Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Hmm, kicsit félve teszem fel a kérdésem. Van valakinek tapasztalata a Cyclop éjjellátókról származó 85mm/1,5 optikákkal? Vasárnap nézek meg egyet, elvileg új állapotú. Azt tudom, hogy nincs rekesze neki sem és a testvérének sem ami 1,2-es. A mintaképek alapján az 1,5-ös szerintem szebb képeket produkál (bokeh) FF-en, de én µFT-n szeretném használni. Próbáltam keresni Lumixos vagy Oly-s képeket vele, de nem igazán találtam. Tudnátok segíteni, hogy eldönthessem melyik legyen? Linkek is érdekelnének hasonló képekrél, hátha valaki már belefutott ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Sony A5100 váz+tartozékok
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest