- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
A kuplung és váltó kombó alapból kemény. szerintem inkább csak megszokja a lábad
Xenonnál úgy tudom hogy alap ez az indításkori bólintás, ugyanis akkor áll alaphelyzetbe.
-
KisBundi
őstag
Nekem inkább a váltó ilyen. Mikor hideg van kint a váltó egy darabig elég nehezen mozog, de 1-2 kilométer után teljesen jó lesz. A kuplungnál is érzem, de ott csak kicsit hangyányit.
Más...
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy akinek első generációs gyári xenonos mazda 3-ja van, annak a lámpája gyújtáskor vagy világításkor csinál automata szintszabályzást? Vagyis "bólint" egyet a fényszóró? Én eddig nem láttam ilyet az első generációsokon. -
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #146 üzenetére
Szerintem is jobb a 10ezer.
Nekem egyébként a kuplung is olyan, mintha be kéne melegednie. Elején nehéz úgy indulni, hogy ne rángasson be, aztán mintha bemelegedne és nem kell annyira játszani vele. Ez lehet kuplung hiba? Teljesen jó helyen fog egyébként, nincs elkopva.
-
Doomgiver
aktív tag
-
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #144 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam. Ez nem változhat valamilyen motorolaj hatására? Illetve a 20.000-es olajcsere intervallum ugye vicc. 10.000-enként ajánlatos ebben is, nem? Nekem 136.000 km van a gépben.
Nekem a csomagtartóban nincs világítás, illetve valami 1V-ot ad ki a foglalat.
-
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #142 üzenetére
Kár, mivel tegnap is láttam hirdetésben ugyanúgy szaggatott tűzfalas 6-ost.
A ventilátort sikerült kitakaítani, de olajozni is kellett hogy ne kerregjen. Csak lefelé kell húzni a kormány alatti műanyag takarót, mindkét oldalon. Után kipattannak a rögzítő elemek.
Hidegen milyen hangjának kéne lennie egy 1.6-os benzines 3-asnak? Nekem eléggé kelepelős úgy 1 percig, utána normálissá válik.
-
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #138 üzenetére
Szia,
igen azóta olvastam hogy itt van egy ventilátor, bár nem értem hogyan lehet ventilátorral mérni a hőmérsékletet, amikor ez a belső levegő hőjének a mérőhelye. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy beszívja a belső levegőt, hogy a szenzorhoz eljusson az levegő. Csak az a gond hogy a takaró műanyag az egyben van egész panellel ami a kormány alatt megy. Hogyan lehet levenni?
A kutyarágta tűzfal az ugye sokmindenkinél előfordul?
Mert tényleg sok mazdánál láttam ezt a jelenséget.
-
Doomgiver
aktív tag
A kesztyűtartós észrevételedhez nem tudok mit fűzni mivel még nem tapasztaltam ilyet.
A 2. kérdésedre viszont igen. Ezt a halk búgást egy ventilátor csinálja. A gyújtáskapcsolótól jobbra a középkonzol oldalsó burkolatán látsz egy kis méretű bordázott szellőzőnyílást. Na ott van egy kis méretű ventillátor. Ha ott felgyülemlett a por és a kosz akkor adhat ki búgó hangot. Ha zavar akkor nyugodtan lehet tisztítani -
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #135 üzenetére
Hát ha nem lesz sok nyűgje addigra, akkor marad.
Pár kérdés:
1.:
Nyáron a kesztyűtartóban nagyon bemelegszik a levegő, és emiatt melegebb van az anyósülésen, főleg a lábnál. Ezt fűtött kesztyűtartónak hívják?Vagy valami gond lehet? Esetleg lehet a málló tűzfal miatt? Azt egyébként megfigyeltem hogy a legtöbb mazdánál ez fennáll, hogy a tűzfal mintha meg lenne tépve, középen.
2.:
Amikor gyújtást ráadod, beindulnak a műszerek, valami motor vagy hasonló felpörög, vagy beindul. Olyan hangja van mintha egy trafó búgna, csak nem annyira mély hangon. Gondolom ez normális. Viszont a motor indítása után is megvan ez a hang, és ha alapjáraton megy a motor akkor hallani ezt a búgást.Köszi
-
KisBundi
őstag
Az mitől van, hogy az autó ha huzamosabb ideig áll akkor kicsit nehez indul be mint ha nem kapna benzint? Nem kell hosszasan indítózni csak a motor nem kapja el szépen, hanem dadogósan indul. Aztán ha beindul nincs vele semmi gond. Gyertyák most lettek cserélve és hibakód sincs a rendszerben. Mazda 3 1,6 benzin.
-
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #128 üzenetére
Köszi!
A Mobil1 pontos típusa érdekelne, ha van olyan ami kifejezetten jó egy benzines Mazda 3-ba. Mivel általában szervizeknek Mobil1-es olajaik vannak. Vagy teljesen mindegy, csak Mobil1-es legyen?
Akkor egy Eneos Hyper is teljesen jó bele? Nem kell feltétlenül Sustinia?
-
Doomgiver
aktív tag
-
jobbman
tag
válasz
Doomgiver #99 üzenetére
Szia,
ezek az olajak kifejezetten jót tesznek a láncos motornak? Csak mert olyat is olvastam hogy láncos motorhoz valamelyik konkrét Mobil olajat ajánlják.
Bár nem tudom biztosra melyik Mazda 3 modellek láncosak.
Nekem csak 3 hete van egy 2006-os Mazda 3 1.6TX Benzines.
Így engem is érdekelne milyen olaj jó neki. -
Freddy76
addikt
Azért a koszos VW vs japán dízel ilyen sarkos összehasonlítása kissé hitvallásnak tűnik. Azzal együtt mondom ezt, hogy én is évek úta tudom, hogy japánra váltok, és most Mazdát vettem a VW helyett. A dízel pedig dízel, akárhogy csavarjuk, ha a te dízeled egyáltalán nem kormol, akkor az különleges konstrukció, vagy nem városi forgalomban használod.
-
-
Freddy76
addikt
válasz
KisBundi #120 üzenetére
Dízelt nem vennék semmiből, csak akkor, ha folyamatosan autópályáznék, és minden téli indulásnál lenne 20 percem melegíteni. Én most adom el a 2.0 turbódízel VW Passatot, hat éves kora óta kb. egy milliómba van az, hogy turbódízel (turbó, kéttömegű lendkerék, stb.), ráadásul úgy, hogy a befecskendezőt (PD elem) garanciában cserélték, nem került pénzbe. Emellett valahányszor elindultam, a garázs átalakult gázkamrává a kiköpött korom miatt.
Ezért vettem most szívó benzinest...
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Mik a vélemények a Mazda 3 Sport 1.6 CD TX típusról?
-
Freddy76
addikt
Nos, mintegy 20 évnyi VW után beléptem a klubba egy Mazda 6-tal. Bár még csak egy hete vagyunk együtt, úgy tűnik, boldog kapcsolat lesz...
-
-
-
KisBundi
őstag
Egy 2004-es 1,6-os benzines Mazda3 tulaja vagyok és olyan problémám akadt, hogy a szervo elég nehézkés számomra. Miután beindítom a motort van rásegítés, de számomra elég nehéz és van hogy bizony 2 kézzel is tekernem kell belekapaszkodva pl ha parkolok. Mik lehetnek a problémák? Találkozott már hasonlóval valaki? Annyit tudok, hogy ebben az első generációs típusban még hidraulikus szervó van.
-
-
KisBundi
őstag
Valaki az első generációs 3-as menetzaj illetve szélzaj csillapításával próbálkozott már? Ha igen milyen sikerrel és hogyan?
Nekem elég hangosnak tűnik az autó. A motor is elég hangos 130 körül és a szélzaj is elég nagy főleg a tükröknél.
-
Doomgiver
aktív tag
majd ha egyszer család alapításra kerül a sor akkor a kis 3 as mellé jöhet egy ilyen jó állású kombi
-
dannyl
addikt
Valakinek ilyen típusú mazdája, aki szeretne is róla beszélgetni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Ebből a Mazda 6-os szériából van itt valakinek kombija? Mazda 6
Ha igen le tudná mérni lehajtott hátsó ülésekkel mekkora a csomagtartó hossza és magassága a tetőig?Hálás lennék.
Illetve: mennyire jellemző a rozsdásodás erre a szériára? Ajánlották hogy legalább 2006-ost érdemes venni, onnantól jobbak?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest