Hirdetés
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a visszajelzést! Semmi extra unatkozom itthon, és szeretek videókat gyártani, de a sima gyári megoldások, hogy valaki játszik és felteszi yt-ra engem már nem elégít ki, meg már unom is kicsit a trilógiát ebben a formájában, annyiszor végig játszottam (kivéve az 1. részt
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb csatim 400 feliratkozóval) állandóan csesztetik a feltöltőket, most is ott tartunk, hogy letörlik az egész csatornát, mert sok a 3. féltől származó zene a videókban, de ez nem ennek a fórumnak a témája 
Amit pedig írtál a 2. és 3. részről, abban maximálisan egyetértek veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb