- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Borzasztó jó cucc lett volna a második rész! Remélem ha egyszer feltalálják az idő utazást, valaki visszamegy, és megmutatja a marháknak, miért NE adják ki félkészem a játékot.
Minimum 1.10 es frissítés, felvenni pár arcot akik a NEXUS modokat csinálták, hogy szebbek legyenek a karakterek, (amilyenek most modokkal, minimum) és ne keljen 10000 szer vegignézni a le, és felszállás animációkat. A mellék küldiket megtizedelni, és átírni érdekesre, amelyek a történethez is hozzátesznek,
Na mindegy ezeket már sokszor leírta mindenki, de ha lenne második rész, és ezeket a is minimum, integrálnák benne, plusz belecsapnának a lecsóba a történet szempontjából... esetleg lehetne a polipmajom Angara faj helyett valami ötletesebb. Bár Jaal jó fej fickó, de mindenki olyan emberszerű.
Basszus én egy másik kontinensen sem tudnák becsajozni, mégha értem is a nyelvet, annyira mások az emberek kicsit odébb, ezek a srácok csajok meg dugnak össze vissza egy MÁSIK galaxisban
Ja és ne csak tökéletes klónok legyenek, értem hogy kiképzés, meg emberiség krémje, de se őreg, se gyerek, se egy kicsit elhízott ember. 0 életszerűség. Bár ez a trilógiában is így volt, 2db gyerek volt benne kb 
Szóval az Andromédában mindenkinek azonnal dugással kellett volna kezdenie, vagy egyszerre öregszik ki a társadalmuk. Fura, hogy ezt sehol sem olvastam hibának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ja és ne csak tökéletes klónok legyenek, értem hogy kiképzés, meg emberiség krémje, de se őreg, se gyerek, se egy kicsit elhízott ember. 0 életszerűség. Bár ez a trilógiában is így volt, 2db gyerek volt benne kb