Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Örülök, hogy megoldódott. Mazda 3 BK 1.6 van nekem is. A facebook csoportot szoktam olvasni, főleg a "probléma" jellegű írásokat mert nagyon tanulságosak. Onnan rémlett, hogy volt több ilyen megmagyarázhatatlan működés biztosíték probléma miatt. Azon túl, hogy valami nem ment..
-
jobbman
tag
Sziasztok,
kicsit szétszedtem a kalaptartós részt, vagyis csak azt a függőleges részt amihez az ülések támaszkodnak, a vízszintes valódi kalaptartó részéhez nem nyúltam, az is kicsit macerás lesz majd ha nekiállok. Ugye valami hülye hangom volt, amikor bukkanóra mentem, mintha két anyag egymáson pattogott volna 3-4-szer. Kivettem a műanyag patenteket az üléstámaszos részből, és ahol a patentok vannak, a műanyak takarónak vannak kialakítva felfekvő részei, amik kiállnak és hozzáérnek a fémvázhoz. Namost ezt megütögettem és megkaptam azt a hangot amit szoktam a bukkanókon. Nagyon megörültem, hogy megvan a hangforrás, ki is béleltem az egészet, hogy semmi hangja ne legyen...eltűnt a 3-4szeri hülye hang bukkanókon, viszont egy maradt. Tehát amikor rámegyek egy bukkanóra, hallom az első hangot, de a többi járulékos eltűnt. Csak azt nem értem az első miért nem.
Félek hogy az a valódi kalaptartó részből jön, pedig az alatt van szigetelés is.Ti is halljátok a hangokat?

-
törölt tag
Hy...
Mazda 2 GTA 2008-as 100.000km körül van.
Olajos céghez vittem ott csinálják előttem precizek kb. 15féle olajból válogathatsz+szűrő fajtákból.
Sajnos ö mondta szűrőből ne vegyünk olcsot mert ami olcsó annak híg a leve.Ha nem szűr rendesen akkor viszi a fémforgácsokat ugyanugy a henger falához.Elf olajat rakott bele 10.000ft 15.000km csere nem is ette nem is volt elkoszolodás...
Most eneos sustinát raktuk bele de az tény és való csendesebb a motor pedig ugyanaz 5w-40ment bele.
Nem tudom mivel magyarázni nekem feltünt elsőre majd utána Asszonyom mondta olyan finomabb lett a hangja.Levittem a faluba az egyik BMW fan szervizes papihoz aki szerelgeti az autót és ő is csak megerősített benne.
Lehet nem Japán meg nem über mint a castrol és társai de jó bele.
15.000km akkor is kidobom ha az van rá írva akár 50.000km is el mehetsz vele ezekben sosem hittem. -
KisBundi
őstag
Ez azért érdekes, mert a megugró fordulat váltáskor teljesen normális. Ezt direkt azért találták ki, hogy a 2 váltás között időben a motor optimális fordulatra essen le, hogy finomabb legyen a váltás és ne túlságosan alacsony fordulatról induljon a motor ami ugyan úgy rántást eredményezne. Ez nálam annyiban mutatkozik meg, hogy amint kinyomom a kuplungot egy pillanatra 200RPM-el megnöveli a fordulatszámot és pont annyit esik le így 2 fokozat között, hogy a következő sebességi fokozatot szinte azon a fordulaton kapja ahova épp leesik. Nem mozdul a fordulatszámmérő sehova amikor felengedem a kuplungot.

-
KisBundi
őstag
Nekem inkább a váltó ilyen. Mikor hideg van kint a váltó egy darabig elég nehezen mozog, de 1-2 kilométer után teljesen jó lesz. A kuplungnál is érzem, de ott csak kicsit hangyányit.
Más...
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy akinek első generációs gyári xenonos mazda 3-ja van, annak a lámpája gyújtáskor vagy világításkor csinál automata szintszabályzást? Vagyis "bólint" egyet a fényszóró? Én eddig nem láttam ilyet az első generációsokon. -
Doomgiver
aktív tag
-
Doomgiver
aktív tag
A kesztyűtartós észrevételedhez nem tudok mit fűzni mivel még nem tapasztaltam ilyet.
A 2. kérdésedre viszont igen. Ezt a halk búgást egy ventilátor csinálja. A gyújtáskapcsolótól jobbra a középkonzol oldalsó burkolatán látsz egy kis méretű bordázott szellőzőnyílást. Na ott van egy kis méretű ventillátor. Ha ott felgyülemlett a por és a kosz akkor adhat ki búgó hangot. Ha zavar akkor nyugodtan lehet tisztítani
-
Doomgiver
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Elektromos autók - motorok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple MacBook
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
előtte mindig világosban néztem

Félek hogy az a valódi kalaptartó részből jön, pedig az alatt van szigetelés is.