- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sztem nincs ebben ellentmondás. Jeleztem, hogy nem látok benne rációt, de attól még szívesen segítek. A KWGT kivételével, a többi, általam javasolt alkalmazást ismerem, használtam.
Mcrazy:
Macrodroid -dal még nem próbáltam, de az alap tök egyszerű.
Telepítettem a Motion Detector -t. A beállításaiban engedélyeztem a broadcast üzenetek küldését, és fogadását (piros pont a fejlesztőnek, hogy gondolt a funkció ki/be kapcsolhatóságára). Van ott egy "help" link, ami átirányít egy weboldalra, ahol le vannak írva a pontos broadcast üzenetek (újabb piros pont a fejlesztőnek). Egyszerűen kimásoltam azt a broadcastot, amit akkor küld, ha eseményt érzékel. A Robotban eseményként és műveletként is van broadcast lehetőség. Hozzáadtam eseményként és egyszerűen beillesztettem a weboldalról kimásolt broadcast üzenetet. Műveletként azt adok meg, amit akarok. Tehát, ha az app mozgást érzékel, akkor üzen a Robotnak.
Szóval, hasonló, mint a notibár üzenetre reagálás, csak ez gyorsabb, közvetlenebb és a háttérben történik.
Valamint, műveletként is utasítható broadcast -tal az alkalmazás. Médialejátszókban is láttam már ilyesmit. Pl. amikor egy másik alkalmazásban (pl. widgetben) szeretnéd megjeleníteni az aktuális dal metaadatait.
Úgy rémlik, hogy Macrodroidban is van broadcast lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy