Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
- UAC, köszi, nem volt elöttem win7-es gép, mivel 1x kikapcsolom telepítésnél nem jegyeztem meg a nevét
- az UAC nem arról szól hogy nem rendszergazdaként futtatod az alkalmazásokat, (ha jól emléxem) hanem, hogy egy alacsony prioritású program ne tudjon parancsot adni egy felsőbb prioritású programnak (aka system application) végülis jogos, ebből a szempontból, hogy nem teljes joggal indítja, én kérek elnézést
- Azért van különbség a között, hogy nem működik jól a program és elszáll hibaüzivel minthogy semmi sem történik amikor elindítasz egy exe-t
- Nagyon régóta nem tudtam olyan programot használni ami ilyen jogsit kérne, max a warez feltörős csodahack progik
- Az én beállításaim úgy jöttek ide hogy felraktam a gépemre mikor hazaértem és megnéztem mert amúgyis terveztem vele játszani, nekem jelenleg a win7en fent van az összes mass effect és mindegyik gond nélkül indul "rendszergazdai" jog nélkül is, ezért írtam amit írtam, hogy nem hiszem hogy ez lenne a probléma, de amint kiderült nem is ez volt, hanem hogy felkelett peccselni mert win8-on nem fut rendesen.
- Nem igazán értem milyen meglepetés ért amikor válaszoltam, nem volt sem személyeskedő sem kioktató, szimplán leírtam a véleményem, ha neked az bántó hogy szerintem nem jó fele tapogatóztál szerintem akkorén kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest