Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
Bug terén én olyannal találkoztam (ki is rage-eltem), hogy az
misszióban a vége előtt valamiért úgy döntött minden kett, hogy akkor ő most láthatatlan lesz. Először azt hittem hogy ez feature, mert az első ilyen egy "Destined" nevű valami volt, amivel akkor találkoztam először, de amikor a "Chosen"-ek is stealthből lövöldöztek (a szélrózsa minden irányából persze), akkor kicsit meghaltam. Csapattársak látták és sebezni is tudták őket, de én nem. (Lőttem oda ahol torkolat tüzet láttam és semmi nem történt). Persze autosave ott volt amikor az első objective-et megcsináltam, szóval olyan 5-6 perccel korábban."investigate the kett presence on EOS"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest