Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz GypsFulvus2 #2705 üzenetére

- Nincs level cap, 56/60-on zártam egy "normál" végig-játszást (nem NewGame+)
    - Több loot container -> több hasznos kütyü (vagy pénzforrás) -> jobb felszereltség
    - A legtöbb Mako küldetés effektíve "God Mode" (kivéve a thresher maw harapást) *
    * Egyedül az X57 aszteroidán "fájt", ha eltalált egy ágyú (ahol vagy védett, vagy néha mozog).
    + Persze az is, hogy már ismertem a játékot (milyen sorrendben érdemes végigjárni a galaxist, illetve hova milyen csapatot érdemes vinni). Bár ez itt kevésbé érdekes, mint pl. a DAO-ban (ahol normál nehézséges is szana-szét szabdaltak Orzamar-ban, mint ha Difficult, vagy akár Nightmare-en játszanék, aztán meg egy ütéssel vertem le mindenkit a többi helyszínen, mert ott inkább fix a nehézség, nem skálázódik, legalább is teljesen biztos nem...)

Érdekes, hogy a legutolsó Auto Save itt is az utolsó lövöldözés közepébe visz vissza, pedig ahogy beleolvastam a Legendary újdonságaiba, ott azt ígérték, hogy most már benne lesz a save-tranfer után az utolsó döntés is. (De hogy? Felülírja az utolsó mentést úgy, hogy mégis a lövöldözésbe dob vissza, mikor betöltöm? Vagy nem is a mentés file-t fogja beolvasni, hanem "EA App Magic"?).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés