Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz janos666 #6943 üzenetére

Nem úgy értem, hogy maga a coop mód rakja helyre, esetleg mint egy kiegészítő funkció. Ezeknél elsősorban a sztori a lényeg, úgyhogy klappoljon az, én ilyen opcionális coopra gondoltam, ahol valaki beugorhat a teamate helyére és akkor liveba lehet nyomni a tacticsot. Persze itt merülnek fel problémák dögivel, a társ bele szólhasson e egy egy beszélgetésbe, annak lenne e kimenetele a te végigjátszásodra, a társak ugye általában fix skillekkel rendelkeznek, illetve nem minden féle fegyvert használnak stb.
    Természetesen én is inkább egy jobb single gamet várnék, de mint ilyen opció szerintem lendíthet rajta kicsit.

A mai helyzetet tekintve viszont ez nem tudom mennyire fog megvalósulni, nem is amiatt hogy milyenre sikerült az MEA, hanem egyáltalán a ipar hangulatát nézve. Hódít a battle royal, oké hogy rengeted ember utálja meg lesz@rja, de a fiatalok körében mégis ez a népszerű, ömlik belőle a lóvé ha rákapnak. Már pedig boldog boldogtalan ezzel próbálkozik, sőt jönnek ezek a módok a COD/BF színtérre is, sőt már el is hagyják a single-t teljesen. Miért? Nos ugye egy jó story módot megcsinálni rengeteg pénz (írók, voice acting, rendezés etc) és közel nem biztos, hogy megtérül, még ha jól is sikerül sokan csak egyszer játsszák végig, ergo egyszer költenek rá. Ezt elkezdték ugye DLC-kel kezelni, de még mindig nem hozott annyit mint a multi, ami ha jól sikerül veszik a storeból a cuccokat ezerrel. Szóval ezen a vonalon nagyon jól felfutott a mikrotranzakciós szisztéma és nagyon sokat tud hozni, ha befut a game. Lásd az ingyenes Fortnite lenyomta a PUBG-t is. Utóbbi egy másik játék modjaként indult kb nulla befektetéssel (mr playerunknown munkáját leszámítva), előbbi meg nem is tudom, hülyeséget nem akarok írni, de valami autós játéknak szánt cucc lett átdolgozva vagy mi. Szvsz az induló tőke töredéke sincs a komoly single gameknek, kidobják early accessbe azt patchelik, foldozzák agyig amíg egy játszható cucc nem lesz. No látod ez a korai kiadás mit tett az MEA-val. Egy komoly AAA single gamenél nincs ilyen, hogy kiadom valamilyen állapotba azt majd kipeccselem. Még ha kapsz egy jó sztorit de úgy tolod végig, hogy rengeteg a hiba, akkor is elrontja az élményt, mert a spoilert lelövi, utána hiába javítják már nem olyan érzéssel állsz neki mint elsőre. Arról ne beszéljünk ha az írás gyenge, mert azt meg patchelni nem lehet, na meg még ha az rpg elemek is hiányoznak tuti a "sz@r játék" recept. Mert ha még olyan szinten írták volna meg mint a KOTOR-t, amikor még a 7. újrajátszásnál is látsz újat, akkor azt mondom jó hogy javítottatok rajta, mert így még élvezetesebb. Viszont az meg annyi plusz contentet jelent, hogy úgy látszik bevállalni sem merik, mert ha nem fut be a játék és eldobják fél/egy playtru után ott marad a fölös munka. Pedig ez adná az igazi rpg szájízt.

Pont most néztem Detroit streameket, na ez az a játék ami ezt hozza egy az egyben, hátránya ugye hogy a harcrendszer, na meg egy az egyben a harc, skillek, gearezést teljesen hiányzik belőle, de mégis ad egy nagyszerű rpg élményt. Ha belegondolok mennyi meló van ezzel is, és elvárnánk hogy egy ilyet kapjunk, ilyen grafikával, na még a full combat systemmel együtt, akkor elkezdem megérteni hogy nem olyan egyszerű egy ilyet összehozni. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés