Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Csatlakozom az elégedetlenkedők táborához. 1360HUF->4880HUF +BKV
Ha ügyeskedem, akkor a 7830 helyett kijöhetek úgy, hogy veszek egyesített bérletet, a tőlünk pesthez egyel közelebbi megállóig, és így ki tudom hozni 6000-ből. De akkor még ott van hogy BKV bérletet se veszek mindig mert az se olyan olcsó. Mellesleg szüleim nyugdíjasok, és ha úgy nézzük, nekem minden hónapban kéne vállalnom 1,5 nap diákmelót, hogy egyáltalán be tudjak járni suliba!
Másfelől meg még elgondolkoztam mi lenne ha kocsival járnék be. Meglehet nem érné meg így se, viszont kényelmi szempontból más. DE az autóutat is fizetőssé akarják tenni, tehát ez így sakk-matt. Eléggé kínos...nem kezdek politizálni
Ezeket az árakat 200k HUF-os minimálbér mellett tartanám elképzelhetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest