- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Chabe89
üzenetére
Ahh, ezzel a kijelentéssel most szíven döftél.
(Nem te voltál anno BF1-ben TavasziTekercs néven, mert akkor értem ezt a negatívitást.) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2384)-(#2391) [Prolixus]: Heyoooo Ezen a pesszáriumos poénon vagy 10 percig nevettem
Az öv meg szíj igen is szexi értem?! Amúgy biztos lehet majd másik gúnyát is ráadni. Küldetés előtt kiválaszthatod mint az előző részekben. Legalábbis én így gondolom. 
(#2395) oriic: Oric kérlek NEEEE fejezd abba

UI: Bocs a sok szmájliért!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Nem te voltál anno BF1-ben TavasziTekercs néven, mert akkor értem ezt a negatívitást.) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az öv meg szíj igen is szexi értem?! Amúgy biztos lehet majd másik gúnyát is ráadni. Küldetés előtt kiválaszthatod mint az előző részekben. Legalábbis én így gondolom.