Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Én játszottam hardon, de aztán eladtam inkább...
Röviden: nekem a fedezékrendszer kellemes csalódás lett, soha nem haltam meg miatta, a célzással sem volt nagy gondom, nagyon finom az aim assist a játékban.
Amivel gondom volt, az a fov változás barangolás - harc - célzás közben. Gyakorlatilag annyira beszűkül, hogy semmit nem látni azon kívül, amire épp célzol, meg a karakter háta is baromi nagy szeletet vesz el a látótérből. Biztos megszokható, csak épp fél - egy évig gyakorlatilag csak tps-ekkel játszottam és mindenhol máshol ennél ezerszer jobb volt.
Ettől függetlenül nekem nagy bajom nem volt a harcrendszerrel, nyilván nem egy Gears of War, de simán használható volt az esetek nagy részében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest