Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Hmm, kicsit félve teszem fel a kérdésem. Van valakinek tapasztalata a Cyclop éjjellátókról származó 85mm/1,5 optikákkal? Vasárnap nézek meg egyet, elvileg új állapotú. Azt tudom, hogy nincs rekesze neki sem és a testvérének sem ami 1,2-es. A mintaképek alapján az 1,5-ös szerintem szebb képeket produkál (bokeh) FF-en, de én µFT-n szeretném használni. Próbáltam keresni Lumixos vagy Oly-s képeket vele, de nem igazán találtam. Tudnátok segíteni, hogy eldönthessem melyik legyen? Linkek is érdekelnének hasonló képekrél, hátha valaki már belefutott ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi