- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
En nem latok utalast/bizonyitekot arra, hogy ok tudjak, hogy a sok pont kozul ami a conduit fele igyekszik, Shep az egyik.
Az sem biztos, hogy felismerheto kb. szaz ember kozt, egy km magassagbol egy reaper szamara, hogy hopp ott szalad
Amugy meg a jatek tele van hibakkal es ellentmondasokkal, amikkel mar foglalkozott tobb tucat video/elmebaj szintjet surolo fan, en ugy vagyok vele, hogy elfogadom olyannak, amilyen, szorakoztatasra valo, es arra tokeletesen jo, nem kell tudnia mindent megmagyarazni.
A hangulat, a kapcsolatok amiket alakitgatsz, a beszelgetesek, az egyutt harcolas, a zene, a poenok stb... ez szerintem a lenyeg, meg az hogy muszaj elovennem neha mert hianyoznak a karakterek
ps: ezt nem csak neked, hanem csak ugy belevakkantottam

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós kamerák
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest