- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmakk
őstag
válasz
MrChris #12899 üzenetére
Canon FD 135mm f2.8. Nem az én tesztképeim, de most nekem is van épp ilyen obim. Tényleg jó.
-
voriae
tag
válasz
MrChris #12899 üzenetére
És azt is tegyük hozzá, hogy 1,4-en iszonyú vékony a tartomány, ahol éles, következésképp baromi nehéz jól behúzni a fókuszt. Nekem emiatt most több képem rossz, mint az obi 1,4-es teljesítménye miatt, pedig vagy 1500 kép óta direkt 1,4-en használok egy Takumart. Persze az is igaz, hogy az én toleranciám sokkal nagyobb, mint a baromi élesszemű MrChris-é
Pl. a Pana GX80 EVF-je egy rakás sz@r, én meg most ezt használom. Maga a kereső optikája ismert, hogy nem nagy szám, de az elhelyezkedése miatt is hamar beszűrődik a szembefény, akkor meg szem legyen a talpán, ami meglátja a tökéletes élességet.
Ezt most csak azért írom, hogy ne csak az objektívre fogjuk, ha lágy-ótvar, számít még pár fontos dolog. (szerk.: természetesen nem vitatkozva az 1-2 egységnyi rekeszelés üdvös hatásával!) -
Mega Bass
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest