Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sztem nincs ebben ellentmondás. Jeleztem, hogy nem látok benne rációt, de attól még szívesen segítek. A KWGT kivételével, a többi, általam javasolt alkalmazást ismerem, használtam.
Mcrazy:
Macrodroid -dal még nem próbáltam, de az alap tök egyszerű.
Telepítettem a Motion Detector -t. A beállításaiban engedélyeztem a broadcast üzenetek küldését, és fogadását (piros pont a fejlesztőnek, hogy gondolt a funkció ki/be kapcsolhatóságára). Van ott egy "help" link, ami átirányít egy weboldalra, ahol le vannak írva a pontos broadcast üzenetek (újabb piros pont a fejlesztőnek). Egyszerűen kimásoltam azt a broadcastot, amit akkor küld, ha eseményt érzékel. A Robotban eseményként és műveletként is van broadcast lehetőség. Hozzáadtam eseményként és egyszerűen beillesztettem a weboldalról kimásolt broadcast üzenetet. Műveletként azt adok meg, amit akarok. Tehát, ha az app mozgást érzékel, akkor üzen a Robotnak.
Szóval, hasonló, mint a notibár üzenetre reagálás, csak ez gyorsabb, közvetlenebb és a háttérben történik.
Valamint, műveletként is utasítható broadcast -tal az alkalmazás. Médialejátszókban is láttam már ilyesmit. Pl. amikor egy másik alkalmazásban (pl. widgetben) szeretnéd megjeleníteni az aktuális dal metaadatait.
Úgy rémlik, hogy Macrodroidban is van broadcast lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth-headsetekről általában
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy