Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sztem nincs ebben ellentmondás. Jeleztem, hogy nem látok benne rációt, de attól még szívesen segítek. A KWGT kivételével, a többi, általam javasolt alkalmazást ismerem, használtam.
Mcrazy:
Macrodroid -dal még nem próbáltam, de az alap tök egyszerű.
Telepítettem a Motion Detector -t. A beállításaiban engedélyeztem a broadcast üzenetek küldését, és fogadását (piros pont a fejlesztőnek, hogy gondolt a funkció ki/be kapcsolhatóságára). Van ott egy "help" link, ami átirányít egy weboldalra, ahol le vannak írva a pontos broadcast üzenetek (újabb piros pont a fejlesztőnek). Egyszerűen kimásoltam azt a broadcastot, amit akkor küld, ha eseményt érzékel. A Robotban eseményként és műveletként is van broadcast lehetőség. Hozzáadtam eseményként és egyszerűen beillesztettem a weboldalról kimásolt broadcast üzenetet. Műveletként azt adok meg, amit akarok. Tehát, ha az app mozgást érzékel, akkor üzen a Robotnak.
Szóval, hasonló, mint a notibár üzenetre reagálás, csak ez gyorsabb, közvetlenebb és a háttérben történik.
Valamint, műveletként is utasítható broadcast -tal az alkalmazás. Médialejátszókban is láttam már ilyesmit. Pl. amikor egy másik alkalmazásban (pl. widgetben) szeretnéd megjeleníteni az aktuális dal metaadatait.
Úgy rémlik, hogy Macrodroidban is van broadcast lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy