Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Ok,az nem gond.
Ma tettem fel pár modot a játékhoz,mármint másodikhoz.Skip minigames,meg Shepard-nek pár ruha,amit már egyszer említettem.Abban is van egy két ruha ami angol,de nem gond.Jah és feltettem az unofficial patch-et.
Ugyanis már az első pályán kfagyott a játék.
Amikor felébredün a laborba és Miranda beszél hozzánk,mivel importált ME2 karakter,így egyből 30-as szintű és a képesség pontjait ki kell osztani,amit megtettem,de a játék összevissza rakta ki skilleket nekem a menüben,próbáltam a saját sorrendemet összerakni,de ahogy az egyik skillt próbáltam mozgatni a játék kilépett.
Így aztán úgy véltem itt az ideje peccselni.
#2777hevepapa
Ó értem,akkor már a háromban nem ő fog nekem dumcsizni a hídon?
Kedvelem mert a halaimat eteti meg mindig sokat dumál.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mercedes topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Kingston hyperX fury 8GB kit 2400mhz
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest