- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
Persze értem én csak a szenzor méret túl misztifikálását próbáltam bemutatni,hogy csak a FF-el lehet normálisan manuálozni-fotózni stb.
Jó dolog a FF-jó az A7-de hogy mással már ne lehessen jó képet csinálni,az kicsit túlzó.
A sima A7-használtan is túl van árazva,főleg hogy teli van a kezdeti hibákkal.Jó vele manuálozni az biztos de erre kissé drága játékszer megvenni-hobbi fotósnak pláne,egy olcsóbb vázzal is meg lehet tanulni beálligatni stb-és már az apsc-vázon is elég jól adják az üvegek az extra dolgokat bokeh ism.
Pár ezres obikkal sportolni fölös a drága váz-ha már 100ezer fölötti obikkal fotózgat az ember ott már van értelme,de itt nem ilyenről volt szó hanem egy Konica 50/1,4-es obi olcsó megmentéséről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest