szokott is itthon lenni mindig! Kérdés, hogy mennyi kellhet a 700 l vízbe, s mivel az gyorsan oldódik, milyen sűrűn? Bár már van kombi tablettám, így nem akarok tovább kísérletezni, egyelőre tetszik, amit jelenleg látok.
"Ha már napokig állt, és elbomlott benne a klór, a pelyhesítő (esetleg más vegyszer, amit használtál), akkor nyugodtan lehet locsolni a növényeket vele."
Annyira új dolog nekem ez a világ, hogy egyetlen vízcserén vagyok túl, azt a fűre engedtem, mást nem szerettem volna adott esetben tönkretenni. A füvön nem vettem észre semmit, legközelebb - remélem minél később - a tujákra fogom engedni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest