- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
- UAC, köszi, nem volt elöttem win7-es gép, mivel 1x kikapcsolom telepítésnél nem jegyeztem meg a nevét
- az UAC nem arról szól hogy nem rendszergazdaként futtatod az alkalmazásokat, (ha jól emléxem) hanem, hogy egy alacsony prioritású program ne tudjon parancsot adni egy felsőbb prioritású programnak (aka system application) végülis jogos, ebből a szempontból, hogy nem teljes joggal indítja, én kérek elnézést
- Azért van különbség a között, hogy nem működik jól a program és elszáll hibaüzivel minthogy semmi sem történik amikor elindítasz egy exe-t
- Nagyon régóta nem tudtam olyan programot használni ami ilyen jogsit kérne, max a warez feltörős csodahack progik
- Az én beállításaim úgy jöttek ide hogy felraktam a gépemre mikor hazaértem és megnéztem mert amúgyis terveztem vele játszani, nekem jelenleg a win7en fent van az összes mass effect és mindegyik gond nélkül indul "rendszergazdai" jog nélkül is, ezért írtam amit írtam, hogy nem hiszem hogy ez lenne a probléma, de amint kiderült nem is ez volt, hanem hogy felkelett peccselni mert win8-on nem fut rendesen.
- Nem igazán értem milyen meglepetés ért amikor válaszoltam, nem volt sem személyeskedő sem kioktató, szimplán leírtam a véleményem, ha neked az bántó hogy szerintem nem jó fele tapogatóztál szerintem akkorén kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest