- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Egyetertek. A multit elveztem egy darabig, de a single-ben nagyon ketelkedtem, igy en is lemondtam. Hiba volt, bar most mar megvettem fel aron hasznaltan eBay-rol, nekem a femtok nem nagyon szamit.
A ME:A az automatikus elorendeles lesz, az nem vita.
Az iranyitassal kapcsolatban... Erzem a problemadat, a konzol kontrollereken van 12 gomb, plusz a digital pad, amit nem konnyu atvinni PC-re. Konzolosok szempontjabol ez egy pozitiv dolog, mert tobb gomb = tobb funkci.
En is PC-n voltam anno, es emlekszem, mikor volt egy eger, egy WASD meg egy SPACE (esetleg SHIFT futashoz, ALT pedig oldalazashoz), de nem tudom hibaztatni a fejlesztoket, hogy ki akarjak hasznalni a kontroller adta lehetosegeket.
Mondjuk peldaul a Doom-ban total felesleges volt a lancfureszt es a BFG-t ket kulonbozo gombra tenni, ez ilyen total alibi bullshit volt, dehat ez van.k-adi: Most valahogy nincs kedvem kiperkalni egy trilogianyi penzt, foleg hogy alig van idom jatszani, meg a DOOM-ot sem toltam vegig, kb 80%-nal jarhatok. A W2-vel jatszottam egy par orat, mikor ingyenes volt 360-on, de tulzottan nem kotott le, hogy oszinte legyek. Nem vagyok ez a kardozos, magikus fajta, inkabb urhajok meg lezer, meg sugarfegyverek, robotok mindenhol-tipus

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest