Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Marvel Snap

Hozzászólások

(#3610) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Hope Summers hétvégi küldetéseket Move Bounce-al csináltam meg, a deck list a Snap Zone-os legfrissebb tier list-ről van.

Ilyen nehéz deck-el még nem játszottam, gyakorlatilag turn 1-től kezdve tervezed hogy mit fogsz csinálni turn 6-ban. Közben figyelsz board space, hand-size management-re is. Bounce és Move két legnehezebben játszható archetype, ezeket kombinálni brutális.

Úgy gondolom egy balanszoltabb metában ahol nincs tier 0 mint most Thanos, jó játékos kezében ez lehet a legerősebb deck. Flexibilis és kiszámíthatatlan.

3 Conquest menet alatt annyira elfáradtam mintha egy meta deck-et toltam volna tryhardban 2 órán át, de abszolút megérte vele földbe döngölni easy módban játszó Thanos pléjereket. Prof X/Lila Fing prio lockdown deck ellen feladtam, nincs elég tapasztalatom (még), hogy lehozzak egy meccset hard lockdown ellen.

Easy mode pléjer éppen feladta miután Shang és Fing nem talált el semmit zsinórban 3-szor. :C

Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb verziója ennek a deck-nek, tech kártyák hiányoztak meg sokszor Werewolf egy halott lap volt mert nem tudtam on-revealt lerakni.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Marvel Snap
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.