- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barik
csendes újonc
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.Gépem:
Athlon X4 860K
8GB HyperX 1600Mhz SSD a jelenlegi konfigom, és lecseréltem benne a régi R9 280 ast, egy vadi új GTX 1050 2Gb Zotac karira. TV-n játszom, és nem zavar a 30-40 fps. Alatta azért már de, engem is
Mass Effect Andromeda elfut rajta FullHD-ban pont ennyivel. Más játék nem is nagyon izgat. Az R9 bírta a ME Andromeda modolást, (Nexux, ReShade) olyan grafikai tuning volt a játékon, hogy ha így jelent volna meg, más lenne a leányzó fekvése a játékkal kapcsolatban!Nyilván vennék, jobb karit a játék alá, mert most egyet vissza léptem sajna az 1050 el, bár egy picit jobb, mint amire számítottam. (COD-ok maxon fulhd-ban simán!), de a jelenlegi árak... mindenki tudja sajna.
DE mivel ramot amúgy is kéne vennem, grafikában meg fog jelenni plusz teljesítményként a 16Gb ram a 8-hoz képest? Mert ha igen, akkor némileg könyebb szível adok ki érte huszon akárhány K-t.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest