Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
válasz
urandom0
üzenetére
Btrfs-ről én is ezt gondoltam. Aztán olvastam, hogy riogatnak egyes felhasználók, mert össze tud borulni a fájlrendszer. Ááá.. dehogy, én évek óta használom. Megbízható. Egyszemélyes statisztika. Aztán csináltam egy szervert. Volt snapshot és volt RAID is. RAID véd a hardveres hibától, Snapsot pedig egy hibás upgrade, egy hibás konfig ellen. Történt is egy hibás konfiguráció, gondoltam visszaállunk egy előző snapshotra. Látszólag működött is a történet, de baljós jelek voltak. RO fájlrendszer.
Biztos normális... csatoljuk fel RW-ben. Továbbra is RO. Megpróáltam kiforce-olni, de folyamat csak RO. Na jó, csináljunk fájlrendszerellenőrzést, hátha az a baja. Vannak hibák. Nem lehet javítani. Sehogy. Reboot. A helyzet ugyanez. Akkor ne a korábbi snapshotot indítsuk, hanem a legfrissebb verziót. El sem indul. Több snapshotot is megnéztem, mind ugyanaz. Szerver OFF. Reinstall, Ext4. Azóta minden jó. Backup rsync-el megy máshová.Majd a végén mondták az okosok: üdv a klubban
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest