Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CPT.Pirk #6915 üzenetére

Borzasztó jó cucc lett volna a második rész! Remélem ha egyszer feltalálják az idő utazást, valaki visszamegy, és megmutatja a marháknak, miért NE adják ki félkészem a játékot.

Minimum 1.10 es frissítés, felvenni pár arcot akik a NEXUS modokat csinálták, hogy szebbek legyenek a karakterek, (amilyenek most modokkal, minimum) és ne keljen 10000 szer vegignézni a le, és felszállás animációkat. A mellék küldiket megtizedelni, és átírni érdekesre, amelyek a történethez is hozzátesznek,

Na mindegy ezeket már sokszor leírta mindenki, de ha lenne második rész, és ezeket a is minimum, integrálnák benne, plusz belecsapnának a lecsóba a történet szempontjából... esetleg lehetne a polipmajom Angara faj helyett valami ötletesebb. Bár Jaal jó fej fickó, de mindenki olyan emberszerű.
    Basszus én egy másik kontinensen sem tudnák becsajozni, mégha értem is a nyelvet, annyira mások az emberek kicsit odébb, ezek a srácok csajok meg dugnak össze vissza egy MÁSIK galaxisban :D Ja és ne csak tökéletes klónok legyenek, értem hogy kiképzés, meg emberiség krémje, de se őreg, se gyerek, se egy kicsit elhízott ember. 0 életszerűség. Bár ez a trilógiában is így volt, 2db gyerek volt benne kb :)
    Szóval az Andromédában mindenkinek azonnal dugással kellett volna kezdenie, vagy egyszerre öregszik ki a társadalmuk. Fura, hogy ezt sehol sem olvastam hibának.

Új hozzászólás Aktív témák