- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én a legelső virágbolti verziót feltettem próbából egy 6430ra amibe gigás quadro kari volt, szóval először én is azt hittem hogy a gép a hibás, de mivel újabb gépen is előfodult illetve másnál is, így gyanítottam hogy nem az. Másrészről miért pont killnél, nem történik akkor kiugró teljesítmény növekedés, így arra utal hogy játék hiba. Ugyanígy ahogy multiban is néha elmegy a hang, sőt néha singleben is, viszont az olyankor amikor tényleg sok hanghatás/effect/beszéd/zene minden hallatszik egyszerre. Bár ez még lehet driver hiba is, de nekem még nem sikerült kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Robotporszívók
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen program, ami...?
- Hardcore café
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest