Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Hát végül nem tudtam mindent megcsinálni.
A bányászós küldetés nem jött össze,1 érc lelőhely kimaradt.
Megnéztem wiki-n és végig jártam minden helyet,de pár rendszer nem is volt rajta a térképen,ami szerepelt a wiki-n.
A legendary editionban talán külön kell a DLC-ket aktiválni?
Mert arra gondoltam ezek a rendszerek dlc-ben vannak talán.
Már a másodikat kezdtem el az éjjel.
Rá jöttem hogy szinte mindent elfelejtettem,kivéve a kezdő küldetést,az nagyon ismerős volt.
Egyébként az első rész végén kétszer ki fagyott a játék.
Először ott ahol Mako-val megyünk az ugrókapu felé ami vissza visz citadellára,az átvezető videóban a macskám rálépett a billentyűzetre és ettől kifagyott.
Végső harcnál Saren-t mikor öljük meg mert csúnya rossz zombi lett és jön átvezető na ott megint meghalt a játék.
Örültem neki mint a fene.
De végül második próbálkozásra ez is sikerült,szerencsére a játék mentett automatikusan amikor jött az átvezető.
Körülbelül 30 óra lett a Mas Effect 1,gondolom a 2 jóval több lesz,régen az volt a kedvenc részem,a hármat sosem játszottam végig,csak kipróbáltam és nem jött be.Bár talán saját karakterrel más lesz.Mellesleg 57-es szinten fejeztem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest