Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Az elírás egy dolog (bár meglehetősen durva tévedés), de eleve nem vagy képben, mivel Hudsonnak írói fronton *elvileg* nem sok köze volt a Mass Effecthez.
MichaelSD:"Tanítani lehet, hogy ne kezeljen valaki egy problémát. Igazából nem derült ki számomra, hogy csak egyszerűen elvesztette a fejét pár napra, arrogáns vagy csak egyszeűen buta volt. Akár hogy is volt, nem kár érte."
jah.
Egyik-másik nyilatkozata után legszívesebben szájbatapostam volna a fickót, és ahogy észrevettem az akkori állapotok alapján, ezzel nem voltam különösebben egyedül. A ME3 megjelenése után Hudson totális csődöt mondott nemcsak problémakezelésből, de úgy általában felfogásból is (legalábbis a nyilatkozatai alapján, hogy ténylegesen hogy gondolta, az sosem fog kiderülni, de őszintén szólva ezek után nem is érdekelt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik-másik nyilatkozata után legszívesebben szájbatapostam volna a fickót, és ahogy észrevettem az akkori állapotok alapján, ezzel nem voltam különösebben egyedül. A ME3 megjelenése után Hudson totális csődöt mondott nemcsak problémakezelésből, de úgy általában felfogásból is (legalábbis a nyilatkozatai alapján, hogy ténylegesen hogy gondolta, az sosem fog kiderülni, de őszintén szólva ezek után nem is érdekelt).