- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a visszajelzést! Semmi extra unatkozom itthon, és szeretek videókat gyártani, de a sima gyári megoldások, hogy valaki játszik és felteszi yt-ra engem már nem elégít ki, meg már unom is kicsit a trilógiát ebben a formájában, annyiszor végig játszottam (kivéve az 1. részt
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb csatim 400 feliratkozóval) állandóan csesztetik a feltöltőket, most is ott tartunk, hogy letörlik az egész csatornát, mert sok a 3. féltől származó zene a videókban, de ez nem ennek a fórumnak a témája 
Amit pedig írtál a 2. és 3. részről, abban maximálisan egyetértek veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb