Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Legendary editiont hol érdemes megvenni? az EAnál 60 eur, de még árukeresőn is látok 10eFtért kódot, de ezeknek eredetéről nem tudok meggyőződni.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Én 2016ban játszottam végig újra az eredeti trilógiát és ha lesz magyar nyelv, akkor a neki állok a feljavítottnak. Szerintem a történet, a kapcsolatok lehetősége, a zene, meg az egésznek a hangulata messze kiemeli az elmúlt 20 év összes játéka közül. Már aki szereti a scifi műfajt. Számomra A Top játék a Mass Effect. Második a Far cry széria, 3. a Cyberpunk 2077. Főleg, ha Liarával jössz össze az első részben, kerek egész vele a kapcsolat a trilógiában, főleg a dlc-kkel együtt. Semmilyen más játékben ilyen mély romantikus szállal nem találkoztam.
-
zsoltee10
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
majd lesz akciósan 30 euro-ért pár hónap múlva.

-
zsoltee10
addikt
Újra elővettem a játékot, amíg az Andromeda-ra várunk ugye...
A grafikát, felbontást lehet egy kicsit tuningolni? 1280x800-nál nagyobb felbontás nincs a menüben, fullhd-t sose tudott a játék?
-
zsoltee10
addikt
Nem tudok teljesíteni egy megbízást.

Amikor Nassana felbérel, hogy szabadítsam ki a húgát a zsoldosoktól, akkor elutazok az Artemisz Tau csillaghalmazba és bemegyek az erődbe, és rájövök, hogy itt már jártam korábban és kipucoltam a zsoldosokat. Ott van egy henger alakú tárgy egy helységben, térképen felkiáltó jel jelöli. Gondolom abban van a csaj, de nem tudok mit kezdeni vele.

-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Nekem anno kimaradt a Mass Effect, de most játszanék vele. Originről vettem, utólag jöttem rá, hogy eredetileg magyar szöveg csak a dobozos verziókhoz volt. Szeretném az eredeti játékot használni, de magyarul. Nyilván sokan voltak így a múltban, olvasgattam is utána. Tudja valaki a végső legoptimálisabb megoldást?
Mit töltsek le, honnan, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit töltsek le, honnan, mit tegyek?