Hirdetés
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
Bug terén én olyannal találkoztam (ki is rage-eltem), hogy az
misszióban a vége előtt valamiért úgy döntött minden kett, hogy akkor ő most láthatatlan lesz. Először azt hittem hogy ez feature, mert az első ilyen egy "Destined" nevű valami volt, amivel akkor találkoztam először, de amikor a "Chosen"-ek is stealthből lövöldöztek (a szélrózsa minden irányából persze), akkor kicsit meghaltam. Csapattársak látták és sebezni is tudták őket, de én nem. (Lőttem oda ahol torkolat tüzet láttam és semmi nem történt). Persze autosave ott volt amikor az első objective-et megcsináltam, szóval olyan 5-6 perccel korábban."investigate the kett presence on EOS"
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest