Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Válasz saját magamnak, mert sikerült kiderítenem és kipróbálgatnom a megoldást és másnak is segíthet:
A Xonar DG-nél (és gondolom a többi hasonló Asus hangkártyánál) a driver alapértelmezetten azt a kimenetet veszi "fülhallgató"-nak, ami a kártyára rádugható gépház előlapján lévő audio csatlakozókhoz tartozik. Vagyis a kártyán lévő front panel tüskesorban találhatót.
Tehát a kártyára rá kell dugni a ház front panel csatlakozóját (audio és usb szokott egyben lenni) és abba a füles kábelét. Ekkor rendben, alsamixer-es állítgatás nélkül is van hang, illetve lehet az óra melletti hangerőikonnal a hangerőt szabályozni (akár egérrel is).
Azt is kiderítettem, hogy mivel a videokártyám HDMI csatija nem csatlakozik monitorhoz, így a videokártyán lévő hangkártya alapból tiltva van.Költői kérdés, hogy miért nem működött ez az egész nekem normálisan eddig? Mert a házamból kontakthiba miatt tizenévvel ezelőtt kikerült az előlapi hang/usb panel... Szereznem kell egyet...
A próbára AC97 bekötésűt tudtam kérni és hibátlanul ment, a hangkártya leírása szerint AC97 és HDA kiosztású is mehet rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest