Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Sziasztok,
Ha esetleg valaki gyűjti a játékok tokjait értékelhető ajánlat esetén megválnék egy ME 1 első kiadás + ME 2 + ME 3 Collector edition kiadás és egy bontatlan SteelBookos Andromédától ( Csak fizikai tartalom, kodók aktiváltak )
Részletek Privátban. -
G4ga
őstag
az elso reszben eleg jo az ai.
jol kimbinalhatoak a kepessegek.probald meg h te emelsz es az ai lesz a lovo jatekos.
forditva is jo lehet csak akkor kevesebbet jatszol az altalad szemelyreszabott karival.
akar az is mukodhet h egy percet se iranyitod azt a karit amit csinaltal.
arra figyelj egy teknikus mindig legyen a csapatba.
zarnyitas feltores legyen fejlesztve.
javalott az auto szintlepest kikapcsolni, igy te osztod ki kinek milyen tulajdonsaga legyen. -
G4ga
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szia!
arra sajnos nincs lehetöség!
ha kasztott váltasz elveszted a szintet 0rol! -
G4ga
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
annyit irtatok erröl az Origines történetröl, hogy ma délelött melobol felhivtam az Ea--t hogy hogy müködik a dolog. Ugyiy akartam már velük beszélni hát két legyet ütök egy csapásra alapon én is beprobálkoztam.
Balázs nevü emberkével beszélltem és mérhetetlenül segitökészen elmondott mindent s9t, egy emailbe elis küldte mit hogyan.Fénykép kell a dobozról ( Feltétlen EA-nek kell lenni a kiadásnak ), a kulcsról és ha van a számláról. Mondtam nekem sajna az már nincs mert külföldröl van a játék, és már nincs meg. Mondta hogy semmi gond, irjam rá egy fecnire ( ezen beszartam az emalibe is igy van irva, tegyek oda egy fecnit amin szerepel a problémám azonositó száma ).
Monta hogy valami régi accountott igy összefüz maj d az Originsessel.
Kérdésem a kövi: Ha beteszik nekem az originsbe ugy nem kell majd folyton az Originsröl telepitenem és inditanom a Me 1-et? Müködik az majd lemezesröl is ugye?
Ill. a Me2vel is ez a kérédés. az is müködik majd lemezröl és Origins nélkül?
Tényleg jól néz ki hogy mind a három rész ott lenne a profilomba, de ha csak onnan lehet majd játszani akkor inkább nem kell... nem rakaszkodom ehhez a bughalmaz rendszerhez
Válaszokat elöre is köszönöm!
-
G4ga
őstag
igen. viszont nem te tudod hasznalni oket hanem kikel adni nekik a parancsot. sok esetben hasznaljak maguktol is, asszen van erre auto funkcio.
en mondjuk kattintottam a taktikai hubon mindig.
a zartores az mondjuk magatal jon. ha veled van az adott karakter akkor feltudod torni a cuccost -
G4ga
őstag
Végül neki láttam másodszorra a játknak.
17 óra játék után 57 szinten vagyok.
Fö küldikbül Liarát szereztemn meg, a többi egyenlöre nincs megcsinálva,
Mellégküldik majdnem fele ready.
Biztos nem lehet meg a 60 szint?Továábi kérdés:
Ha a csapattag Achievementekre hajtok. ( csinálj meg xx küldit adott csapattaggal ) baj ha a Wrex és Garrus küldijét nem az adott két taggal csinálom meg?Nem szeretnék emilatt lecsuszni a bonuszról.
-
-
G4ga
őstag
Sziasztok.
Akit esetleg érdekel:
Szeretném elcserélni eredeti angol nyelvü játékomat magyar nyelvüre.
A lemez hibátlan. Igazából csak a lemezt szeretném elcserélni, hogy könnyeben tudjak játszani.Akit érdekel keressen meg!

-
G4ga
őstag
Sziasztok.
Kérdésem a következö lenne:
Kilehet valahogy menteni a játékból a magyar nyelvü fájlokat.
Angol verziot magyarositanék.
Segitségeteket elöre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bittorrent topik
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest