Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
- Nincs level cap, 56/60-on zártam egy "normál" végig-játszást (nem NewGame+)
- Több loot container -> több hasznos kütyü (vagy pénzforrás) -> jobb felszereltség
- A legtöbb Mako küldetés effektíve "God Mode" (kivéve a thresher maw harapást) *
* Egyedül az X57 aszteroidán "fájt", ha eltalált egy ágyú (ahol vagy védett, vagy néha mozog).
+ Persze az is, hogy már ismertem a játékot (milyen sorrendben érdemes végigjárni a galaxist, illetve hova milyen csapatot érdemes vinni). Bár ez itt kevésbé érdekes, mint pl. a DAO-ban (ahol normál nehézséges is szana-szét szabdaltak Orzamar-ban, mint ha Difficult, vagy akár Nightmare-en játszanék, aztán meg egy ütéssel vertem le mindenkit a többi helyszínen, mert ott inkább fix a nehézség, nem skálázódik, legalább is teljesen biztos nem...)Érdekes, hogy a legutolsó Auto Save itt is az utolsó lövöldözés közepébe visz vissza, pedig ahogy beleolvastam a Legendary újdonságaiba, ott azt ígérték, hogy most már benne lesz a save-tranfer után az utolsó döntés is. (De hogy? Felülírja az utolsó mentést úgy, hogy mégis a lövöldözésbe dob vissza, mikor betöltöm? Vagy nem is a mentés file-t fogja beolvasni, hanem "EA App Magic"?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- EAFC 26
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Mozilla Firefox
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest