- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka1313
tag
Ha évi 10e kmt mész akkor meg egyáltalán nem való ilyen használatra Diesel...de te tudod szerintem egy autó akkor jó ha nem kell állandóan valami extra karbantartásra vinni és az átlag embernek is ez a fontos... Pont erről beszélek hogy az átlag ember nem fog ezzel foglalkozni és be is fog dögleni alatta.
-
adamka1313
tag
-
-
Debilon
addikt
már 400 előtt ette, de akkor egyáltalán nem volt vészes, azért írtam, hogy az utolsó 30-40 ezer alatt látványosan elkezdett emelkedni
nem véletlen, hogy én is egy ideje már keresem az utódot, de hervasztó ami a piacon megy használt autó ügyben sajnos
2005-2007 évjáratú 6-osok is 6-800 ezer között mennek, nem tudom kire várnak, hogy ennyiért elviszik, ezért is keresgélek más márkában is, de reménytelennek tűnik, vagy nagy kompromisszumokkalbontott motort én is csak úgy tennék bele, ha előtte szétszed-összerak és cserélni ami kockázatos, de ennyi pénzt biztosan nem ér az egész egy ilyen idős autónál
-
animatrix11
őstag
Egy másik videó, tele az udvar szar kocsikkal miből van legtöbb bmw, mazda

Ennyit erről, eleve egy dízelhez 100k alatt hozzá kell nyúlni, már gáz, pláne ha még el is b@sszák
Ja és ahol csinálták a turbóflújítást, mondta a szerelő, hogy volt olyan mazda 6 amin a 4. csinálták már
-
hoffman_
nagyúr
head gasket hibákra volt a legtöbb panasz, amiket ugye USA piacos 2.5T motorra hoz a google, CX szériáknál főleg, mert ott azt szeretik, de motor ugyanaz. én örülök az NA motornak, egyik legfőbb oka volt, hogy ezt választottam. nem versenyautó, de legalább kellemes a hangja.
-
Skizz
addikt
-
törölt tag
Nincs itt olyan, hogy mérce, megvetted az autót első tulajként, hivatalos kereskedőtől, köttetett egy szerződés, abban egy hibátlan autót vettél, amiben mindennek működni kell, különben a garancia előírásai szerint javítani, cserélni kell, ennyi.
Mi meg felhasználók jogosan mondhatjuk, ha valamivel ennyit szerencsétlenkednek mint ez a tükör, és a gari intézés, hogy ez gáz, mert a gari idő után ott leszel szarul működőd tükörrel, mert jót még azóta sem sikerült csinálniuk.
Ettől függetlenül legjobb autó a Mazda, mert a többi még rosszabb, ebben a kategóriában ma sem vennék mást, de azért van amikor jogos a kritika...
(A feleségem Honda Civic-jén hibátlan az elektromos tükör ...) -
aleister
veterán
-
aleister
veterán
Nyilván, de ne az legyen már a válasz egy konstrukciós hibára, hogy azért ilyen szar, mert nem prémium. Erősen kétlem, hogy az összes nem prémium márka minden modelljénél fennáll ez a hiba. Sőt! A többség tud megfelelően működni.
De az okfejtésed mentén mi fér bele a nem prémium kategóriába? Ergo mi lesz a legközelebbi ilyen? Beázik a csomagtartó, mert nem prémium?
-
törölt tag
Lényegtelen, hogy milyen kategória, csináltak egy motoros tükröt és nem működik rendeltetésszerűen, akkor nem kell motorosat tenni rá és olcsóbb lesz, senki nem úgy vette meg az autót, hogy nem baj, ha minden nem működik rajta, mert ez középkategória.
(akkor az alsó kategóriában mi az ami nem gond, ha nem működik ?...kormány, fék, vagy az ajtók nem záródnak ...) -
aleister
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Rally
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2005-2007 évjáratú 6-osok is 6-800 ezer között mennek, nem tudom kire várnak, hogy ennyiért elviszik, ezért is keresgélek más márkában is, de reménytelennek tűnik, vagy nagy kompromisszumokkal

T0mBd1gg3R