- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Rosszul gondolod, nem vagyok jó, inkább csak kitartóan dolgozok azért, amit el akarok érni.
Összeszedem a rendelkezésre álló infókat és letámadom ismét Jamie-t.
Adtam már neki egy kis +munkát, azzal is kellően elégedett leszek ha azt megcsinálja.
Volna sok olyan megoldás, amit idővel meg kellene valósítani.
Azzal, hogy pár hete belemélyedtem a MacroDroid-ba, sokat tanultam én is. Rájöttem, hogy szépen is le lehet programozni olyan dolgokat, amik miatt eddig a hideg is kirázott néha (más alkalmazásoknál).
Persze nem tökéletes az MD, vannak vele gondok is.
Mai aprócska örömöm, hogy szépen sikerült megoldani a "bedugom a fülhallgatót és megjelenik egy menü, a lehetőségekkel hogy mit szeretnék vele hallgatni..."
A profilkapcsolgatós Makróm (Köszi az alapokat Mcrazy) meg már szinte a tökély...
Bármikor, bárhol vagyok, szépen az a profil aktiválódik, amit szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged