Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #776 üzenetére
A választ a képeken találod.
A/home
állandóra van csatolva, így boot után ez a beállítás értelemszerűen megmarad, a többi szerintem nincs csatolva állandóra. Csináld meg az auto/állandó csatolást (automount), én csak őskori FSTAB-os módszert ismerem, anno azt olvastam Manjaro-nál már nem kell ilyesmivel piszmogni, szóval hajrá!(ki/bejelentkezéskor a mount is megmarad)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest