Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Kíváncsi vagyok meddig bírják majd a Volánbuszok ezt a megnövekedett tömeget.
Tegnap este az Örs vezér térről mentem haza busszal. Ilyen tömegnyomort buszon még nem éltem át. Rommá taposták egymást az emberek. A hátsó részen volt egy babakocsi is, az anyuka vigyázott rá nehogy elsodorja a felbőszült, hazavágyó tömeg. A buszos már nem tudott mit kezdeni a helyzettel, kinyitotta a hátsó ajtót, hogy ott is fel tudjanak szállni. Bazzeg mint az állatok nyomultak fel az emberek, élükön a hölgyek. Rászóltam a tömegre, hogy csak óvatosan mert van egy babakocsi előttem, erre a nők
azt válaszolták, hogy kit érdekel, leszarom, menjenek hátrébb, de akkor már megmozdulni nem lehetett a buszon
Mikor ezt a beszólást meghallottam...legszívesebben belerúgtam volna mindegyik nemnormális hölgyeménybe, akik csak lökdösték befele azt akik előttük állt, hányinger ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt válaszolták, hogy kit érdekel, leszarom, menjenek hátrébb, de akkor már megmozdulni nem lehetett a buszon